Burtici fericite de septembrie-octombrie (108)
Raspunsuri - Pagina 9
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Bravo Raluk, ai reusit. ![]() Danuta, gandeste pozitiv: vei putea darui camasile bunicii tale imediat ce nu iti mai trebuie. In felul asta nu te vei mai supara ca dai atatia bani pe ceva ce nu va mai fi folosit. Monica 26+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE |
:)))))
Nici vorba...ca sunt prea urate. O sa le fac carpe si o sa sterg pe jos la urmatoarea inundatie (ca pe noi ne inunda cel putin o data pe an vecinul de sus...deci mergem la sigur):))
Dana
31+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
delia79 spune:
| citat din mesajul lui anamaria1979 Raluca ufelicitari pentru albinuta. Mie imi pare bine ca ne-ai impartasit din experienta ta. Avem si noi ce invata iar instinctul matern se pare ca nu se inseala niciodata. Selen multumim de sfaturi referitoare la baie si igiena bebelusului. Delia_79 te rog mai da o data linkul ptr articolul cu fier ca nu il pot vizualiza. Mi-au iesit analize proaste in sensul ca sunt anemica desi iau fier si elevit. Probabil trebuie corectata alimentatia. Fetelor cu anemie voi ce ati luat? + 31 |
Voila...
http://www.enfamil.ca/en/prenatal/i_iron.html
in curand mamy de Sofia scumpa
Emy10 spune:
am Raluca si [b[Adinuta!
Selen multumim pentru sfaturi! Acum esti o mamica instruita ![]()
Anamaria[/b] si eu anemica! Eu iau Maltofer, Mg B6 si Supradyn.
31+ cu 
Iepurica
mariaanna spune:
citat din mesajul lui Emy10 am Raluca si [b[Adinuta!Selen multumim pentru sfaturi! Acum esti o mamica instruita Anamaria[/b] si eu anemica! Eu iau Maltofer, Mg B6 si Supradyn. 31+ cu ![]() Iepurica |
Orice graviduta e usor anemica, e ceva normal.asa mi-a zis doctorul.Conform graficului , acum iau si eu acid folic, fier,si de doua zile iau si calciu cu D3.Mg B6 si Supradyn pentru ce sunt?
Mariaanna
29+
Mamica de
si
in asteptarea unui
Emy10 spune:
| citat din mesajul lui mariaanna Orice graviduta e usor anemica, e ceva normal.asa mi-a zis doctorul.Conform graficului , acum iau si eu acid folic, fier,si de doua zile iau si calciu cu D3.Mg B6 si Supradyn pentru ce sunt? Mariaanna 29+ Mamica de si in asteptarea unui ![]() |
Supradyn este un complex de vitamine, iar Mg B6 iau pentru ca si magneziu mi-a iesit sub limita.
31+ cu 
Iepurica
luhtien spune:
| citat din mesajul lui anamaria1979 Raluca ufelicitari pentru albinuta. Mie imi pare bine ca ne-ai impartasit din experienta ta. Avem si noi ce invata iar instinctul matern se pare ca nu se inseala niciodata. Selen multumim de sfaturi referitoare la baie si igiena bebelusului. Delia_79 te rog mai da o data linkul ptr articolul cu fier ca nu il pot vizualiza. Mi-au iesit analize proaste in sensul ca sunt anemica desi iau fier si elevit. Probabil trebuie corectata alimentatia. Fetelor cu anemie voi ce ati luat? + 31 |
Si eu sunt in aceeasi situatie.
Amenica ...sub nivelul marii, desi iau fier si elevit, iar alimantatia ...mananc normal, nu fac excese...ce mancam si inainte.
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+28
mariaanna spune:
Aha, multumesc de lamurire...
Am incercat sa pun si eu la semnatura pagina de jurnal, povestea nasterii lui Alex si cateva poze, dar nu cred ca am reusit.
Pentru cine are timp si e interesat, puteti vedea in partea stanga a postarii mele, jurnalul, iar acolo dati si de poze si poveste. Daca nu, cine ma invata cum sa le pun la semnatura, ca am uitat....
Mariaanna
29+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
tulibu spune:
AM facut si eu ochi, am dormit cam 2c ore, daca nu mai mult, am vazut ce ati vorbit pana acum, si ma bag si eu in seama acum:
-techila, eu cred ca vei avea nevoie de semivacanta de la Roman, ca dupa o luna cu cei 2 pesti, cred eu(fara sa am vre experienta) ca vei fi rupta de oboseala... asa ca ai pe cine sa insarcinezi cu supravegherea bebeilor cat te relaxezi
legat de epilat, subiect vechi deja, dar acum am vazut, la mine a devenit lama prietena mea cea mai buna, de la inceput mi-a fost teama de ceara asa ca am renuntat la ea
medicul de fam, vreau sa il schimb dar nu stiu cu cine, ma linistesc un pic si incep sa caut
stiu ca sunt incoerenta dar sunt chiauna de la somn, revin cand reusesc sa trezesc neuronul
Ioana
25+ 

bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui techila bag picioarele, episodul asta din columbo l-am mai vazut o data, acum de curand. uve, eu sunt fff rea de caldura, ma cert cu toata lumea si tremur de nervi daca mi-e cald. asa ca, pentru binele casniciei mele, am nevoie de aer conditionat. oricum sunt obisnuita cu el, cand stateam la mama imi pusesem acum vreo 3 ani si m-am mutat de doua luni in caldura. si la mine mergea non stop cand stateam la mama. adica se lasa cu plansete de nervi, is crizata tare ![]() ![]() din cauza caldurilor. si fi-mea cu 4 picioare e la fel de senibila ca mine, tre' sa iau masuri sa nu ne omoram intre noiTechila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si ![]() |

28+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
unombun spune:
eu in schimb am analizele perfecte,desi maninc numai fasole pastai,de 3 luni si piersici,ca altceva nu pot,am arsuri si le vomit pe altele.