Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Gigelica, multumesc!
Incerca sa-i dai apa!

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Am uitat sa va zic: gata cu tzitzi la Piton. Nu mai vrea sa o primeasca nici macar putin, de alint, deloc. Asa ca...nici nu o sa mai incerc. Nici nu cred ca e cazul sa iau ceva pentru intreruperea lactatiei...ca nu e nici o lactatie. Adica nu ma dor sanii, nu ii simt plini, doar daca ma strang f tare de sfarc iese o picatura mica de laptic.

Si...maine la 8 dimineata facem Pentaxim+Rotarix partea a 2-a. Sa ne tineti pumnii stransi. Am emotii.

pisigri sa stii ca iti sunt alaturi si iti spun doar atat: ai 2 copii si trebuie sa te consolezi cu asta. Oricum il iubesti asa cum este, cu bune si rele, chiar de iti vine sa il . Daca vrei sa incep sa iti povestesc si io ai sa zici ca sunt frati.

Ah, fetelor, nu v-am spus ce am patit luni dimineata: ma intorceam din asa-zisul parculet dintre blocuri. Eram 5 mamici cu carucioare. Pe una din stradute a aparut un batranel ce parea om al strazii, baut si nebun in acelasi timp. Pe prima mamica a lasat-o sa treaca s-a luat de ce-a de-a doua. Bolborosea ceva indescifrabil. Pana aici nimic cumplit. Mama 3 l-a ocolit. Eu zic: "sigur nu are curaj sa se dea la mine ca sunt cu 2 capete mai inalta...si oricum il sparg in bataie daca indrazneste ceva (in tinerete am facut si eu ceva karate)"...Ce credeti? La mine a fost chiar mai indraznet decat la celelalte. A vazut el ca era prea mic de inaltime si a dat sa se suie pe ptotuar, a aruncat cu un ghemotoc de hartie in mine si apoi a ridicat pumnul si bolborosind nedeslusit a incercat sa dea in mine. Am cautat sa fiu cat mai lucida, sa nu imi pierd cumpatul si...l-am impins usor spunandu-i foarte ferma ca il bat de ii suna apa in cap. Mi-a fost teama sa nu il imping prea tare sa isi piarda echilibrul, sa cada si sa-si sparga cumva capul...ca tot eu eram apoi vinovata. Ma rog, a vazut el ca nu are chip cu mine...a trecut la mama 5. Eu mi-am vazut de drum in acest timp, crezand ca ea e in spatele meu si ca a trecut si ea cu bine de el. Cand aud un sunet de sticla sparta. M-am intors si nemernicul era in dreptul ei si aruncase cu o sticla chiar langa caruciorul sport in care era un baietel de 2 ani jumatate. Am inceput sa tip la el si m-am intors din drum ca sa o iau de acolo pe mamica 5. In acelasi timp am pus mana pe telefon, am sunat la 112 si am chemat Politia. Pana au venit 2 echipaje (extrem de prompti recunosc), noi ne-am indepartat caci ne era teama pentru copiii nostri. Eu eram extrem de nervoasa. Cred ca daca facea gestul cu sticla langa mine nu m-as fi putut calma si il spargeam in bataie. Ma si imaginam cu piciorul pe gatul lui. Pana sa vina Politia el a trecut la devastat masini, lovea cu pumnii in parbrize, a rupt niste stergatoare, apoi si-a scos partea din fata de fapt si si-o flutura in vazul trecatorilor...Au trecut 3 tineri, dintre care unul lucra la Spitalul 9 si spunea ca il stie pe mos ca fiind client vechi, dar ca nu il pot tine nici macar 2 zile si apoi ii dau din nou drumul pe strazi.
Suntem o tzara de kkt!!!

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Teodor Constantin Fabian Iulia Alexandra Ian Alexandru
Alexandru Raul Izia Ana Miruna Keutzu Eva Maria
Teodora Monica Tudor

La multi ani mutunei mici, sa cresteti mari si frumosi; pup si mamicile fericite
nu va suparati ca nu scriu, dar sunt intr-o mare criza cu barbati'miu' si sunt cu nervii la pamant; sper sa ne revenim, ca altfel tare-mi e frica ca ne rupem complet unul de celalalt; o sa mai intru dupa ce-mi revin, sper sa fie cat mai curand... ca s-a ajuns la niste "declaratii" tare nasoale (mi-a rupt efectiv sufletul cu ce mi-a zis- nu va ganditi la lucruri rele..... mi-a cam zis ce simte fata de mine.... si nu e foarte placut); degeaba imi zice ca ma iubeste.......va spun alta data, acum chiar nu pot
va pup pe toate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Teodor Constantin
Fabian
Iulia Alexandra
Ian Alexandru
Alexandru Raul

Izia
Ana Miruna

Keutzu
Eva Maria
Teodora
Monica

Tudor

Si pentru mamici!

Ayla, multa sanatate puiului tau!

Floric, bine ca ai reusit sa dai inapoi vaccinul! Vezi totusi sa nu trebuiasca sa te duci din nou dupa el daca refuzi sa-i faci o noua doza de hexa.

Simina, balesc mai mult la fiu'miu cand vad ce frumos e acolo ( de fapt bunatatile de pe masa ma atrag mai tare dar ma dau si eu coplesita de peisaj ! Distractie placuta in continuare si ai grija de mazarica! Da-i tot ce e mai bun pe acolo!

mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Cred ca e o "gripa" prin aer... faza asta cu barbatii nostri. Si au luat mai multi vad... Pisigri si Dyana. Off, nu vreau sa ma vait dar si eu am avut o zi de kkt din cauza asta si o perioada de tot rahatul. Ori suntem noi cu nervii la pamant, ori avem asteptari prea mari de la ei... nu stiu ce se intampla. Se zice ca un copil uneste o familie... la noi e cam invers.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Mutzunelul meu a fost racit, din vina sotului meu cel priceput. Am iesit cu el in ideea de a merge la cateva magazine (sa nu fac reclama). Si normal ca scotand copilul din masina, transpirat si din caldura de afara la aerul conditionat din magazin... a racit. Eu am zis sa-l invelesc cu ceva, sotul nu "aoleu, prea esti exagerata si il infofolesti". Si sambata cine a innebunit cu copilul in brate, toata ziua, cu 38.8 grade. Eu!, nu el! Dar am bagat Panadol vreo 2 zile (am incercat cu Nurofen intai si la noi nu a mers, nu a scazut febra) si am rezolvat problema. Si inca vreo 4 zile cu Stodal pentru tuse. Imi venea sa il strang de gat pe sotiorul meu, dar macar am lamurit-o cu "alta data sa nu iti mai aud gura!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Vad ca nu-s singura care nu mai pot de bine in ceea ce priveste casnicia...Ar mai fi multe de spus legat de punctul in care am ajuns noi doi, dar sincer mi-e jena. Oricum, simt ca am ajuns intr-o fundatura; poate exagerez, dar in impas sintem sigur. Si probabil as tolera mai bine situatia daca nu as simti ca bebe ma leaga de miini si de picioare si nu-mi lasa nici sansa de a indrepta lucrurile, nici libertatea de a pune punct. Am impresia ca pt moment singura varianta este sa las sa treaca timpul, sa mai creasca asta mica, sa vedem cum mai evolueaza lucrurile, in ce directie mi se mai schimba viata... Speram ca, concediul sa fie o sansa, eu sa imi mai improspatez gindurile, el sa mai iasa din camera unde are computerul si in care poate fuma, cred ca si de asta ma deranjeaza asa tare conditionarile astea cu jobul, conditionari pe care el ni le impune, pt ca refuzul de a intrerupe concediul nu ar fi avut nici un fel de urmari.

Gigelica, am uitat sa-ti spun ca am citit povestea; cuvintele sint de prisos. Ma multumesc sa iti trimit un buchet mare de , o tona de si o imbratisare virtuala!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Eu sunt in continuare in depresie. Dar ma gandesc ca nu am ce sa fac sa ies din ea. Nimeni din familie nu observa si nimanui nu ii pasa. Asa ca, asta e. Cand o trece, o trece. Pana atunci, plans in perna la doua zile sau zilnic... depinde. Am zis ca scriu mai des de cand m-am intors la serviciu, dar am asa o dispozitie de proasta, nu ma pot concentra. Si mi-e asa un dor de Calin pe timpul zilei de imi vine sa mor. Abia astept sa ajung acasa si abia astept week-endul sa stau cu el. Plus ca am si un sentiment ca nu sunt o mama buna de n-am reusit sa fac in asa fel sa stau cu copilul acasa. Ma gandesc ca atunci cand va fi mare o sa ma invinuiasca ca nu mi-a pasat. Off...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aoleo, tufete, sa nu suflati incoace gripa de barbati, ca al meu tocmai ce s-a dat pe brazda - adica sta cu copilul cat fac eu una-alta, azi s-a dus in locul meu sa schimbe body-urile alea cu Mos Craciun tocma' la mama naibii, pe langa Metro Berceni (pentru mine, care sed in Titan, Berceni e mama naibii, scuze, Gigelico). Cand adoarme puiul ma duc sa pun la posta pachetele, va trebui sa le duc in caruciorul vechi, ca e mai mare

A adomit, ma duc la posta!

Vroiam sa va intreb: voi (cum) ii mai inveliti noaptea pe bebei?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Pisigri, mi-au trecut si mie prin cap gandurile care te bantuie pe tine. Dar, ce sa fac? Sa imi cresc copilul singura asa cum m-a crescut mama pe mine? Nu e bine. Crede-ma. Insa ma omoara cu zile, efectiv, nepasarea si linistea pe care o afiseaza vis-a-vis de ce se intampla cu copilul. Parca nu ar fi si al lui. Ma enerveaza si nu inteleg: daca ai vrut (ca si-a dorit) copil nu poti face un efort 2 ore pe zi sa iti petreci cu el. Sau o ora macar. Nu sunt exagerata, adica nici nu mi-as dori sa "ma scape" el de copil. Ca eu sunt mama lui si abia astept sa plec de la munca sa ma duc acasa sa ma joc cu el, sa vorbim, sa spunem prostioare cum zicem noi... Dar ma doare cand il vad ca el vine acasa si singurul lucru - si ala asa, de mantuiala - pe care il face cu copilul e sa ii faca baitza... In rest, nimic. Computer si televizor. Sau telefon mobil.
Il iubesc, e al meu asa cum e. Dar nu stiu, sunt unele momente care raman in suflet si care dor. Plus ca la al meu schimbarea de comportament a fost brusca. Cat am fost gravida nu stia ce sa mai imi faca, povestea tuturor, era superfericit. Cand s-a nascut copilul, la fel. E, la vreo luna dupa... s-a rupt filmul. Si nu inteleg de ce. Am incercat sa-l implic, asa usurel, sa nu se simta presat.

Mergi la inceput