Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (159)
Raspunsuri - Pagina 12
anamona spune:
nushulica, ar fi si culmea sa fie numai din sare :))
oricum nu judec pe nimeni, e strict problema ta ce ii dai copilului sa manance, mesajul meu era cu multe stegulete albe asa ca tin neaparat sa nu mi le fure nimeni de acolo, da ?
Muuh spune:
Nausica nu mi-am insusit-o inca in totalitate, muncesc din greu la capitolul asta, car si eu cu mine niste tare din copilarie peste care trebuie sa trec ca sa pot sa merg mai departe. Ma mai preseaza si pe mine oamenii din jur, preconceptiile dar muncim, muncim din greu sa scapam de ele.
Paula - Laura merg pe principiul pacaleste si treci mai departe. Ii dau altceva in mana, pana pe la 1.5 ani inca mai merge. Astept sa se incotopeneasca putin si sa il pacalesc cu sunete, cu "uite acolo o pasare etc.". Oricum la al doilea copil e mai simplu ca lasa el din mana pentru ca nu stie daca dupa cerere nu vine si popica peste cap. La noi cam asa e: Alexei spune odata da-mi si mie Dimitri apoi vine cu popica peste el si Dimitri ii ofera cu zambetul pe buze orice. Popica e din cauciuc, nu doare prea tare si sunt si momente cand nu il altoieste cu ea.
Cred ca asta cu plansul mai des este o faza. Si Dimitri e mai plangacios ca deobicei, face un lucru complet nou, se pune in fund cu capul pe genunchi si incepe de acolo sa scartaie si nici de dormit nu prea doarme bine. E agitat, mormaie, se ridica in fund, cred ca evolutia psihica il face sa freamete si in somn.
laureta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Te rog sa ma crezi ca eu am citit "Babytzule vine bb ul mult asteptat al nasici Biancai ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze |
Sti de ce ziceam de vineri ca eu am avut impresia azi toata ziua ca este vineri, nush ce aveam
, fara sa aibe leg cu nasicaSEBI!

de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
CD27 spune:
buna seara
La Multi Ani Joy

La Multe lunite sarbatoritilor!
Sunt zobica si tampitica pe deasupra, in seara asta am pregatit baia, tati a bagat baiatul in cada si eu m-am dus sa fac laptele, care lapte?? am avut fix 2 masuri si eram convinsa ca mai am o cutie, dar era nan1
nu avem farmacie non stop, sotzu bause si era plin de draci, copilul a dormit ceva azi si a mancat doar 2 mese
nasollll
caiut taxi, nimic, alerg cate strazi, iau taxi, ajung rapid in dorobanti, moaaaaa, numai fitze, ce tzoale si ce masini se invarteau si eu in shlapi, cu parul zbarlit
, la farmacie liber ca prin minune (de obicei e coada mare acolo), asa ca am ajuns rapid inapoi
Mami de Mikul Robert Constantin

andy.p spune:
Intru si eu,ca mi-a adormit copilu![]()
Roxana felicitari ..noi inca tot ca berbecu si daca se poate in picioare
Aly
Laureta adu-o la mine ca poate dormim toate ca valizele
..concediu placut
Paula si noi avem olita ...o tinem de bibelou
..e un scump Mihnea pe olita.LA noi functioneaza inca distragerea atentiei![]()
Andy_g
si sunt alaturi de tine oricand ai nevoie de sprijin,chiar si virtual...sunt convinsa ca indiferent ce vei hotara va fi in interesul lui Andrei
...ca sa-i fie lui bine tre sa-ti fie si tie![]()
Carla sper sa dormiti mai bine la noapte
Dya noi de la 1 an trecem pe Nan junior
,si-mi pare rau ca n-ai nici un ajutor cu Andrei.
Lumi

Muuh
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anamona spune:
cd27, data viitoare sa stii ca ai farmacie non stop mai aproape, in baneasa visavi de piata.
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Oricum la al doilea copil e mai simplu ca lasa el din mana pentru ca nu stie daca dupa cerere nu vine si popica peste cap. La noi cam asa e: Alexei spune odata da-mi si mie Dimitri apoi vine cu popica peste el si Dimitri ii ofera cu zambetul pe buze orice. Popica e din cauciuc, nu doare prea tare si sunt si momente cand nu il altoieste cu ea. |
Foarte tare

Unde il gasim pe Popica asta ???? Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
anamona spune:
bara de protectie
avem si noi de vreo luna
suntem foarte multumiti, am luat-o si la mare dupa noi
insa trebuie foarte mare atentie pentru urmatorul risc: copilul se trezeste, se apuca de ea, se ridica in picioare si apoi poate cadea peste bara jos....distanta fata de podea se mareste cu inaltime barei deci si cazatura devine mai periculoasa.
In consecinta atentie mare la momentul trezirii copilului.....
babytza spune:
nausica stiu ca tu ai protectie pentru scari interioare. De unde e luata ? ca trebuie sapun si eu la scarile mele ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Muuh spune:
Popica e de la un joc de popice pentru copii de peste 1 an. Ele sunt cauciucate pe dinafara si inauntru au umplutura moale. Avem 10 popice (de doua culori) si doua mingi. Popicele sunt imprastiate prin casa, mai putin una pe care o are Alexei mai tot timpul la indemana si cu care ne dam in cap in joaca eu si cu el. El lui Dimitri putin mai serios dar nedureros. Repet Dimitri da cu zambetul pe buze cand il vede pe Alexei la orizont.