Burtici fericite de septembrie-octombrie (108)
Raspunsuri - Pagina 16
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Eu mananc paine cu unt si cu dulceata. Cred ca deja am dovedit jumatate de pachet de unt, vrea cineva sa ma opreasca ? Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
Mie tocmai mi-a trimis mami dulceata de fragute, de la noi din curte.

32+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
ai innebunit...e o mancare super smechera. da-i inainte ![]() ![]() |
...asa arata prietenii adevarati ? cine da untul jos de pe pulpite dupa aceea ? mai la iarna asa cand merg in Romania la botez ?
Cine Manga ?
Cea mai fericita
32 + cu
techila spune:
vai luto, daca e sa fac bilant la sarcin asta as avea asa:
lucul I: paine cu unt (mai de curand asa pun si dulceata ca pana acum nu am avut, inainte puneam sare)
locul II: mango si pepene galben (pepene galben unul pe seara, exclusiv pentru mine); la astea am mai depasit momentul
locul III: dobrogene de la mega image (basculam si cate 4 odata)
dar untul ala, are o valoare deosebita pt mine,
mi-e lene sa cobor acum sa imi iau din frigider
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si 
raluk16 spune:
Lucia deci am o confirmare si de acolo ca e mai bine cu mai putine prostii pe copii ![]()
Iulika
multumesc. Aaa, deci asta ar fi o modalitate de adus somnul la cele mai somnambule? Masajul minune? ![]()
Maria la baby oil din comert nici nu m-as gandi sa folosesc, e petrol pur! Daca n-as avea bani de bio, as folosi alternativ din astea de masline, migdale, etc. Si doar cand vad ca are pielea mai uscata.
Am vazut si de cand am renuntat eu la toate prostiile de geluri de dus si creme. Tot uit sa ma dau cu ulei de masline (numai cam o data la vreo 2-3 saptamani ma dau). Dar daca nu ma spal cu un gel de dus dur, ci mi-am cumparat bio, nu mi se usuca pielea deloc. Si cred ca cel mai important factor e alimentatia, si la bebei. Daca sunt hidratati bine "pe dinauntru", atunci si pielea le va fi hidratata.
Si vreau sa aplic si ce zicea Lucia de la cursuri de acolo. In primele doua saptamani nici un fel de sapun. Dupa, voi incepe cu sapunuri/sampoane bio pentru bebe.
Techila bine ca ai gasit pozitia super! 
Lucia prefa-te a fi o turista, sigur iti vor face poze oamenii ![]()
mimika nu ma pricep deloc. Dar cat mai putini din aia mici, asta e clar. Asa ca cel mai bine ar fi sa iei cat de multi mari de tot, ca la aia sigur ajungi ![]()
27+ 
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui raluk16
Eheeee ![]() s-a meritat asteptarea Arati super , parca acuma se vede si la tine ca esti graviduta, pana acuma cred ca daca luai ceva largut puteai ascunde 27+ ![]() |
cand m-am dus ak am avut un tricou mai larg...nimeni nu m-a ointrebat de sanatate. cand m-am intors, s-a gasit sa ma intrebe de acte...dk pot zbura...eram iesita din grafic deja de o sp si ceva. i-am spus ca am abia 26, nu 28 si ca nu mi-a dat doctorul nici o hartie...am mintit...ca dk vedea hartia nu ma lasa sa zbor.

MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Eu acum incep sa ies din ceata Cred ca ne-am tampit de tot fetelor cu panarama asta de perna, zau asa. Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
Poate a facut 2 perne din una..

..Si una a påstrat-o..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui techila dar untul ala, are o valoare deosebita pt mine, |
sentimentala, nu ?
Cea mai fericita
32 + cu
MangaGirl spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
...asa arata prietenii adevarati ? cine da untul jos de pe pulpite dupa aceea ? mai la iarna asa cand merg in Romania la botez ? Cine Manga ? Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
te invit la o alergare in parc...dk faci ture luton-londra, ajungi eva hertzigova in 2 sp!
MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
...asa arata prietenii adevarati ? cine da untul jos de pe pulpite dupa aceea ? mai la iarna asa cand merg in Romania la botez ? Cine Manga ? Cea mai fericita 32 + cu ![]() |

Ti-am mai zis sa-l anunti pe piticul meu cand mai faci din astea, ca-l scutur tare fara sa apuc sa pun mana la burta. Si de cate ori recitesc fraza, parca mi te imaginez luand-o la rost pe Maria, si din nou ma sparg de ras

27+
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Iulika29
Poate a facut 2 perne din una.. ![]() ..Si una a påstrat-o..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas |
corect Iulika la asta nu m-am gandit, esti foarte tare

Dar deh, calul de dar nu se mnai cauta si la bile (ma refer la bilele din perna
Cea mai fericita
32 + cu

, parca acuma se vede si la tine ca esti graviduta, pana acuma cred ca daca luai ceva largut puteai ascunde