Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui mababei
I le-am bagat in sirop de afine. Mi-am gasit si eu de treaba! Am primit mai multe albume pentru copilasi: Cartea bebelusului, Jurnalul bebelusului si inca unul am uitat cum ii zice si incerc sa completez macar unul din ele. Cu talpitzele a fost usor: am storcit niste visine si chiar i-a facut placere sa le calce si el.

Hihi! Eu i-am facut conturul cu creionul.E drept ca au iesit cam mari. Nici nu mi-a trecut prin cap sa o insiropez...

Vazut pozici cu Silvia! Poate ne vedem saptmana viitoare.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

idem

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am pus cateva poze cu raru pe picassa. Stiti ca nu ma pricep sa pun adresa cu poze in mesaj.

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Ma bag si eu in discutia despre carucioare si va spun ca noi de la bun inceput nu am luat decat carucior din acela care se lasa aproape de tot jos si nu am mai cumparat nici scoica nici landou. Sincera sa fiu daca ar mai fi sa mai cumpar o data acelas lucru asi face dar asi cumpara scoica, acum cred ca nu-si mai are rostul. In masina la inceput l-am carat intr-un cos de bebe iar in parc oricum Maia nu a vrut si nu vrea nici acum sa stea culcata, trebuie sa vada ea tot. Stiu ca nu trebuia sa stea ridicata dar eu intotdeauna am tinut-o ridicata la primul nivel si este foarte ok, era singurul mod sa nu planga si sa stea cat de cat in carucior. Cred ca pozitia aceea o ajuta foarte mult in perioada cu colici si o mai calma.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Tufetiliiii...!

Io m-am gindit ca avind in vedere ca acusi facem 5 luni si ca Pisilinca s-a lasat pe tinjala cu crescutul in greutate, sa ma apuc sa citesc despre diversificare - chestie f simpla cind vorbeau altii despre ea. Am citit cit am citit si sint in ceata, sint 100 recomandari diferite, ma apuca disperarea

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

welcome in the club !!!
la mine ca sa fie meniul diversificat complet incep si lucrul la 6 luni ale d-soarei deci
eu m-am hotarat cu ce incep:cereale
mai incolo o sa introduc legume si apoi fructe

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Buna felelor,

Eu pot sa spun ca am inceput diversificarea cu faina (fulgi) de orez in lapte (2 lingurite in 30-40 ml lapte muls) la masa de dimineata. Iese o portie micutza pe care o papa cu lingurita. In rest alaptat.
O sa introducem si sucuri cam peste 2 saptamani.

Mamica de Radu (01.04.2009)

ce marca ai luat tu?

Mergi la inceput

Flori dute in profil personal acolo la optiuni profil acolo unde ai pus semnatura si da-i un copy/paste exact la adresa unde ai pus pozele, sa vedem si noi mai usor frumusete de baiat. Sper ca m-am facut inteleasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

SALUTARE DE LA

Sunt ffff fericita si fimea..si mai si...mai ales cand stau in ,piscina...face tumbe in burta mea de placere
Ce sa zic, aici este raiul..ma gandesc cu groaza ca se termina concediul.....se merita sa dai un ban pe bilet da sa nu te doara capul toata vacanta..si au o mancare....am incercat de toate...prajituri la greu....I-a priviti un pic:
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Simina_kin?feat=directlink#5361322331126654594

Plec la masa...mai vorbim

23+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">UN VOT DE 5 PCT PENTRU GHIOCELUL NOSTRU , POZE Dy1 SI Dy2
Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Ce burtica frumoasa!!! Si tu ai exact atitudinea de...viitoare mamica super fericita! Esti o frumoasa! Te puuuuuup!

Si nu mai da poze cu mancare ca io incerc sa slabesc ...ca sa incap in rochia de nasa. Nu tin nici o cura de slabire, dar incerc sa nu mai mananc pentru tot regimentul de infanterie...

Te puuup inca o data si te felicit pentru cele aproape 24 sapt. Hai ca mult a fost, putin mai este. Acushica ajungi la 40 si vedem mazarica!!!

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

aris, scoica pare f ok, ai mai multe pozitii si e usor de montat, de evoluat de la o pozitie la alta, in functie de cresterea copilului (am vizionat demonstratiile). Singurul lucru de care trebuie sa te asiguri e ca BB sta comod, ca e destul de inclinat, deocamdata nu tre sa stea pe fundulet.

novus, pusei link la carucior acu 2-3 pagini.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

vizionat !!! super carutul ! a fost scump ??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Tufetiliiii...!

Io m-am gindit ca avind in vedere ca acusi facem 5 luni si ca Pisilinca s-a lasat pe tinjala cu crescutul in greutate, sa ma apuc sa citesc despre diversificare - chestie f simpla cind vorbeau altii despre ea. Am citit cit am citit si sint in ceata, sint 100 recomandari diferite, ma apuca disperarea

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

welcome in the club !!!
la mine ca sa fie meniul diversificat complet incep si lucrul la 6 luni ale d-soarei deci
eu m-am hotarat cu ce incep:cereale
mai incolo o sa introduc legume si apoi fructe

Oare e ok sa incepem cu cerealele??? Intreb si eu, pt ca ar trebui sa incep sa ma gandesc. Maia e cam constipata adica face la 3 zile singurica fara ajutor nu tare ci normal dar totusi la 3 zile oare daca incep cu sucurile nu o mai ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Buna felelor,

Eu pot sa spun ca am inceput diversificarea cu faina (fulgi) de orez in lapte (2 lingurite in 30-40 ml lapte muls) la masa de dimineata. Iese o portie micutza pe care o papa cu lingurita. In rest alaptat.
O sa introducem si sucuri cam peste 2 saptamani.

ce marca ai luat tu?

Novus,
Eu ii dau Bambix de la Nutricia

http://www.nutriciakindervoeding.nl/NR/exeres/C0F37751-B165-4208-BF85-6F19E7DBDD64.htm

Sunt tare multumita. Nu il constipa, nu e alergen si mai adauga ceva calorii.
Ii place tare sa pape cu lingurita,tot umbla cu gurita dupa ea, o prinde si se distreaza.
Am inceput inainte putin de 4 luni pentru ca din sticla nu voia nici cum si ma apucase disperarea. Acum mananca tot mai bine si din biberon, dar tot primeste o masa cu faina de orez.

Mergi la inceput