Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

SALUTARE DE LA

Sunt ffff fericita si fimea..si mai si...mai ales cand stau in ,piscina...face tumbe in burta mea de placere
Ce sa zic, aici este raiul..ma gandesc cu groaza ca se termina concediul.....se merita sa dai un ban pe bilet da sa nu te doara capul toata vacanta..si au o mancare....am incercat de toate...prajituri la greu....I-a priviti un pic:
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Simina_kin?feat=directlink#5361322331126654594

Plec la masa...mai vorbim

23+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">UN VOT DE 5 PCT PENTRU GHIOCELUL NOSTRU , POZE Dy1 SI Dy2
Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Dankutzamultumim pt informatii Sunt f utile.
Krelia distractie placuta in concediu. Unde mergeti ? Poate ne-ai zis deja da' eu is ramolita
Simina nici nu stii cat te invidiez... Noi am fost in Antalya in luna de miere (acu' 2 ani) si am fost si anul trecut. Ce sa mai...e viata acolo. Sa te tot balacesti ...iar de mancare ,jos palaria. La ce hotel sunteti? ca ma tot uit cu sotul si nu ne dam seama

20

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Simina arata super acolo la tine. Vreau si eu cate 10 platouri din alea in fiecare zi, ca habar nu am ce as mai manca. De gatit nici vorba. Sper sa nu stea musafirii nostri prea mult ca nu stiu ce m-oi face!
Si burticuta ta se vede ca e fericita! Distractie faina in contiunare!

Ramona,
25+

Mergi la inceput

Dupa cum ziceam mai devreme azi am mers si eu cu musafirii la balaceala. M-au ingramadit si pe mine in masina lor. Si am inotat putin si am stat si cu fundu la soare de data asta, ca burtica nu am indraznit sa o expun, desi am costum intreg. A fost super apa, credeam ca o sa fie rece si m-am dus asa mai cu retinere. Bebica nu a miscat deloc cat am stat in apa si la inceput m-am speriat, dar la ultima tura de bazin inainte sa venim acasa si-a facut si el simtita prezenta.
Asa....si cum am intrat pe usa, zice soacra catre mine sa le pun eu si lor sa manance ca ea merge nush unde...la dracu sa o pieptene. Nu e vorba ca le-am pus eu sa pape, ca oricum eu ii serveam, dar m-a deranjat tonul si cum s-a exprimat, adica sa le pun...nu sa pun si sa mancam, ca doar si eu fusesem plecata cu ei si eu eram flamanda si obosita....in fine. Nici mancare nu mi-a mai trebuit dupa aia.
Si fiu-sau ma enerveaza iara (adica al meu barbat), nush ce are de e cu curu in sus si nici nu ma baga in seama. De-as putea sa-l ignor si eu ce bine ar fi. Cred ca o sa-l sun cat de curand sa trag o cearta cu el la telefon, ca e la serviciu, ca nu mai rezist pana la noapte cand vine acasa.

Ramona,
25+

Mergi la inceput

Se pare ca am rabufnit azi si v-am cam zapacit cu ale mele. Scuze, dar trebuia sa vb si eu cu cineva.
Am vazut si eu caruciorul pe care l-a comandat Camy si am ramas placut surprinsa de el. NU mi se pare scump in comparatie cu ce preturi am vazut sapt asta pe net, ca am tot cautat si cel mai tare m-a incantat ca rotile alea din fata au chestie din aia de se pot bloca. Eu ma feream de alea cu roti duble din cauza ca am vazut la multe carucioare ca daca mergi pe un teren mai accidentat, cum sunt trotuarele noastre rotile o iau in toate directiile si erau destul de manevrat. Asta arata super ok. Camy felicitari pentru alegere. Imi spui si mie de unde l-ai comandat? Ca parca as vrea si eu .
Si am citit atatea...dar ca o proasta nu mai stiu la cine ce si cum sa zic nimica. Am retinut doar schimbare de saptamana la Camy pentru care trimit multe si ca si-a facut aparitia un caruzior roz pe care sincer sunt geloasa, dar la care ii trimit si ei multi si felicitari!
Ma bag sa mai cetesc din urma pe sarite asa, sa vad ce sa mai intreb...ca eu m-a tot plans de ale mele intai...egoista de mine..

