Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*
Raspunsuri - Pagina 20

Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenada Pisigri si Dyana sper ca perioada grea prin care treceti sa se incheie repede si sotii sa inteleaga ca aveti nevoie de tot ajutorul si suportul lor. Din experienta mea si a pritenilor mei am vazut ca aparitia unui copil exarcearbeaza toate nemultumirile oricat de mici ar fi insa in timp si cu muuuuuuulta rabdare lucrurile revin incet incet...la ... o .normalitate.Va trimit cate un ![]() ![]() gigelica, am citit povestea ta si nu pot decat sa ma inclin ![]() ![]() Fetelor in legatura cu vaccinul, mai este vreuna care face infarix hexa in loc de penta? Eu vorbisem cu pediatra sa facem pentaxim, dar azi m-a sunat si mi-a zis ca a fost la intalnire cu nu stiu ce autoritati si ca recomandarea este sa se faca infarix hexa in loc de penta. Ma tot intreb daca inca o doza de hepatita nu este cumva nociva, desi pediatra m-a asigurat ca este ok. Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Carmen, eu fac maine HExa in loc de Penta. Acceasi intrebare o am si eu in legatura cu inca o doza de antihepatic. Sa nu faca rau. Dr mi-a zis ca nu e nici o problema. Ca in nu stiu ce tara europeana se face si la 4 luni tot hexa. Am mai intrebat pe prietena mea medic care a zis ca ea nu e de parere sa fac hexa dar daca nu am ce face sa ma rog la Dumnezeu. Cu toate ca in anii trecuti si Sanepidul a avut cateva doza de vaccin cu antihepatic pt varsta de 4 luni si s-a facut la bbii de atunci, cred ca acum vreo 3-4 ani.
UN VOT DE INCREDERE VA ROG

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

carmenada spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Bravo, Vladut! Lasa ca da si Catalin de gust, dar poate el are alte preferinte. Noi papam binisor cam de toate, mai ales fructe. Clau e bolnavior, azi merg din nou cu el la medic pt ca tot tuseste foarte rau. Azi noapte de la 3 la 6 am stat cu el in brate ca nu putea nicicum sa doarma. Acum am terminat de gatit pt toata lumea. Sambata trebuia sa mergem la un botez, desi eu nu am nici un chef. Nu stiu cum da la imagine, dar parca vad ca-l las doar pe Alex sa mearga. Din 6 plecam si noi in concediu. Am inceput sedintele de masaj, m-am ales cu cateva vanatai micute, probabil din cauza pauzei facute (ca inainte faceam regulat). M-am mai ingrasat un picut. Psihic ma simt bine, in sensul ca am o stare de consolare, de echilibru, nu mai excelez nici in momente de bucurie nici de tristete. Nu m-am refugiat nici de voi nici de lume, dar sunt mult mai tacuta, chiar si in viata reala. Sigur ca din pacate nu aveam cum sa nu ma schimb. Am acceptat tot ce s-a intamplat dar am o teama ingrozitoare sa nu pateasca ceva copiii mei. Nu mai pot sa citesc pe forum atatea necazuri, nu mai suport sa ma uit la tv. Ma afecteaza tot ce se intampla. Va pup! Luana ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Sanatate multa lui Clau si multi pupici pentru printesica si mamica ei

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

gigelica20 spune:
pisigri, dyana si gina, daca ati citit povestea mea si v-a placut...sa stiti ca primii 2 din cei 3 ani doar eu m-am chinuit sa fac acest copil si doar eu mi l-am dorit enorm, doar eu plangeam de ciuda ca nu iese...Durerea era si mai mare cand toti medicii (am mers pe la vreo 6) imi spuneau ca ar trebui sa raman imediat...saracutii de ei vedeau ca eu sunt in regula si puneau esecul pe seama stresului meu. Nu aveau de unde sa stie ca eu eram din povestea aceea cu omul care se ruga la Dumnezeu cu disperare sa castige la loto...pana intr-o zi cand Dumnezeu se satura de el si ii spune: "Eu te ajut, dar trage si tu un bilet".
Heiiiiiiiiiiiiiiiii! A iesit asa un oftat nostalgic, parca e asa departe vremea aceea, dar cata durere mi-a adus. Implicarea Sherpoilui a venit treptat, probabil si ca sa scape odata de mine. Si-a zis el: "hai frate sa o vad odata gravida si apoi sa vezi huzureala pe mine, ca ea o sa fie ocupata cu bebelul".
Sa stiti ca se schimbase fff mult si cel putin in prima luna a fost destul de implicat.
Acum avem certuri de multe ori si discursuri de responsabilizare din partea mea. De cate ori nu sunt cu ochiul pe el...e la calculator si se joaca... Am si vrut sa divortez la un moment dat satula de "singuratatea in 2", insa m-am gandit ca e asa usor sa rupi ceva construit in ani de zile si apoi scap de bou si dau de cine stie ce belea...scuzati limbajul metsaforic.
Eu ma consolez ca la scurte perioade de timp trezui sa bag furtunul cu apa rece pe el si apoi sa-l scutur de "joaca" din capul lui de barbat imatur de 32 de ani.
Are asa o lejeritate in a privi lucrurile de imi vine sa ma infig in gatul lui. Si al meu ma apostrofeaza ca sunt prea precauta cu Victor. Chiar sambata m-am infoiat ca un curcan la el si i-am zis ca daca se imbolnaveste baiatul din cauza "grijii" lui il strang de gat...stie ca sunt plecata cu pluta...
Lasand toate astea la o parte il iubesc cu disperare si cu ajutorul lui traiesc fericirea de a fi mama.
Va imbratisez cu drag, dar nu prea tare sa nu imi lasati muci pe umar ca am vazut ca voi mai si plangeti
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

gigelica20 spune:
citat din mesajul lui mababei Razboinica Gigelica noastra, si karatista pe deasupra ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. imi pare rau pentru laptic! da' las ca creste pitonasul frumos si cu laptic praf! ![]() p.s.2 foarte frumoasa povestea ta! mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009 |
te pupacesc muuuuult

Gigelica(Lucia),mami de

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

carmenada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Carmen, eu fac maine HExa in loc de Penta. Acceasi intrebare o am si eu in legatura cu inca o doza de antihepatic. Sa nu faca rau. Dr mi-a zis ca nu e nici o problema. Ca in nu stiu ce tara europeana se face si la 4 luni tot hexa. Am mai intrebat pe prietena mea medic care a zis ca ea nu e de parere sa fac hexa dar daca nu am ce face sa ma rog la Dumnezeu. Cu toate ca in anii trecuti si Sanepidul a avut cateva doza de vaccin cu antihepatic pt varsta de 4 luni si s-a facut la bbii de atunci, cred ca acum vreo 3-4 ani. UN VOT DE INCREDERE VA ROG ![]() ![]() http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/ http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur# Raru, tziparul lui mami |
Am gasit eu pe net schema de imunizare din Noua Zeelanda unde fac Infarix Hexa la 6 sapt, 3 luni si 5 luni, si am mai gasit explicatia asta :
"The immunisation schedule
You need three doses of the vaccine for full protection. The second dose is usually given one month after the first dose. The third dose is given five months after the second dose.
One month after the third dose you may need to have a blood test. You may need one if you are at risk of infection at work, especially as a healthcare or laboratory worker or have certain kidney diseases. Your doctor will be able to advise you if you need a blood test. This checks if you have made antibodies against the hepatitis B virus and are immune. This is because for about 1 in 10 people, three doses of the vaccine are not sufficient and a booster is needed after five years.
The schedule is the same for the combined hepatitis A and B vaccine which is also available.
Rapid immunisation schedule
A schedule of giving three doses quicker than usual may be used in some situations. That is, three doses with each dose a month apart. An even quicker schedule is also sometimes used. That is, the second dose given seven days after the first and the third dose given 21 days after the first. These quicker schedules may be used if you are at very high risk of infection and need to be immune as soon as possible. For example, if you are soon to travel abroad, are new to prison or are sharing needles to inject drugs. However, a more rapid schedule may not be as effective for long-term immunity unless a fourth dose is given 12 months after the first dose. Your doctor will advise on the best schedule for your circumstances."
Deci cele trei doze se pot adminstra si la 1 luna distanta din cate vad aici. Acuma ma gandesc ca poate logica este ca terminam mai repede cu Hep B adica in loc sa facem doza a 3-a la 6 luni o facem acum la 4. Probabil facem Penta la 6 cand stiu ca trebuia Hexa, practic le inversam ..... asta in speranta ca se va gasi penta pana atunci.
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

aris26 spune:
Teodor Constantin
Fabian
Iulia Alexandra
Ian Alexandru
Alexandru Raul
Izia
Ana Miruna
Keutzu
Eva Maria
Teodora
Monica
Tudor
mai citesc un pic si revin

Floric spune:
Carmen si eu m-am gandit sa facem penta la 6 luni. Pana atunci sigur se rezolva problema. O sa-i propun dr maine.
UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Monnvas Vroiam sa va intreb: voi (cum) ii mai inveliti noaptea pe bebei? |
Eu nu o invelesc

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

*oooo*~*oooo*~*oooo*

pentru:
Bogdan

mababei spune:
Pisigri, Dyana, Gina, imi pare rau ca aveti probleme cu sotii vostri. Nu pot da sfaturi ca nu-s in masura, fiecare stie ce are acasa si cat o apasa, dar zic si eu ca Ela, e greu sa cresti un copil singura. Si asta ar fi parfum pe langa durerea si chiar trauma provocata copilului de despartirea parintilor. Sunteti femei puternice, ne-ati aratat-o si aici de multe ori, sigur veti gasi modalitatea sa depasiti aceasta perioada. Iar daca niste femei puternice ca voi i-au ales pe ei sa le fie alaturi si cu ei sa faca copilul mult dorit, e pentru ca ati vazut candva in ei jumatatea voastra, sufletul pereche, bucatica de suflet care-i lipsea. Incercati sa va amintiti si asta si nu doar cat de tare v-au ranit odata si poate o sa-i iertati mai usor. Mult curaj!
mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Dodo-pui spune:
Deschid capitol nou.
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

*oooo*~*oooo*~*oooo*

pentru:
Bogdan