Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

LA MULTI ANI Rares Codrut!!!

LA MULTI ANI SimonaMami!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
LA MULTI ANI Rares Codrut!!! LA MULTI ANI SimonaMami!!! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
La multi ani si de la noimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Exact raspunsul asta l-am primit si eu de la pediatra mea, in condintiile in care o tara intreaga vaccineaza cu Pentaxim, ca alternativa la Infarix Penta. Oare anumiti pediatri din provincie au facut scoala in Burkina Faso?

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian
Poze

Bebe Ian

camera bebe

hi hi..stai ca asta nu-i nimic...am zis si eu dupa ce m-am tot gandit la rotarix ca hai sa ma consult cu pediatra..il facem ori ba...si ce-mi zice... "eu n-am mai facut niciodata de-astea, du-te si intreaba la infectioase"
nu mai zic ca nici macar n-a intrat in discutie altceva decat schema gratuita...(pt asta sunt relativ multumita pt ca nu aveam acum nici banii sa ii dau si pitica s-a simtit chiar bine dupa ele, n-a facut febra decat putin azi-noapte dupa vaccinul de 4 luni de ieri dar s-a trezit azi cu gura pana la urechi)

Monica, pai atunci pune-le in pungute..sau comenzile mari in cutii si pe cele mici in plicuri...stiu si eu...cred ca ti-am umplut casa de hainute

www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Votati si dolareii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am vorbit cu Gica, imi schimba body-urile, doar ca tre' sa ma duc pana acolo... Are sediul langa Metro Berceni Mi s-a luat de comenzi pe net

Am mai primit bani de la Cris_tianus, de la Inapreda si iarasi am o suma cu autor necunoscut - 130 de lei, depusi in numerar la banca. Cine se recunoaste???

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu ma recunosc..
am fost la vaccin..raportez doi baieti eroi..nu au plasn deloc deloc..
Vlad 6350grame, 68 cm
Catalin 6500 greame, 65 cm
incepem diversificarea..si mai vedem
Monica..pai si de transport ce a spus?iar tb sa-mi trimit sotul la banca..ma omoara

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" target="_blank"> suntem cei mai frumosi copii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Dodo, nu trebuiesc scosi dintii de lapte care impiedica cresterea "definitivilor"?

Raportam o noapte cu 3 treziri pt tzitzi, pe la 4 dimi dragoana cinta la ea in patut si acum nu se mai trezeste

O, ba da, trebe! Mi-a mi-a ramas un dintzishor de lapte pana la adanci batranetzi. M-am trezit la 27 ani ca imi crestea un dinte in palat.. m-a lamurit prietena mea (stomatolog), ca al de-l aveam era de lapte, ala cocotzat e titularul, dar n-a avut loc sa creasca de asta laptosu'... ne-am kinuit nitzel sa facem ordine, asa ca.. nu va jucati cu ei.

Si Mufitza s-a trezit noaptea trecuta mai ceva ca in primele saptamani, cred ca din cauza caldurii... la 2-3 ore, asa face si ziua in zilele astea... Of, abia astept sa plecam vineri la Targoviste... sa mai scapam de prajeala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

bogdana, ai niste flacai super curajosi!

pisik, multumesc de sfaturi da sunt deja incercate fara rezultate...nici macar lactuloza care la majoritatea tine. si nici supozitoarele pe care le da afara aproape intregi...

vad ca tot va plangeti de carut. al meu nu e de nici o firma, am dat 460 lei pe el si sunt f multumita. cred ca e o poza cu crina in carut la noi la semnatura...sta deja ridicata ca e fata mare si ii place in fundulet

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

denisa - poate al tau e altfel. eu am luat unul cu o singura roata in fatza. m-am uitat prin magazine la carucioarele sport si nu se compara. asta are o placa tare pe spate,una un pic mai moale pe fund si gata carutzul zic ei. ca latime laterala incape si fundul meu f bine in el(am facut proba)iti dai seama cum arata coipulul in el?!nu il sustine nimic din laterale,nici in zona capului nici la fund. cred ca ar fi numai bun la 3 ani. de landou si scoica am fost relativ multumita pana acum....bine scoica putea sa fie mult mai buna. o sa ii iau alta(chatonel-arata-mi si mei ce ai luat tu). incearca sa faci o proba cu sportul macar sa ai timp sa te enervezi de acum si pana o sa aveti nevoie de el sa vezi ce poti rezolva....sau poate esti norocoasa si e ok al tau.

monica - si eu sunt cam satula de comenzi pe net. am gasit un singur site serios. eu zic sa le pui in pungi de plastic pe care le faci fedeles cu scoci. merge f bine. eu asa primeam coletele din alte tari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

silvi - si voi va chinuiti cu constipatia sau ce o fi?pediatra a zis ca o sa se ai regleze dupa ce o sa ii bagam cereale. voi nu ati inceput diversificarea?poate o ajuta fibrele

cat despre carucior,sunt convinsa ca e mult mai bun ca al meu.am vzut o gramada la cateva milioane care par de o mie de ori mai bune si gandite ca porcaria mea de 19mil

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei
I le-am bagat in sirop de afine. Mi-am gasit si eu de treaba! Am primit mai multe albume pentru copilasi: Cartea bebelusului, Jurnalul bebelusului si inca unul am uitat cum ii zice si incerc sa completez macar unul din ele. Cu talpitzele a fost usor: am storcit niste visine si chiar i-a facut placere sa le calce si el.

Hihi! Eu i-am facut conturul cu creionul.E drept ca au iesit cam mari. Nici nu mi-a trecut prin cap sa o insiropez...

Vazut pozici cu Silvia! Poate ne vedem saptmana viitoare.

Mergi la inceput