Ramona,
25+

Mergi la inceput

Proaspata doamna si Stehphy am vazut ca m-ati trecut la nemotivate. Insomnia mea a cam disparut, adica ma culccu chiu cu vai tot pe dupa 2 noapte, dar de la 23 incepand ma uit la Doi barbati si jumatate si apoi la Dr HOuse si ui asa se face ceasul 2. Am scos canapeaua pe care sedeam eu la laptop afar din camera si am pus-o in sufragerie sa aiba musafirii loc de dormit si acuma nu am pe ce sa stau mai comod la laptop, de aia il deschid mai greu.
Ramonika concediu placut. Sa-ti priasca aerul de munte si bine ai venit in randul cel cu burta!
Kathy e tare faza cu adormitul pe wc!
Eu in fiecare naopte merg de cel putin 5 ori la susu si dupa aceea imi ia cel putin 15 min sa adorm din nou de fiecare data, asa ca eu nu am sanse sa adorm vreodata pe wc. Dar nu as baga mana in foc ca nu am sanse sa dorm si sa visez ca-s pe wc si sa fac fantana in pat Asa pateam cand eram mica...si acum parca imi aduc aminte olica din visul meu.
Ati mai vb si despre . Eu am mai prestat si zilele trecute dar parca mi-e frica sa o fac in pozitiile dinainte, asadar eu cam raman pe dinafara. Iar la ultima prestatie bebe chiar a miscat si pot sa zic ca mi-a pierit toata pofta.

Ramona,
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Se pare ca am rabufnit azi si v-am cam zapacit cu ale mele. Scuze, dar trebuia sa vb si eu cu cineva.
Am vazut si eu caruciorul pe care l-a comandat Camy si am ramas placut surprinsa de el. NU mi se pare scump in comparatie cu ce preturi am vazut sapt asta pe net, ca am tot cautat si cel mai tare m-a incantat ca rotile alea din fata au chestie din aia de se pot bloca. Eu ma feream de alea cu roti duble din cauza ca am vazut la multe carucioare ca daca mergi pe un teren mai accidentat, cum sunt trotuarele noastre rotile o iau in toate directiile si erau destul de manevrat. Asta arata super ok. Camy felicitari pentru alegere. Imi spui si mie de unde l-ai comandat? Ca parca as vrea si eu .
Si am citit atatea...dar ca o proasta nu mai stiu la cine ce si cum sa zic nimica. Am retinut doar schimbare de saptamana la Camy pentru care trimit multe si ca si-a facut aparitia un caruzior roz pe care sincer sunt geloasa, dar la care ii trimit si ei multi si felicitari!
Ma bag sa mai cetesc din urma pe sarite asa, sa vad ce sa mai intreb...ca eu m-a tot plans de ale mele intai...egoista de mine..

Ramona,
25+

ai PM

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Ramona nu mai fi suparata si descarca-te numa' cu curaj, ca stiu si eu ce bine iti pica sa te mai dezumfli.

Simina pozele sunt super! Te cred ca e o minune acolo! Si tu esti tare frumusica cu burtica.

Eu acum am lesinat dupa toate treburile, mi-am trimis baietii in parc sa pot sta linistita un pic. Cred ca nu mai e mult si o iau razna de la salivatia asta.Curge, curge non stop siroaie si nu da nici un semn ca s-ar potoli

19 + , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mai fetelor...abia daca mai scriem cateva pagini pe zi....

Eu ma retrag ..poate gasesc un film bun..ca iar intarzie Pustache asta al meu...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Gata si cearta cu sotul . Am tras si o tura de ...macar de m-ar lua somnul acuma sa nu ma mai gandesc la nimica.

Ramona,
25+

Mergi la inceput