Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*
Raspunsuri - Pagina 11

chatonel spune:
pisicogri, am mai zis ca aci se incepe cu legume, apoi fructe. se da putin, o lingurita, prima data, leguma singura si bio de preferinta. fara adaos de sare sau ulei sau mai stiu ce.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose

Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel dodo, fusei, pusei, cica tre 3 zile ca sa ajunga ![]() |

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

*oooo*~*oooo*~*oooo*

pentru:
Bogdan

mababei spune:
citat din mesajul lui chatonel mababei, vazui ca te dedusi dura cind vazusi cum scoteam io dintii de lapte ![]() ![]() Famille Dragoon cu ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
eu am tras de ei...ca sa-i pastrez

mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

aris26 spune:
chatonel - scoica arata mult mai bine ca a mea clar. ooof...ma duc sa cumpar alta. uite ce mi-a placut mie
sper sa fie bun
www.inglesina.com/en/products/details.php?sectionid=18&itemid=428&category=&product=marco-polo" target="_blank">scoica
cat despre carucior ash incerca un quinny deshi iar e o carutza de bani si tare imi e ca zapacila oricum nu o sa stea in el
www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=3" target="_blank">carucior

aris26 spune:
pisigri - si eu ca pisik zic, vorbeste cu pediatra si mergi pe schema ei...macar asa ai pe cine sa bati la cap cand o sa intampini probleme

Manuela77 spune:
Buna felelor,
Noi tocmai ne-am intors de la cantar. Nu stiu daca va mai amintiti, piticul meu nu voia sa manance mai nimic dupa ce am inceput serviciul si a luat in prima saptamana doar 40 de grame. Acum surpriza mare, in 2 saptamani a pus 400gr.
Intre timp a inceput sa manance bine.
Eu pot sa spun ca am inceput diversificarea cu faina (fulgi) de orez in lapte (2 lingurite in 30-40 ml lapte muls) la masa de dimineata. Iese o portie micutza pe care o papa cu lingurita. In rest alaptat.
O sa introducem si sucuri cam peste 2 saptamani.
Mamica de Radu (01.04.2009)

denisamada spune:
citat din mesajul lui cativ13 Ne plimbam pe la Chindia doar daca are chef micuta de stat in carucior. Altfel...pe strada, aproape de casa. Neaparat sa ne vedem intr-o seara. ![]() mami de Silvia Ioana |
Da, asta e o mare kestie la Tgv, exista trotoare, in Bucuresti sunt parcari.

Denisa-Madalina

cativ13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
![]() ![]() ![]() |

cativ13 spune:
Am citit pe net de Baby Einstein... si nu stiu ce sa fac...sa ii pun un filmulet 2-3 minute? sa o las doar sa asculte? pareri, sfaturi, indicatii?mami de Silvia Ioana

gigelica20 spune:
Hellooooooooooo, ce dor imi fuse de voi scumpicilor de fetilici cu bebelici!
Cum am intrat pe forum am vazut ca e ziua lu' SimonaMami si zic: "Hai sa o sun!" Si sun, profit sa Victor avea chef de vorba si ii cantam amandoi "La multi ani" si...da-i si povesteste si...ea draguta da sa imi spuna ca nu e in Bucuresti si ca va saluta pe toate, ca nu poate citi mesajele ...si eu intreb: "Dar..unde esti?"
"La PARIS"...si realizez tampenia mea si spun: "inchide repede ca platesti si tu f mult"...
Va pupa pe toate, va iubeste si ii e foarte dor de noi!
Rares-Codrut
, bebe de Miruna22
Am votat dolaricioasele Dodo, cris_tianus si petrean, plus plimbareatza Floric
.
Fetelor, am fost la ortoped, caci V e suspect de dispazie de shold. Deocamdata, la o examinare cu ochiometrul e ok, dar in septembrie avem recomandare sa ii face o radiografie la shold.
Pitonaul are 7,500 kg si 67,5 cm.
Va pup. Fug sa fac ordine in casa, caci sambata plec la Focsani....si mai revin la final de septembrie.
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2