Burtici fericite de septembrie-octombrie (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

aaaa...mai vroiam sa mai scriu ceva...
dar neuronul gravid...

1. de luni intru in concediu, dar nu inca in prenatal, ca e prea devreme. o sa ma duc luni la medicul de familie sa imi dea Cm pe alt cod (am ochit eu vreo 3 pe la 75...si ceva pe acolo care sunt legate de sarcina)...mi s-a facut o lehamite sa ma duc la serviciu de nu va pot explica...

2. cica ar trebui sa facem si noi curatenie in casa, sa varuim, sa mutam mobila...dar nu ii vad stresati pe nici unii din casa...doar eu ma agit pe acilea ...azi ii zisei soacrei ca de luni intru in concediu si ca intra si soata ca sa ne apucam de varuit si mi-a aruncat o privire gen "Ha!Ha! ce glume aveti voi in program"
Vorba Techilei "Pai io imi bag cracii!!!" in toata afacerea asta...si daca nu o sa varui eu doar la mine in camera si in birou si le dau cu flit de nu se poate...ia uitati-va la mine!@!!! am niste nervi pe chestii astaaaaaa!!!!!!!!

3. de epilat......pai sotul sa shomeze???

4. la ginecolog ma duc pe 1 august, sa vad ce mai zice si cred ca atunci o sa intru si in prenatal. tot atunci o sa imi spuna cand anume sa ma duc la eco de trim 3...ca nu l-am mai vazut pe BB de vreo luna de zile.

5. BB e fashnetz...se plimba pe la mami prin burtica de zor, chiar si acum cand va scriu, intinde ...zic eu... piciorusele pe la coaste si sughitza de zor!

6. inca nu am cumparat de nimic pentru BB ...pai cand pisici sa cumpar daca plec la 8.30 si ajung acasa pe caldura lu' pazvante la 6????

OFFF!!!

Nah! ca mi-am varsat oful.

PUP!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mariaana, asa ne-a zis si la curs, sa-l culcam intr-o parte ca sa nu se inece daca vomita sau regurgiteaza....dar chiar azi am citit in dr spock ca e bine sa doarma pe spate, ca se reduce riscul de sindrom al mortii subite ........

mda, Emy, la teorie sunt buna, sa vedem in practica

anemica sunt si eu...am si lipsa de Ca...cocktailul meu arata cam asa: o zi fier, o zi ca+mg+d3 si o zi centrum materna....nu stiu exact de ce mi le-a dat dr asa, alternativ, dar o sti ea ceva...

of, iar am umplut burdihanu cu pepene (desi nu mai pot manca asa de mult ca inainte....si am in cap doar desenul ala de la Diana, cum arata stomacul nostru saracu' ), ai parca nu ma mai pot misca....

A, uitasem: Aida, vezi ca pe webshots tre sa intri cu userul nostru ca sa vezi toate albumele....am patit-o si eu intr-o zi si m-am umplut de draci ca nu gaseam albumele...pana m-am prins si eu....greu, dar..mai bine mai tarziu decat niciodata

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

io iau 2 de fier dimineata una la 7.30, alta pe la 10.30, dupa ce mananc fructe
iar eleveitul la pranz.
citii si eu din liknul cu aliemntele...oare din cauza celor 2 cani de ceai pe care le beau la serviciu sa am probleme cu fierul???
ca atunci cand sunt acasa nu ma apuca dorul de ceai...dar cum ajung la serviciu...parca sunt cainele lui Pavlov la ceai direct!

====================

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

daca va intrebati ce probleme am avut cu adina cred ca am mai povestit dar o mai fac o data.
adina incepand cam cu a doua saptamana de viata a inceput sa planga - de fapt sa urle f mult si din cand in cand i se inrosea ochisorul stang - pentru care imi daduse dr niste picaturi care initial ziceam ca sunt ok. copilul a continuat sa urle tot mai mult si ajunsese sa nu doarma mai mult de 15 minute legat si in afara mom cand era la san urla intruna. m-am plimbat din medic in medic toti imi ziceau ca sunt nebuna, ca e copilul ok, ia in greutate f bine, e doar agitat are colici...dar chiar asa nu se putea si pe zi ce trecea era mai rau.
ochisorul ba trecea, ba iar se inrosea si umfla iar pe la 5 saptamani nu a mai reactionat la medicamente si era mereu rosu. din dr in dr o prietena f buna mi-a recomandat o dr oftalmolog pt copii care ii operase baietelul si care din prima clipa a spus e f grav tr internata. ea era in concediu dar mi-a facut bilet de internare cu schema de tratament... insa colegii ei de la IOMC m-au trimis acasa ca nu e caz de operat si ca in ajun de craciun ei nu ocupa paturile in spital aiurea.
disperati cu ajut aceleiasi dr am ajuns la grigore alexandrescu unde o dr, o minune de om s-a luptat ca adina sa intre rapid la tomograf, nu dupa o sapt cum ar fi trebuit, pentru a vedea cat de mare e problema.
problema noastra era o punga de puroi de 2 cm langa creier sub ochi, care ii provoca dureri groaznice.
cineva sus ne-a iubit si alaturi de o echipa de medici minunati am reusit sa o salvam pe adina.

cam asta este povestea noastra pe scurt. nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva cu copilul lui sa stea cu inima cat o gamalie si sa se roage sa respire in continuare pentru ca s-a ajuns si pana acolo.

scuze daca v-am intristat dar vreau sa tineti minte mereu ca daca ceva vi se pare ca nu e in regula cu copilasul vostru ascultativa instinctul si cautati solutii si medici care sa va asculte pana veti fi impacati.

Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Ma bucur ca s-a terminat cu bine, micuta de ea!

28+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

apropos...mai e cineva care nu ia in greutate in mod fantastic???

sa va spun cum stau eu:
iarna: 66 kg.
ramas gravida: 66 kg
aprilie: 61 kg
mai: 62
iunie:63
iulie: 63/64

... eu nu mai inteleg nimik...

====================

+29/30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata.....
m-am trezit si eu din somnul de relaxare
Imi plac zilele in care unele fete au limbarnita si sunt extrem de active, asa cum a fost azi Ralu u
Mi-a placut albinuta dar am sa va spun un secret, mie imi plac pozele acelea in care mamele sunt cumva normale, cu o privire blanda si draguta iar tatii sunt de-o mandrie iesita din comun; am regasit asta si la sotul Ralucai cand o tinea pe Adinuta in brate. Foarte emotionant, pentru mine cel putin.

Selenica te pup pt eforturile de a ne scrie si noua ce ai mai aflat, foarte interesant.
Si de asemenea multumesc tuturor fetelor care fac completari cu experiente proprii.

M-a amuzat Mariana care de la reparatii PC a ajuns la epilare si negrese

Salutam finuta de Dana si uram succes cu sofatul ....ca intr-o zi ti se va parea ca e totul natural si firesc, daca nu ai simtit asta deja.

Oare ce mai era ?
Luhtien nu stie cum sa-si varuiasca soacra....
raluka are casa plina de pachetoaie...ce sentiment placut, sa le stapanesti sanatoasa si tu si bebele atat de iubit si asteptat.

Eu fierul....nu stiu cum stau ca pe asta chiar mi l-a verificat si mie chiar daca nu va vine a crede si a zis ca daca sunt probleme ma suna; nu m-a sunat dar inca de cand mi-a luat sange mi-a zis moasa cu ochiu' expert ca nu vor fi robleme ca cica la inceputul sarcinii stateam foarte bine. Se pare ca a avut dreptate.

Manga glicemia cred ca o sarim...ca intrebai mai de dimineata Si vad ca inca nu ai aparut cu vestile aburinde de la moasa; te astept si- dau si eu la schimb maine detalii despre vizita mea.

Eu am umblat azi un pic prin oras dar cu ploaie, cu vant....naspa si nici nu am rezolvat nimic. Maine o iau de la capat.

Sper ca nu am uitat prea multe fete....

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Spanac ziceti? (beah, nu prea imi place). Dar...o sa ma fortez macar putin!
Apropo de mers la medic. Eu ma duc pe 29 la morfologica de 32 de saptamani, si apoi abia in ultima luna de sarcina la control...abia pe 4 septembrie . Cam mult mi s-a parut si mie, dar dr e in concediu...si cum au mers toate bine, slava domnului...nu vad de ce as intra acum in panica

Gianina 30+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Kemsy, surse foarte bune de fe sunt : spanac,brocoli, fasole boabe (cele rosii mai inchise la culoare), naut, galbenus de ou, sfecla rosie .... in general ce e verde si rosu inchis la culoare. La carne nu te pot sfatui, dar ti-au spus fetele .

Manga, de ce ti-ai schimbat semnatura azi ? Eu o schimb odata cu tine, adica miercurea !!! Tot timpul ma uit la semnatura ta si la opozele tale sa compar burtica

Va pup, ma duc la treaba

in curand mamy de Sofia scumpa

iarta-ma...promit ca nu mai fac. la ultimul eco bb ra mai mare cu o zi...dar...promit ca sp viitoare o scvhimb miercuri, ca sa nu te incurc. astwpt pozele de la sp 27-28 de la frate-miu, dar pun acu' astga de la 29+5 ca sa iti faci o idee :)

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ba am uitat sa-i strang mana tovaraseste Ralucai pt noul capitol

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

da...deci am citit tot si nu am retinut nimik. intai vesti:

inima lui bb bate bine si puternic
mi-a masurat burta cred pentru prima oara, dar nu mi-a spus nimik...asa ca, e de bine :)
mi-a luat sange pentru anemie si again pentru testele de tiroida. mi-a spart vena si am o super vanataie.

pe 3 august ma duc la spital sa-mi faca test sa vada dk anticoprii mei tiroidieni au trecut prin placenta.

de acu' tre sa ma mai vad cu moasa la 34 de sp si la 36...dupa care din 2 in 2 sp.

mi-a dat aplicatia pentru grant-ul ala de 190 de lire.

si cam atat, really. boring as usual. trebuie sa vin la clasele de antenatal sa invat cum sa alaptez si ce culoare are kk :). multumim selen pentru informatiile f utile despre baie.

am trecut pe la boots sa ma uit de lady shaver/trimmer, ca sa nu bag lama ca tare se mai intareste. si erau chiar ieftinele. dar mi-l iau de pe net ca e si mai ieftin.

am arsuri in fiecare zi si azi am senzatia ca burta sta sa-mi cada atat e de intinsa. e o senzatie super nasoala, de piele care se intinde pana la durere si bineinteles ca musiu are cred un picior pe ficat ca tare ma mai apasa. canapeaua e incomoda si nimik nu-mi prieste azi.

despre mameloanele de silicon...da sunt ca niste ventuze care acopera si aureola, pentru ca bb trage de peste tot, nu numai din sfarc.

ma duc sa mananc, desi sunt atat de plina de la nu stiu ce, ca nu am mai mancat de la pranz...

vorbim mai incolo. xx

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Paaaa fetele....ne vedem maine mai pe seara...sper sa nu aveti tasternitza prea mare...
maine am o carutza de munca la serviciu...si scarba pe masura

ma duc sa fac un dus si dupa aia ma bag la ...ma lafai in tot patul...ca soatza e in delegatie pana joi.

====================

+29/30

Mergi la inceput