Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (159)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

A trecut inca o noapte. Numai Biancu a facut 38.4 Inisu n a avut febra, deja 38 si ceva mi se pare parfum fatza de 39 si ceva.
Ele sunt ok, alearga fac prosti ca de obicei
Biancu merge in ce in ce mai bine. Tot cu febra se ridica singurica de jos si sta in picioare fara sa se ajute, pleaca dupa jucari in picioare ca o ratzusca
Cand merge se ajuta vorbind, ne ne ne ne si e tare incanta cand ajunge unde vrea.

Lidia super, ati scapat. Felicitari pt kg pierdute

andy da , ma ingrozesc cat de cald va fi azi. Cred ca o sa le bag mai des la cada sa le scada si febra si sa se racoreasca.

nerantula sa va plimbati sanatosi cu tricicleta

Merg sa incerc fructele, poate poate

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!
Noi am fost deja la o plimbare pana a venit caldura peste noi.
Pe Edi l-am pus in patut, in doi timpi si trei miscari a adormit.

Am intrat special sa uram
multe lunite frumoasei noastre Dariutza
dar si celorlalti bobocei: Matei, David, Ioana, Ruxandra, Anna, Eliza. Sa cresteti mari si frumosi!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Lidia ce ma bucur ca puii sunt bine. Sper sa va odihniti si voi.

Laura asteptam vesti bune si de la voi.

Anca, Andy puiutii vostri pot fi mai agitati si de la dintisori, desi la ce caldura e afara nu ar fi exclus sa fie afectati si de asta .

Nerantula .

Luni pe unde umbli?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! o maaaaaaaaaaaare de la mine cam avut treziri din ora in ora...pan acum se vedeau doar coltisorii la cei de sus ca au spart acum in sfarsit au spart de tot...tare s-a mai chinuit saracutul...el mai adormea intre treziri, dar eu deloc asa ca sunt putin

anca nu au spart dintisorii?
laura cum se mai descurca Alexia cu mersul?
laureta ma bucur ca sunteti inspre bine
nerantula la ce model de tricicleta te-ai hotarat pana la urma?
nocom

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Didi la noi precis e combinatie intre caldura si dinti,cel de sus nu vrea nici cum

Laureta cred ca asta e solutia ,dushuletze multe si dese sa se racoreasca fetele,da oricum daca nu au mai avut asa febra mare sunteti pe drumul cel bun

Andy merge din ce in ce mai bine...imi pare rau ca v-ati trezit si voi asa des

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Laura vad ca deja ai scris. Bine ca au copilele tonusul bun si nu sufera.

Nausica nu trebuie sa iei personal ce a spus Sabinel. Fiecare se adapteaza la copilul pe care il are si ajunge la un "normal" propriu. La noi de ex lucrurile stau asa: Mihai doarme in pat cu unul din noi de cand am plecat eu la serviciu, desi pana la 6 luni a dormit in patul personal. Motivul: tati a tb sa doarma si el cu copilul si i s a parut f greu sa se aplece de n ori sa ia noaptea coilul din patut cand se trezea. Deci a a tb sa fac si eu la fel ca zapaceam copilul cu doua moduri de dormit intr o singura noapte (dormim fiecare 1/2 noapte cu el). Mi as fi dorit sa doarma toata noaptea la el in pat, in camera lui, visez sa am si eu macar o noapte numai pt mine, dar daca asta i coilul din dotare, ne adaptam la el sperind sa dormim si noi pe langa el. Oricum pupici Aniei si din partea mea si sa fie la fel de cuminte si in continuare. Sper ca nu te ai suparat pe mine .

Mergi la inceput

Face cineva capitol nou? Babytza sa nu zici ca doarme soricelul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata girls

Anca multam de cafea

Anca si David refuza sa pape fructele de vreo 3 zile. Nu le vrea si pace In schimb baga doua iaurturi cu fructe pe zi. Dar daca ii fac eu si ma vede cu borcanul alb specific fructelor nici macar nu se sinchiseste sa deschida gurita. Imi da direct peste mana de imi zboara banana prin camera
Pana acum 3 zile nu vroia legumele, acum a facut schimb , a mutat mofturile la ora 5

Nushulica, Lidia noua ne-a zis pediatra ca e un virus pe care l-a luat, nu a facut de la ceva rece....Mai ales ca Valentina nici nu se omoara cu inghetata, sucul il bea de la temperatura camerei iar noi nu folosim AC. Deci la noi e clar ca a fost luat virusul, nu facut de ea. Multa sanatate va doresc si sa va treaca cat mai repede

Octavia, Codruta

La multe lunite Matei de Alexa , David de nushulica, Ioana de julax , Daria de Nocom, Ruxi de ralubv , Eliza de lavida , Anna de brigitte !!!!!

iepurila, Aly multumesc frumos de ganduri

Laura nu a mai trecut fraiericiul ala cu masina Se pare ca am scapat !!!!

nausica mersic , o sa cautam si noi la Ikea dupa ce masor bine

Khristin frumos punctat

Lidia bravo mami cu dieta !!!!!

Nerantula noi in parc facem asa : scoatem jucariile noastre si le punem pe jos. Apoi noi ne ducem si le luam pe ale vecinului si vecinul le ia pe ale noastre Asa e cel mai interesant

Bitza unde esti ? Ai plecat deja spre noi ? Sau esti in focul bagajelor ?

Nocom cum sunt fetele ?

Ada felicitari pentru Oadu !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

AlexaM, poate au raspuns deja fetele. Difera de la caz la caz. Eu am fost invadata de curand de rusi (ca doar sunt la mare) si vreau sa zic ca a fost super. Un pic mai elegant ca inainte. Adik fara dureri, fara hemoragii, asa finutz de vara. Si a tinut la fel ca inainte, nici mai lung nici mai scurt. Sa vedem urmatorul. E bine ca porti la tine tampoanele desi sunt convinsa ca o sa ai niste semne cu cateva zile inainte: fie ceva tensiune in ovare, fie niste dureri de sale. Eu zic ca o sa fie bine. Pup.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multe lunite pentru sarbatoritii de azi:
Matei de Alexa , David de nushulica, Ioana de julax , Daria de Nocom, Ruxi de ralubv , Eliza de lavida , Anna de brigitte !!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput