Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

camy,
cum arata carutul?
pot sa-l vad si eu?
mi se pare avantajos ca si pret.
eu inca nu mi-am cumparat NIMIC pentru baietel.
o s-o fac in ultima luna.

lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Nici eu nu am luat nimic. Nici macar nu stiu cu ce sa incep

20

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:

camy,
cum arata carutul?
pot sa-l vad si eu?

este www.youtube.com/watch?v=LYTqZwBLvfc" target="_blank">asta

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:

camy,
cum arata carutul?
pot sa-l vad si eu?

aaaaaaaaa...si am comandat pe albastru, normal!

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

hop si eu!
Grele cu scarbiciul asta..nu am timp nici sa citesc pe aici..
Dienutze, felicitari pentru fustita!!! Ce misto ca si la tine s-a schimbat ...
Camy, ma uit in urma si o sa caut sa vad si eu ce carut ai dat comanda
Ramonika..cand te aud ca faci gimnastica si ca esti ca un fulg..imi vine sa ma impusc, ca eu abia ma mai aplec uneori sa ma inchid la sandale..darmite sa mai fac si sport
Kathyusca, nu mai vb de danga-danga..stii tu..ca aici suntem care tinem post de luni de zile silite si nevoite de situatiee
Larisel, tinem pumnii pt eco si sa ne aduci vesti bune si culori la carucioare!! Interesanta ideea cu cumparatul caruciorului de la bulgari, chiar o fi mai ieftin??? ca parca si eu as face la fel, doar ca noi nu avem habar sa ne ducem la bulgari, darmite sa mai facem cumparaturi, si totusi suntem la o aruncatura de bat de ei
LauraGarner, nasol cu serviciul si cu criza asta de bani, sa dea DD sa se rezolve cumva, macar sotul tau sa isi gaseasca ceva !

Christina, si eu ma gandeam ca pt inceput sa nu imi cumpar carut, din lipsa banilor..si pt ca oricum avem masina si cateva luni pana in primavara nu prea cred sa ne foloseasca carutul..Ma gandeam sa cumparam un cosulet sau o scoica de carat bebelul...
Krelia, in sf..ai dat si matale un semn de viata..ca te pierduseram de la orizont! Vezi sa nu se mai repete!
Stephy, si eu ma gandesc ca e mai nasol cu recuperarea daca optez pentru cezariana...asta e singurul impediment..Dar si daca ma gandesc ca ma taie in 7 la doamna ..jos, si ala e un MARE impediment..deci nu stiu ce sa pun in balanta..

Proaspata Doamna!

Laura, 24+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy, super tare carutul!!! si iti da chiar toate alea de acolo, inclusiv pernuta aia pt capusor, husa ploaie, husa iarna??? dupa cum il vad, se lasa destul de jos incat poate fi folosit si la mai putin de 6 luni, nu? Si cate kg are??

Proaspata Doamna!

Laura, 24+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna ziua la toate burticile.

Roxyaly,
, imi pare rau ca ai stat in spital. Poti sa descrii durerile alea? Semnau cu cele menstruale? Pentru ca le am si eu si nu stiu daca sa ma speriu sau nu. Nu treceau cu Nospa?
Multumesc

20 +

Andrecluj, [/b][/red] durerile nu erau ca cele de la menstruatie erau inghinale la incheietura piciorului.Nu prea treceau cu Nospa dar pentru linistea mea mai bine ca m-am dus la medic.
Acum sunt mai bine.

21+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Camy, super tare carutul!!! si iti da chiar toate alea de acolo, inclusiv pernuta aia pt capusor, husa ploaie, husa iarna??? dupa cum il vad, se lasa destul de jos incat poate fi folosit si la mai putin de 6 luni, nu? Si cate kg are??

Proaspata Doamna!

Laura, 24+ Mara Teodora
poze

da..le are pe toate....la 500 ron cu tot cu transport

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetle,

In primul rand trebuie sa o felicit pe Dienutze pentru schimbarea culorii caruciorului in roz . Ai vazut ca pana la urma iti da Dumnezeu cea ce ai vrut? Felicitari! Imi inchipui ca esti in . Ma bucur ca a iesit bine la toate masuratorile. De fapt asta este cel mai important. Sper ca la mine sa ramana tot roz. Nu iti face griji, chiar daca nu ne incuscrim, le trimitem la scoala impreuna. In prima banca, una langa alta.

Referitor la hemoroizi, tin minte ca o colega de serviciu, dupa ce a nascut, plangea de durere din cauza lor. Ea mi-a spus ca radea un cartof mic, il baga intr-un pansament steril, se aseza in pat si punea pansamentul la fund. Foarte important, nu storcea cartoful ras, il lasa cu zeama. Acum, eu nu stiu daca functioneaza, dar ce aveti de pierdut? E un remediu naturist. Poate functioneaza. BAfta multa la cine vrea sa incerce.

Eu, azi am fost la dr, la consult, nu la eco. Am luat rezultatele de la TT si a iesit perfect. Riscurile foarte scazute la toate cele 3 balarii: trisomie 21 (sindrom Down) 1/5068, risc de tub neural si risc de trisomie 18 1/10.000 la fiecare. Dupa ce s-a uitat pe analizele de sange, pe ecografii, pe rezultatle de la DT si TT, dupa ce m-a interogat, mi-a spus ca am o "sarcina perfecta". Nu am nici un motiv de ingrijorare. Totul e perfect. I-am pus niste intrebari si vreau sa va spun si voua ce am aflat.

Lungimea colului. Am pus intrebarea asta pe forum, dar nu mi-ati raspuns nici una, semn ca nici voi nu stiti. Oricum e bine de stiut ca lungimea trebuie sa fie in medie, undeva intre 30mm si 40mm. Daca scade sub 30mm, atunci ne ingrijoram, mai ales daca se deschide si colul. Mie la eco de TT, mi-a iesit o lungime de 32mm (masurata trans-abdominal). Azi, am avut 37mm (masurat transvaginal). DEci, depinde si de masuratori. E normal ca transvaginal sa se vada mai bine. Din cate imi aduc aminte, Crlp are si ea cam 32mm lungimea colului. Deci, nu iti mai face griji. Mi-a spus ca lungimea colului si daca orificiul e inchis sau deschis trebuie sa fie controlate la fiecare control. Imi pare rau pentru fetele din strainataturi ca nu isi pot masura si ele colul la fiecare control. Chiar daca nu este masurat asta nu inseamna ca este in neregula.

AM mai intrebat-o daca am voie sa "ma joc de mama si de-a tata". A spus ca e ok, atata timp cat se intampla delicat. Trebuia sa se uite la mine sa isi dea seama ca nu am fata de acrobata sexuala. Eu i-am spus ca imi este frica sa fac sex, mi-e frica sa nu ii fac nimic rau, ca as muri, nu alta. Ca il primesc pe sot cam la 2 saptamani, dupa mari insisitente. Mi-a zis ca putem sa avem o viata sexuala normala.

Are voie sa ejaculeze inauntru? A zis ca lichidul seminal contine niste (am uitat cum le cheama) care intr-adevar pot declansa nasterea. In cazul meu, unde nu sunt probleme deloc, il pot lasa pe sot sa ejaculeze inautru, dar ea nu recomanda in cazul in care sunt probleme, de genul un col scurt, istoric de avorturi spontane, contractii si altele. Deci, nu e nici contraindicat, nic indicat. E la mijloc in functie de caz.

Durerile de ovare. I-am spus ca din cand in cand, ma dor ovarele. Mi-a zis ca nu sunt ovarele, de fapt sunt ligamentele care se intind si care au legatura ca marirea uterului si cu migratia placentei in sus. Mi-a pus mana exact in locurile, care le ziceam eu ca sunt ovarele. Ma intrebat daca ma dor in momentul in care ma ridic, sau car ceva sau imi schimb pozitia. Exact asa e la mine, daca e la fel si la voi, sunt ligamentele de vina.

Candida Mi-a zis sa o las in pace deocamdata. Daca nu face pe nebuna, si chiar nu face sa mai asteptam cu tratamentul, sa nu sarim la antibiotice asa repede. Eu sunt cunostiinta veche ci candida. Ultima oara, si-a facut simtita prezenta cu o luna inainte de sarcina. Dar cu mancarimi si usturimi, plus ca se umflase ca la scroafe. Acum, doar a aparut la analiza, dar nu face pe nebuna deloc. Sta cuminte.

Vineri a fost prima data cand am simtit-o pe printesa mea. Pana azi dimineata, m-a ignorat total. Azi pe la 7 dimineata isi facea inviorarea. Parca si acum o simt, cand scriu mesajul asta.

Sper ca ceea ce am scris eu acum in mesajul asta interminabil sa fie de folos macar cuiva. Ah, am uitat, am si eu carnet de graviduta. Se numeste "Ghidul femeii gravide".

Va pupic pe toate si sarcina usoara in continuare la fiecare.

18+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

laurairina La bulgari nici eu nu am fost, doar am auzit ca ar fi mai ieftin ca la noi. Dar vara trecuta am fost in Franta cu sotzul de ne-am luat 2 masini second si am venit cu ele. Am trecut prin Germania, Austria si Ungaria si nu am oprit decat pe la peco-uri, prin pacari si o noapte ne-am cazat la un hotel la unguri. Peste tot am vb engleza desi nu stim prea bine nici eu nici sotzul, dar ne-am descurcat. Doar in Franta am umblat si prin magazine si acolo musai trebuia sa vb franceza, dar aveam un prieten acolo, care de altfel ne-a si ajutat sa gasim masinile. Desi pretzurile sunt maxim ca la noi, calitatea e incomparabil mai buna; sa nu mai zic ca tot aud ca si pretzurile sunt mai mici. Eu as vrea sa merg mai mult la unguri sau austrieci si sa cumpar mai multe (carucior, pompa de muls, interfon, eventual patutzuri daca se dezasambleaza), dar sa vad cum m-oi simti peste vreo 2 luni si cati bani oi avea disponibili. Totusi drumul pana in vest e cam lung, de aia ma gandisem la bulgari. Mai cercetez...

17+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

dankutza De unde ai luat carnetul de gravida? De la ginecolog sau de la medicul de familie? Si l-ai cerut sau ti l-a dat din propie initiativa?

17+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput