Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (159)
Raspunsuri - Pagina 14
babytza spune:
Neata mamici 
lavida e o frumoasa Eliza 

La multe lunite Maia de andreea ada , Vlad de codruta !!!! 
Miruna multumesc 
Laureta serbezi ceva ?? 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
andy_galro spune:
neatza! va ofer si eu o
Azi strumfi a vreut in sfarsit sa faca si el bravo-bravo din palme
(nu ca nu ar fi stiut dar nu vroia
), asa ca mi-a inseninat ziua
mergem afara in plimbari...pupici

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
anca81 spune:
'neata
si
pentru cine doreste.
Noi am avut 12 treziri azi noapte 
Andy_g, felicitari pentru "bravo" 
Maia & Vlad 
Anca &
Carla (13.08.2008)
laureta spune:
Nu serbez nimic, doar ca eram prima si am oferit beutura si papilica
.
Io astept salvarea Medicover, raportam, Inisa 39.9 si Biancu 38 juma toata noaptea si care nu scade nici cu Novocalmin, o veselie 
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babytza spune:
Offf Laura...
ai idee ce ar putea sa fie ? Vreo banuiala ? Sa va scada febra 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Nocom spune:
Neata si de la noi,
Si daria e cam agitata de vreo 5 zile, nu mai doarme de loc in patutul ei, nu ca nu ar vrea ea, dar nu mai rezist eu sa ma ridic din pat de atatea ori pe noapte, prefer sa o pun langa noi si sa o mai batat oresc la fundulet din cand in cand....sau sa-i dau suzeta... Stiu ca este de la dinti. la unul ne-a iesit un colt, altul sta sa sparga... deci mai ave program vreo 2 saptamani....
lauretta Offf da ce au patit printzesele??? Sper sa se rezolve repede.
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
Nocom spune:
babytzule stim cum e cu catelusii astia care vor sa apuce obiectele direct cu dintii!!
Am si eu unul acasa..
Pupam cucuiul sa treaca repede, ca nu-i sta bine in frunte la baiat!
Eu de ajutor nu ma plang deloc. NU ca as avea mare lucru, dar am o batrana de 80 de ani, care m-a crescut pe mine si care locuieste cu mine, si pe ea o las sa stea cu daria de fiecare data la somn. Imi este suficient ca eu sa gatesc sau sa fac mancare... de 2 ori pe zi cate 2 ore! Este f OK, cand se trezeste fata, ma striga si gata! In rest nu ma poate ajuta la nimic, dar nici nu trebuie ingrijita ea in mod deosebit. deci imi fac treaba. Dupa ce il iau pe Matei de la gradi vine si tati acasa si cu totii ne descurcam bine. UNul dintre noi iese cu copii afara celelat face ce mai avem nevoie...
Si Daria este de obicei un copil linistit, adica fff activ dar intelegatoare si nu plange fara motiv, deci usor de crescut si inteles...
cam asa...
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
sanziana27 spune:
Mai reusesc din cand in cand sa tin pasul macar cu cititul, asta insemnand ca sunt capitole pe care le-am sarit, e greu cu 2 copii, dar infinit mai frumos!
Din experienta mea, ceea ce a functionat si functioneaza la noi e sa-mi fac programul numai si numai dupa nevoile copiilor, eventual sa fur 2 minute de la ei (adica merg eu prima la baie si apoi ma duc la ei in camera si-l duc pe Dragos la olita
) Ei pe tema asta inca lucrez cu sotulintelege mai greu ca daca copii au mancat primii, au fost schimbati, plimbati, ne-am jucat cu ei, au facut baie si dorm la ora 21....avem si noi cateva ore in fecare seara linistite ![]()
Si eu am avut momentele mele de frustrare cand am nascut primul copil: nu-mi puneam atat de des masti pe fata, nu ma mai spalam pe cap in zile obisnuite, dar m-am obisnuit....acum scriu mancand un "covrigel" din plastic facut de dragos ![]()
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D

si