Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*
Raspunsuri - Pagina 19

mababei spune:
Razboinica Gigelica noastra, si karatista pe deasupra! Te inteleg si te sustin, daca eram prin preajma ma bagam si eu la caftit mos nebun
! Pai, la cate a trebuit sa induram multe dintre noi ca sa ne obtinem minunile, zic eu ca suntem indreptatite sa le sucim oleaca gatul si celor de se uita chioras numa'
.
p.s. imi pare rau pentru laptic! da' las ca creste pitonasul frumos si cu laptic praf!
p.s.2 foarte frumoasa povestea ta!
mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Ilinca_M. spune:
Va salut, tufete cucuiete! Cu mine nu stiu ce e, depresie n-am si nici n-am avut, dar am alte cele si anume cred ca senilitate! Am uitat sa platesc abonamentul la internet, prin urmare mi l-au taiat si a trebuit sa astept 24 de ore sa-l reconecteze. Azi am gresit de 2 ori drumul prin oras, ma gandeam sa o iau printr-o parte si ma trezeam ca am luat-o in cu totul si cu totul alta parte...bine ca n-am intrat pe contrasens:))). Si in general uit lucruri sau le scap din mana (copilul nuuu, Doamne fereste!!). M-ati intristat si voi cu sotiorii care merita na-na la kur...pisigri, dyana, nu va lasati coplesite, faceti voi cumva sa iesiti la liman.
"La multi multi ani!" lui bebe Ian de inapreda, bebeloaie Izia de chatonel, bebeloaie Eva Maria de Anamariame, Monica de sirimie si toti ceilalti: Fabian, Teodor, Iulia Alexandra, Teodora, Tudor...sper ca n-am uitat pe nimeni, ca tare prolifica zi e 23, vad...
Tufete, am in premiera dovada primei interactiuni mai aprofundate dintre Manole si Sophiphi...pozeee cu ei amandoi. O sa va anunt cand le postez, ca tre sa le mai prelucreze un pic sotzu', cica (eu nu-s de parere, dar ma rog, io nu-s asa perfectionista
)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

pisigri spune:
Gina, eu sint acum in faza in care incerc sa nu imi mai pese, sau macar sa nu imi pese evident. Dupa ultimele discutii in care eu ii explicam ca gelozia mea e perfect indreptatita si el o tinea pe-a lui ca nu am dreptate i-am spus ca n-are decit sa faca ORICE vrea, si oi vedea eu in timp daca ma impac sau nu cu ce vrea el sa faca. Ma doare si mi-am pierdut increderea, dar deocamdata tin in mine si sint absolut indiferenta. Ma suna ca intirzie? Ok, n-ai decit. Pleci nu stiu unde? Ok, drum bun. Nu il rog sa stea cu asta mica decit cit sa fac cite un dus cind chiar nu mai pot, ca in rest incerc sa fac seara tirziu dupa ce o culc pe junioara. Vrea sa se joace cu ea? Ok, ...dar nu prea vrea. Am obosit sa il supraveghez si sa ii explic, mi-a facut deja sufletul praf, asa mi-e mai bine. Daca se vor remedia lucrurile bine, daca va fi mai rau stiu ce am de facut... sint deschisa la orice imi va aduce timpul. Dar nu mai am energie sa imi bat capul cu asta, cind mai mult de 12 ore/zi stau cu copilul in brate.
Hai ca am plecat sa ne pregatim de vaccin... Va pup si poate mai intru mai diseara daca se culca asta mica la o ora rezonabila.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Gina2008 spune:
Da, Pisigri, am inteles. Faza cu "mi-a facut sufletul praf" spune totul. Si ce pacat! Intr-un moment - poate cel mai frumos al unei familii - primul an al copilului... off, cand ar trebui ambii sa fie cu sufletul la gura pentru copil... unii fac atat de multe magarii... of, Doamne. Eu am incetat de ani cu gelozia. Cand am simtit ca nu mai pot. Am zis ca daca atat il taie capul sa faca... treaba lui, el pierde, nu eu. Dar nu avem probleme de genul asta. O prietena mi-a dat odata un sfat: sa fiu egoista si sa ma gandesc in primul rand la fericirea mea si apoi la a noastra. Abia dupa ce voi fi eu fericita, va fi si familia noastra implinita. Atunci, acum vreo 5 ani, mi s-a parut strigator la cer... ma gandeam cum poate sa fie atat de rece... in gandire, macar. Dar, am ajuns la vorba ei. Pentru ca orice am face, barbatii si femeile sunt diferiti. Cateodata prea tare. Si stau sa il pandesc, sa plang, sa ma consum la nesfarsit... nu am mai avut chef. Dar acum, cu copilul, e o alta etapa de suferinta pe care trebuie sa o trec. Si sa o inteleg. Sunt unii, tati din nastere. Sau tati de meserie, cum se spune. Altora, ca sotului meu, nu li se "trezeste" sentimentul patern decat cand merge copilul la facultate... Fac si eu haz de necaz.
Eu mi-as dori sa fie mai dragastos cu copilul, sa ii arate mai multa afectiune, sa petreaca, cum am zis, macar o ora pe zi, dar sa-l vad ca ii zambeste, ca se bucura ca il are si ca e in viata lui de aproape 5 luni. Nu, el se uita la fi-su ca la un catel de pe strada. Mai rau, de catel parca ii e mai mila, totusi...
Nu mai fi necajita. Gandeste-te la tine si la copilul tau. Eu, seara, dupa ce trag o super repriza de plans, imi dau seama ca doar eu sunt singurul si principalul sprijin pentru copilul meu de acum incolo. Si ca sunt singura 1000% responsabila si care trebuie sa fie acolo cand copilul meu are nevoie. Asta e. Am inteles perfect sintagma "femeia le duce pe toate".
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS,
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Gina

carmenada spune:
Pisigri si Dyana sper ca perioada grea prin care treceti sa se incheie repede si sotii sa inteleaga ca aveti nevoie de tot ajutorul si suportul lor. Din experienta mea si a pritenilor mei am vazut ca aparitia unui copil exarcearbeaza toate nemultumirile oricat de mici ar fi insa in timp si cu muuuuuuulta rabdare lucrurile revin incet incet...la ... o .normalitate.Va trimit cate un si
pentru incurajare
gigelica, am citit povestea ta si nu pot decat sa ma inclin in fata puterii, rabdarii si increderii tale. Esti o femeie care merita toata admiratia. Pitonasul o sa fie mandru de o asa o mama
Fetelor in legatura cu vaccinul, mai este vreuna care face infarix hexa in loc de penta? Eu vorbisem cu pediatra sa facem pentaxim, dar azi m-a sunat si mi-a zis ca a fost la intalnire cu nu stiu ce autoritati si ca recomandarea este sa se faca infarix hexa in loc de penta. Ma tot intreb daca inca o doza de hepatita nu este cumva nociva, desi pediatra m-a asigurat ca este ok.
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Monnvas spune:
Fetili, pusei coletele la posta. Din pacate tanti nu mi le-a luat cu "primire in mana" ca deschisese computerul pe trimitere normala. Asa ca imi pare sorry.
Sa le poarte bebelachii sanatosi!
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3

carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() ![]() ![]() La multi ani! ![]() ![]() bebe de Floryela ![]() ![]() ![]() bebe de Aalina ![]() ![]() ![]() bebe de Doranna ![]() ![]() ![]() bebe de Inapreda ![]() ![]() ![]() bebe de carla28 ![]() ![]() ![]() bebe de Chatonel ![]() ![]() ![]() bebe de claudela ![]() ![]() ![]() , bebe de Kea ![]() ![]() ![]() bebe de anamariame ![]() ![]() ![]() bebe de Crisis81 ![]() ![]() ![]() bebe de Sirimie ![]() ![]() ![]() bebe de Rnico ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fur si eu munca lui Dodo

Ela78 spune:
Fetelor, nu mai fiti triste..., si alungati gandurile negre, e greu sa cresti un copil singura, o sa vedei ca totul va fi bine! Io dupa o absenta de 2 saptamani (una in care am ramas singura cu bebe ca sotiorul a fost plecat toata saptamana, si a doua cu pregatirile pentru botez care apropos e poimaine
) ma bag si eu cu "sfaturi" ca musca-n lapte. Si la noi la nunta cand ploua incet cand iesea soarele, exact asa e si in casnicie, cand ne certam de mama focului, peste 5 min. oricum ne trece la amandoi, cand ne iubim de ne topim unul langa celalalt. E drept ca eu nu am motive de gelozie si sotiorul se joaca cu cel mic, ii face baie etc. Dar cum ziceam, saptamana care ne-a tinut departe unul de celalalt a dat un "refresh" la relatie, i-a adus celui mic o jucarie cantatoare si mie o bijuterie, iar eu am realizat ca e "rau cu rau, dar mai rau fara rau".

Floric spune:
citat din mesajul lui Monnvas Aoleo, tufete, sa nu suflati incoace gripa de barbati, ca al meu tocmai ce s-a dat pe brazda - adica sta cu copilul cat fac eu una-alta, azi s-a dus in locul meu sa schimbe body-urile alea cu Mos Craciun tocma' la mama naibii, pe langa Metro Berceni (pentru mine, care sed in Titan, Berceni e mama naibii, scuze, Gigelico). Cand adoarme puiul ma duc sa pun la posta pachetele, va trebui sa le duc in caruciorul vechi, ca e mai mare ![]() A adomit, ma duc la posta! ![]() Vroiam sa va intreb: voi (cum) ii mai inveliti noaptea pe bebei? Monica mami de ![]() (7.03.2009) CAND 1+1=3 |
Monica, multi pupici si un pahar cu apa rece pentru efortul depus.
Cat despre invelit...in nici un fel. Eu il culc imbracat in maieu si pampers si atat. Neinvelit. Si cu geamurile larg deschise pana spre dimineata dupa care le mai strang un pic.
UN VOT DE INCREDERE VA ROG

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

carmenada spune:
citat din mesajul lui petrean La multi ani sarabtoritilor de azi.! Noi am inceput diversificarea, Vladut e foarte incantat..ar fi sarit el peste indicatiile dr..si ar fi baut si 50 ml suc..Catalin..e Catalin...mofturos...si fitos..abia deschidea gurita ![]() ![]() ![]() ![]() www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel? POZE www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" target="_blank"> suntem cei mai frumosi copii? |
Chiar sunteti cei mai frumosi copii