Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*
Raspunsuri - Pagina 12

gigelica20 spune:
Draga Olishka,
Pentru ca se apropie ziua cea mare, m-am gandit ca ar fi potrivit sa iti daruiesc din tot sufletul...Un morcov special:OLGA
Iti doresc din suflet nu doar o CASA DE PIATRA, ci o casa luminata de iubire si plina de caldura. Sa fiti fericiti, sa va iubiti si sa traiti precum in basme...pana la adanci batraneti.
Te iubesc si te pupacesc!
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
exact la asta m-am gindit eu cind am facut planurile de cumparaturi si la faptul ca mi se pareau multi bani dati aiurea pt ca de la maxim 9 luni trebuiau din nou facute investitii (celputin pt scaunul de masina); asa ca am luat de la inceput un scaun de masina pt grupa 0+ care merge pina la 3 ani (reversibil), ce am gasit mai bun pe piata la confort si mai sigur (testat pt accidente, ca doar la asta serveste un scaun de masina, e protectie in caz de accident) si la carucior m-am orientat sa fie cu landou si transformabil apoi in clasic... sint foarte multumita de amindoua, mai ales ca noi facem kilometri multi pe riu, pe poteci in padure si inca nu s-a defectat nimic :) Famille Dragoon cu ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Eeehhh acum m-am luminat si eu !!!

Tu de care carucior ai ??
Mami lui

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

simina_kin spune:
SALUTARE DE LA
Sunt ffff fericita si fimea..si mai si...mai ales cand stau in ,piscina...face tumbe in burta mea de placere
Ce sa zic, aici este raiul..ma gandesc cu groaza ca se termina concediul
.....se merita sa dai un ban pe bilet da sa nu te doara capul toata vacanta..si au o mancare
....am incercat de toate...prajituri la greu....I-a priviti un pic:
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Simina_kin?feat=directlink#5361322331126654594
Plec la masa...mai vorbim23+ cu
Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">UN VOT DE 5 PCT PENTRU GHIOCELUL NOSTRU , POZE Dy1 SI Dy2
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mababei eu am tras de ei...ca sa-i pastrez ![]() ![]() ![]() ![]() |

Denisa-Madalina

chatonel spune:
aris, scoica pare f ok, ai mai multe pozitii si e usor de montat, de evoluat de la o pozitie la alta, in functie de cresterea copilului (am vizionat demonstratiile). Singurul lucru de care trebuie sa te asiguri e ca BB sta comod, ca e destul de inclinat, deocamdata nu tre sa stea pe fundulet.
novus, pusei link la carucior acu 2-3 pagini.
dodo, pupa copilasii si dintosii!
cu dintosii, pe mine m-au pacalit ca la fiecare dintisor de lapte aruncat pe dupa casa o sa mi se indeplineasca o dorinta... si cum aveam multe, ii si zgiltiiam pe dinti, ca sa cada mai repede
gigelica, pupam si noi, ne-ai lipsit!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose

Kea spune:
Dodo, uite aici http://www.dentistonline.ro/Cabinete-Stomatologice/Constanta/Cmi-Dr-Campeanu-Adriana.html , d-na dr. Campeanu Adriana ofera tratamente stomatologice gratuite pentru copii.
4 luni

Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt ffff fericita si fimea..si mai si. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce sa zic, aici este raiul ![]() ![]() ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Simina_kin?feat=directlink#5361322331126654594 Plec la masa...mai vorbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank"> ![]() Mariana bebe www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
Daa, asa-i la all inclusive

La ce hotel esti? Noi mergeam la Botanik...mama ce dor mi s-a facut.

Lasa, poate la anul.

Simina, distractie placuta in continuare!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

olishka spune:
Gigelica esti ffffff draguta multumesc pt morcovel, este super
Simina ma bucur tare mult pt voi ca sunteti bine si fericiti
Olga, mamica lui David iepurasul

Floric spune:
Seara buna dragi mamici! Ce-mi place ca intram la ora din astea de noapte. Parca am lucra la chat-uri sexi.
O veste buna si una naspa tare. Cu care sa incep...Am reusit sa dau vaccinul inapoi la farmacie si mi-a dat banii. Oricum pt mine a ramas un mister de ce nu a fost bun un vaccin Penta, care enormal sa se faca la 4 luni, si va fi bun unul hexa care se face la 0, 2, si 6 luni. Adica Raru va fi cu mult mai protejat antihepatic B?
So...bine ca am scapat de el si asta e. Am crezut ca numai eu am noroc cat broasca par, dar vad ca si copilul imi calca pe urme.
In alta ordine de idei, ceea ce e cu multtttttt mai naspa e ca sotului nu-i mai deconteaza chiria si suntem nevoiti sa ne mutam inapoi la Braila sau sa scoatem bani din buzunar si sa ramanem in Galati. Cum o dai nu e bine. Unde locuim am mobilat toata casa cu gandul ca 5 ani nu ne deranjeaza nimic si uite acum ca iar o iau cu casa in spate...mi se face rau. E o problema tarenaspa si fara iesire, sau exista dar oricare ar fi trebuie sa bag mana in buzunar. Am avut o zi azi...sper sa fi fost influenta negativa a eclipsei si de maine sa fie mai bine.
Si inca o veste despfre Raru.Azi a baut ceai cu biberonul...uimitor, m-am crucit.
Desi nu am mai scris votez in fiecare zi tot ce pica. Petrean nu am mai vazut adresa ta de infotur. Multumesc tare mult pt voturi.
UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/
Raru, tziparul lui mami

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ma speriati ca tot ziceti ca nu va place "sportul" de la chicco. Noi nu am incercat sa il folosim inca. Adelina e micutza. Folosim landoul, dar si mai mult scoica, ii place si ei, ca are vizibilitate si imi e si mie mai usor la carat. ![]() Nici nu m-am gandit sa mai cumpar alt carucior... sper sa nu ma razgandesc... ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() |
ai pus scoica pe cadru in locul landoului si o plimbi asa ? adoarme ?
mie mi se pare ca nu sta comod, plus ca, copertina e

Mami lui

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari