Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
miany75 spune:
Dankutza,multumim de informatii ..si felicitari pt rezultatele bune!
miany
24+
DAVID ANDREI
dankutza spune:
Larisel mi l-au facut azi la Dacia Medical Ceter de catre dr mea, Cezara Bucur. Eu nu am cerut. Auzisem de el, dar m-am gandit ca poate se da de catre medicul de familie. Dr a trimis-o pe asistenta sa aduca un carenet pentru mine. M-a pusa sa semnez pe o foaie cu un tabel ca am primit carnetelul.
Pe el scrie ca este gratuit pentru femeile gravide. Are vreo 80 de pagini cu informatii de la ovulatie pana dupa nastere, in care te invata cum sa te comporti cu bebe. Ceva in genul cartii de pe contul comun. La sfarsit are fisa gravidei, unde medicul poate completa informatii despre gravida.
Poate ca ar trebui sa-ti intrebi medicul ginecolog si chiar pe cel de familie despre acest carnet.
18+ moi si
Cezarica
christinam spune:
Dankutza
felicitari pt rezultate
!
Sigur ca ne sunt informatiile de folos.
|Eu in seara asta am sa incerc cartoful acela ca nu are ce sa strice.
Legat de
la noi pana acum nici nu se punea problema si inca mi-e prea greata sa ma si gandesc. Cu David in partea a doua a sarcinii mai faceam cate ceva, dar nu am avut curajul sa-l las inauntru deloc ci doar alternative de gen degetele etc. Pe mine ce ma speria era ca imediat dupa orgasm m-i se intarea si ma durea burtica si asta ma speria tare. Plus ca daca bebe isi facea simtita prezenta intre timp cu misculatii, mi-era asa jena, parca simteam prea tare ca suntem 3.
19 +
, mamica de David 5 anisori
nov.dec2009 spune:
Dragelor, din pacate lista a iesit cum vedeti - mai sunt cateva detalii care vor fi reparate, insa daca aveti si alte idei, spuneti. Mai stransa nu iese din cauza burtilor
- alea or sa fie insa numai pana ne mutam la 'clubul scutecelor'![]()

dienutze spune:
Listuta arata perfect! Multumesc ca mi-ai trecut si mie printesica :)
Dankuta, felicitari pt rezultatele bune! Sa o tineti tot asa pana la un final fericit! Informatii f utile, multumim.
Eu am inceput sa am pb cu ...pozitia, trebuie schimbata caci mi-e frica sa nu afecteze puiul deja.
21+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
DORIS_71 spune:
Buna gravidute, plec la eco si intru mai tarziu ca sa citesc din urma si ptr. noutati.
Doris
21+
Matteo ......
poze
RamonaCopot spune:
Salutare fetele!
Am revenit si eu. Ieri am avut musafiri ( ca o compatimeam pe Kathy sapt trecuta cum se descurca cu ei) si m-am obosit tare rau, iar azi am reusit si am fost si eu cu ei la Geaoagiu Bai. M-am balacit ca o broasca!
Ma duc sa citesc din urma si ne mai auzim dupa!
Ramona,
25+ 
krelia spune:
floricik, laurairina....o sa incerc sa vin mai des....desi, daca plecam vineri....slabe sanse
...dar, voi incerca
...macar sa fiu la curent cu intamplarile.
si eu am carnetul gravidei, mi l-a dat dr. de familie...dr gineco nu m-a intrebat nimic de el, asa ca, sta cuminte in sertar
, completat in prealabil de dr. de fam.
in rest, nimic nou....am fi vrut sa dam si noi o fuga pana in Austria, dar....cu drumurile noastre..si perioada de concediu....plus burta care acu' e tare, acu' e bine.....plus banii care nu prea au facut pui, desi i-am pus la clocit
...vom spune pas..si ne vom orienta de aici....
pup fete 
krelia
23+ si printesu' mic, Rares Mihai 
RamonaCopot spune:
Gata cu cetitul
! Cum nu is si eu pe faza, cum isi dau fetele drumul la gura.
Asa...ieri dimi s-au anuntat musafirii, soacra a intrat in fibrilatii cxa nu stia ce sa faca mai intai, ca doar de ii venea copilul cu nevasta si copii si ca bonus au adus-o si pe cuscra-sa. Asa ca m-a trimis pe mine la cumparaturi ( ca eu is si buna de carat), in fine...m-am dus si nu am zis nimica. Dupa aia am venit acasa, am ajutat-o la gatit, vin musafirii, pune masa, strange masa... dupa aia ma pun si eu sa mananc ca milogii ultima si singura (ma enerveaza la culme faza asta sa nu stau si eu la masa cu ei). In fine o sa le-o scot eu si pe asta din cap.
Apoi seara la 9 jumate am fost si la dr sa ne vedem bebelul. L-am vazut foarte scurt, ca era deja tarziu si nu a mai avut dr chef de noi, desi eu am intrebat luni cand am sunat daca se mai poate marti, daca nu cand se poate. Asadar s-a uitat la noi fara nici un chef. Cica e bine deszoltat, dupa taoate masuratorile are fix 25 sapt si 2 zile cat are si dupa UM, cantareste 815 grame. Nu mi-a zis nimic despre cat masoara
, sa nu mai zic ca niciodata nu mi-a zis de col, cum e, cat e, sau de placenta... 

si ca proasta ma duc si ii dau in fiecare luna cate 200 lei pe o asa o consultatie. Credeam ca in sf e si un medic bun in Alba IUlia, dar se pare ca nu l-am gasit inca.
Ramona,
25+ 
BoboMom spune:
Krelia
Concediu placut! Ai grija de burtica!
Dankuta
Multumim de informatii!
Multumesc mult pentru sustinere! M-am hotarat sa nu ma mai stresez (acum sa vedem daca-mi si iese)
si sa ma bucur de faptul ca voi fi mai putin obosita si voi avea mai mult timp pentru alte chestii.
Am fost la dr. Totul e bine. Nu mi-a facut eco, fireste, dar a ascultat inimioara si mi-a masurat burtica. Mi-a facut iar analiza la urina si a iesit bine. Sper sa pot sta linistita de acum si sa nu ma mai panichez, ca nu e bine pt bebe. Mi-a zis ca chiar daca nu il simt o zi intreaga nu e problema (dar asta nu s-a intamplat, doar ca nu l-am mai simtit la fel si ma gandesc eu ca asta poate sa fi fost si din cauza stresului meu; azi e mai activ
). Va pup si va las sa nu ma vada cotoroanta!
Laura
23+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)