Burtici fericite de septembrie-octombrie (108)
Raspunsuri - Pagina 18
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila mie imi trebuie masaj cu sonda veritabila, ca de cand nu a mai fost folosita cred ca s-a sudat. deci imi trebuie masaj de profesionist, desi cred ca si sotz a cam uitat unde se afla Inutila Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si ![]() |
Fugi la somnic pana nu trece

27+
Iulika29 spune:
Noapte buna fetelor 
..Gata se pustieste pe aici..Ca doar lumea tre så mai si doarmå..
..Mi-am adus aminte de cantecul åla..Toate påsårile dorm/numa una nu are somn....![]()
Asa parca era nu??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Vai Raluca ce ma distrez eu ca rad glumesc ma simt bine si poc ma mai cafteste bebelache cu cate una tare rau de tot in dreapta de ma indoaie durerea ![]() ![]() ![]() Acum i-am pus Leonard Cohen (unul din favoritii mamei lui) si astept sa vedem daca este linistit si asculta asa melodie care-ti unge sufletul. www.youtube.com/watch?v=s_vSIpwOOgE" target="_blank">dedicatie pt fetele care nu dorm Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
Al meu doarme bine mersi... si mai nou nu ma mai loveste, numa se invarte pe acolo si imi deformeaza burta, se pune numai intr-o parte, etc. Dar nici un sut in ultimele doua saptamani, doar miscari...
Multumim mult de melodia super linistitoare

27+
techila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Fugi la somnic pana nu trece ![]() 27+ ![]() |
doar ornamentala draga mea, doar ornamentala. si mai tre' s-o si frezez, dupa ce ca face umbra pamantului degeaba

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui techila doar ornamentala draga mea, doar ornamentala. si mai tre' s-o si frezez, dupa ce ca face umbra pamantului degeaba ![]() ![]() |
nu o mai jigni draga asa ...ca are si ea sentimente....
Cea mai fericita
32 + cu
andraiulia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
doar ornamentala draga mea, doar ornamentala. si mai tre' s-o si frezez, dupa ce ca face umbra pamantului degeaba ![]() ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si ![]() |

Esti asa de amuzanta!! Am pus si poze

Andrutza 31 +
Sophie,bebelusa mea iubitagogosica
Iulika29 spune:
manga multumim pt dedicatie..ff fainå..chiar te unge la sufletel..
Mie imi e foaaaaameeeeeeeeeeeeeeeee..
Hopa au apårut poze Cu andraiulia..am plecat..så le vizionez
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas![]()
![]()
andraiulia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
doar ornamentala draga mea, doar ornamentala. si mai tre' s-o si frezez, dupa ce ca face umbra pamantului degeaba ![]() ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si ![]() |

Esti asa de amuzanta!! Am pus si poze

Andrutza 31 +
Sophie,bebelusa mea iubitagogosica
raluk16 spune:
Iulika se pare ca veti ramane numai voi de pe alt fus orar...
ca si pe mine asa m-a linistit cantecul asta al lui Leonard Cohen...
. Oare de ce nu-mi pun de obicei in casuta fond sonor frumos si linistitor? Doar cateodata mai merge tv-ul aiurea, si ala mai mult rau face...
Va pup si va multumesc pentru seara relaxanta. N-am uitat nici de burtica ingrijorata si ne gandim la ea
.
Noapte buna, si fara peripetii!
27+