Burtici fericite de septembrie-octombrie (108)
Raspunsuri - Pagina 17
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Lucia prefa-te a fi o turista, sigur iti vor face poze oamenii |
Da, e o idee buna numai ca eu sunt mai disperata din fire si ma gandesc ca daca fuge cu aparatu'meu ? Si apoi nu mai am cu ce sa fac poze lu'Bebitza.
Dar ma gandesc sa ma orientez catre mamici cu carucior si copil..ca si asa zambesc la mine cand ma vad cu dovleacul la purtator.....si astea fug mai greu si cu caruciorul si cu aparatul meu.
Cea mai fericita
32 + cu
lutoniana spune:
Manga pai daca plec intr-o alergare usoara din Luton dimineata poate ajung pe inserat la Londra ![]()
Si Mimika te felicit ca papi dulceata dimineata ca oamenii normali si nu noaptea la 10 ca mine 
Cea mai fericita
32 + cu 
mimika spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Manga pai daca plec intr-o alergare usoara din Luton dimineata poate ajung pe inserat la Londra Si Mimika te felicit ca papi dulceata dimineata ca oamenii normali si nu noaptea la 10 ca mine ![]() Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
ieri mancam pizza la ora asta
32+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
lutoniana spune:
Devyla uite ce am pentru tine...ceva fain.....care imi place mie sa urmaresc la nebunie 
www.realitatea.net/cea-mai-mare-eclipsa-de-soare-a-secolului-va-fi-vizibila-pe-22-iulie--in-asia-si-oceanul-pacific_567822.html" target="_blank">eclipsa
Cea mai fericita
32 + cu 
techila spune:
eu ma voi baga la niste nani, sa cel putin voi incerca, acum ca e mai racoare. am aflat ca aerul conditionat se va intampla peste cateva zile (ca n-are cine sa-l monteze), asa ca fac nani acum, cat pot. de maine incolo voi plange vreo 4 zile
, macar o sa stau pe burta si o sa plang
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si 
raluk16 spune:

ce distractie e pe aici la miezul noptii. Si daca ne-ar filma cineva, niste burtoase care se distreaza in fata calculatoarelor ![]()
27+ 
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui techila eu ma voi baga la niste nani, sa cel putin voi incerca, acum ca e mai racoare. am aflat ca aerul conditionat se va intampla peste cateva zile (ca n-are cine sa-l monteze), asa ca fac nani acum, cat pot. de maine incolo voi plange vreo 4 zile , macar o sa stau pe burta si o sa plangTechila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si ![]() |
Techila n-ai fost atenta, dupa masajul minune Iulika povestea ca a luat-o somnul
27+
lutoniana spune:
Vai Raluca ce ma distrez eu ca rad glumesc ma simt bine si poc ma mai cafteste bebelache cu cate una tare rau de tot in dreapta de ma indoaie durerea 

Acum i-am pus Leonard Cohen (unul din favoritii mamei lui) si astept sa vedem daca este linistit si asculta asa melodie care-ti unge sufletul.
www.youtube.com/watch?v=s_vSIpwOOgE" target="_blank">dedicatie pt fetele care nu dorm
Cea mai fericita
32 + cu 
techila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Techila n-ai fost atenta, dupa masajul minune Iulika povestea ca a luat-o somnul 27+ ![]() |
mie imi trebuie masaj cu sonda veritabila, ca de cand nu a mai fost folosita cred ca s-a sudat. deci imi trebuie masaj de profesionist, desi cred ca si sotz a cam uitat unde se afla Inutila
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si