Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (159)
Raspunsuri - Pagina 11
Paula-Laura spune:
Si Mihnea sta pe olita pana se plictiseste ![]()
de obicei il punem la olita cand da semne ca ar vrea sa faca ceva si de cele mai multe ori face fara probleme
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
laureta spune:
Hop si noi. Suntem in pregatiri pt vacanta la mare. Plecam pe 7-8 august, mai este timp dar vreau sa fiu pregatita din timp nu ca in ficare an in ultima clipa![]()
Biancu nu le doarme mai deloc si m a cam ajuns, ameteli, vedere dubla deci om beat ce sa mai
(andy ti o aduc tie ca vad ca tu si Alexia le dormiti
)
De abia asep sa ajung la ai mei sa frec menta
lidia cum sunteti?
La multi ani, Joy21
ratonel dulcel
lumi
babytzule vineri vine bb ul mult asteptat al nasici Biancai
Paula Mihnea e mortal pe olitza
.
Noi am prestat doua pipilici pina acuma la olitza, total din intamplare ca mami e cam lenesa![]()
Nici nu ma obosesc, pina la 2 ani oricum face in pampersi
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babytza spune:
Andy g mami tu stii cel mai bine daca mai poti sau nu sa alaptezi. Nu trebuie sa iti faci griji ce parere avem noi in privinta asta, pentru ca tu esti mamica lui si numai tu stii ce este bine pentru voi. Daca te simti atat de obosita si nu mai poti, nu trebuie sa te simti in vreun fel vinovata fata de puiul tau. Nu te mai stresa, sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie pentru amandoi. Pentru ca si tu contezi si linistea ta sufleteasca este foarte importanta pentru relatia dintre voi doi 
Paula ma bag si eu sa iti raspund, sper sa nu te superi. Eu ii schimb obiectul "interzis" cu una dintre jucariile lui preferate ( care sunt de regula mingiute, cutiute, sticle mici de pastic
) la noi inca functioneaza pacaleala asta 
Avem si noi cu ce ne lauda azi : a reusit sa se dea jos din pat asa cum trebuie , nu mai se duce cu capul inainte ca berbecul 

Sunt foarte mandra de el !!!!! 
tatonelu nu dormeam la ora aia
eram cu un pici nervos trezit din somn de un oligofren care de trei zile claxoneaza la fiecare 10 minute in dreptul portii noastre
E indragostit de o fata care lucreaza la firma de alaturi si cica ii face curte 
Am iesit in parc cu piciul si pe drum am vazut o masina de politie. Le-am zis de idiot si acum sa vedem maine daca isi reia activitatea amoroasa ![]()
Dya noi la un an trecem pe Nan Junior sau pe laptele special pentru copiii de 1 an de la parmalat (parca)
nausica ador mancarica de linte facuta exact cum ai spus 
irina bun venit in clubul dintosilor 

octavia bine ai revenit !!!!!!!!!!!!

piolica hello madame 

Laureta in seara asta ????? 

Edit : e mortal Mihnea cum se incrunta el pe olita ![]()
![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
andy_galro spune:
babytza multumesc de sustinere
...intr-adevar eu stiu cel mai bine cum este bine pentru puiul meu si pentru noi in general...dar nu vreau sa intelegeti ca din cauza alaptatului sunt atat de obosita(poate si din cauza asta ca ma trezeste mult noaptea) dar din cauza ca eu de 11 luni m-am odihnit 1 data sau poate de 2 ori ziua ca in rest cand tati il scoate afara pe strumfi eu trebaluiesc prin casa....oboseala=nervi=diminuarea lactatiei=muscat=
depresie=oare sunt o mami buna?...deci eu la capitotlul asta cred ca trebuie sa lucrez un pic ca simt cum ma duc tot mai jos in butoi
gata m-am descarcat...de acum nu ma mai plang...toata stima pentru cele care aveti 2 copii si va descurcati mai bine decat cele cu 1 copil
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
Paula-Laura spune:
Babytza, normal ca nu ma supar pe tine!
Apreciez toate sfaturile, am adresat intrebarea in special Mirunei pt ca ea are o filozofie deosebita. La Mihnea nu prea mai tin pacalelile cu alte jucarii.
Laureta eu de gura mamei i-am luat olitam -am gandit ca in cel mai rau caz o sa incepa sa ceara la olita mai repede decat alti copii
. Face si kk si pisu, doar ca trebuie sa vrea. Daca nu ii vine sa faca nimic pleaca de pe olita. Daca a facut ceva in schimb cere sa fie ridicat - nu stiu daca e coincidenta sau chiar face legatura cu ce se intampla, dar nici nu ne stresam din cauza asta. Concediu placut si spor la impachetat
Joy -LA MULTI ANI
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
laureta spune:
babytzule felicitari pt reusita
.Biancu tot ca berbecu se duce din cele mai multe ori, n are timp sa intoarca fundic, e prea preocupata sa zboare... de oriunde ![]()
Mey tu vrei sa fie vineri azi, nu de altceva dar io nu is contra deloooc![]()

SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Mey tu vrei sa fie vineri azi, nu de altceva dar io nu is contra deloooc ![]() |
Te rog sa ma crezi ca eu am citit "Babytzule vine bb ul mult asteptat al nasici Biancai

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
aly_c20 spune:
Buna seara!
Iar am absentat o lunga perioada...iar sunt in urma cu toate stirile.
Sper ca toti puiutzii sunt bine, la fel si mamicile.
Rox, au fost bune analizele mamei tale?(cam de pe atunci nu am mai intrat)
Luminita
Noapte buna la toti
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
babytza spune:
Mussette , Kid , Nadina , nikolici miss you 

Aly da, analizele sunt mai bune si boala e tinuta in frau
Multumesc frumos de intrebare 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
anamona spune:
andy-g, cu intarcatul tu stii cel mai bine mai ales la varsta asta. asa cum a zis si Miruna alaptatul se face in armonie si in 2.
acum ce as mai vrea eu sa adaug:
1.am auzit ca nus e intarca atunci cande orea cald sau prea frig....banuiesc ca din cauza deshidratarii????
2. intarcatul trebuie facut lent, e mult mai sanatos atat pentru tine (poti risca sa faci noduli sau mai stie ce minuni) cat si pentru bebe.
din experienta sorei mele stiu ca la fata a durat vreo 3-4 luni. Practic a ghidat intarcatul in asa fel incat copilul sa se intarce cat mai natural.
daca vrei sa afli ce as face eu in locul tau, as incerca din tot sufletul sa las copilul sa se intarce singur. as lua stimulente de lactatie (astea si te calmeaza), m-as relaxa un pic si as incerca sa dorm ami mult. apoi cu siguranta cu mintea mai limpede as gasi solutii sa impac si bebele :)
pupici