Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*
Raspunsuri - Pagina 10

cativ13 spune:
Denisamada, ar fi foarte frumos sa ne intalnim. Vroiam si eu sa propun dar m-am gandit ca veniti doar pentru we si noi ne refugiem la tara, la parinti,atunci.Sa imi spui pe unde stai, poate suntem vecinemami de Silvia Ioana

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 denisa - poate al tau e altfel. eu am luat unul cu o singura roata in fatza. m-am uitat prin magazine la carucioarele sport si nu se compara. asta are o placa tare pe spate,una un pic mai moale pe fund si gata carutzul zic ei ![]() ![]() ![]() |
Hmmm... al meu arata mai altfel decat zici tu... are si laterale, si e si capacit... o sa il montez, sa probez pisik. Al meu e de-ala cu 4 roti...
Denisa-Madalina

denisamada spune:
citat din mesajul lui cativ13 Denisamada, ar fi foarte frumos sa ne intalnim. Vroiam si eu sa propun dar m-am gandit ca veniti doar pentru we si noi ne refugiem la tara, la parinti,atunci. Sa imi spui pe unde stai, poate suntem vecine ![]() |
Acum o sa stam mai mult (si saptamana viitoare). O fuguta pe la tara o sa dam si noi, acolo kiar ca e racoare.

Denisa-Madalina

chatonel spune:
citat din mesajul lui petrean eu ma recunosc.. ![]() ![]() am fost la vaccin..raportez doi baieti eroi..nu au plasn deloc deloc.. Vlad 6350grame, 68 cm Catalin 6500 greame, 65 cm incepem diversificarea..si mai vedem Monica..pai si de transport ce a spus?iar tb sa-mi trimit sotul la banca..ma omoara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel? POZE www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" target="_blank"> suntem cei mai frumosi copii? |
bravo pentru baschetbalisti... sau handbalisti ii faci?

Famille Dragoon cu

Toulouse, la ville rose

cativ13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
![]() ![]() ![]() |

mababei spune:
citat din mesajul lui denisamada Hihi! Eu i-am facut conturul cu creionul.E drept ca au iesit cam mari. ![]() ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() |
Nici eu n-am fost multumita de conturul creionat asa ca mi-a venit ideea ....insiroparii

mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

chatonel spune:
citat din mesajul lui aris26 denisa - poate al tau e altfel. eu am luat unul cu o singura roata in fatza. m-am uitat prin magazine la carucioarele sport si nu se compara. asta are o placa tare pe spate,una un pic mai moale pe fund si gata carutzul zic ei ![]() ![]() ![]() monica - si eu sunt cam satula de comenzi pe net. am gasit un singur site serios. eu zic sa le pui in pungi de plastic pe care le faci fedeles cu scoci. merge f bine. eu asa primeam coletele din alte tari |
uite-aici: caruciorul e "pramette" de la peg perego
http://www.pegperego.com/page.php?pageid=UJVNL001&idf=08&idp=0000000099&cl=N
o sa ti se deschida si un banner de publicitate, acolo ai sa vezi un carucior cu tesut in carouri, alb-bleumarin, aia e culoarea pe care am luat-o, da carucioru il poti studia chiar in pagina care ti se deschide.
scaunu de masina e concord ultimax
http://www.infobebes.com/test-produit/concord-ultimax,ar-19486.aspx
culoarea noastra e rosie, normal

Famille Dragoon cu

Toulouse, la ville rose

chatonel spune:
dodo, fusei, pusei, cica tre 3 zile ca sa ajunga ma laudasem io in zadar!
mababei, vazui ca te dedusi dura cind vazusi cum scoteam io dintii de lapte tu cum faceai?
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose

pisigri spune:
Tufetiliiii...!
Io m-am gindit ca avind in vedere ca acusi facem 5 luni si ca Pisilinca s-a lasat pe tinjala cu crescutul in greutate, sa ma apuc sa citesc despre diversificare - chestie f simpla cind vorbeau altii despre ea. Am citit cit am citit si sint in ceata, sint 100 recomandari diferite, ma apuca disperarea
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Pisik06 spune:
Pisi, poate cel mai bine e sa intrebi doctorul, macar stii ca faci cum zice el. Ca sa stii ca si fiecare doctor are alta schema, alte pareri, deci fiecare face cum zice doctorul sau cum o taie capul, daca se poate hotari
In principiu, eu cred ca nicio schema nu e gresita, pt ca, pana la urma, cand eram noi mici diversificarea incepea cu altceva, cand erau mamele noastre mici cu altceva si, cu siguranta, atunci cand copiii nostri vor avea copii, se va incepe cu altceva. Si uite ca traim toti destul de bine zic eu
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente