Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Vai, fetelor mie imi este asa de somn, de la 2 ma prinde un somn, cred ca mi se trage de la acidul folic, voi il mai luati?

20+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Apropo de carucior, eu ma gandeam sa iau un ham la inceput. Ca nu stiu cum sa fac cu carutul; nu pot sa-l aduc in casa ca-mi murdaresc covorul, eu am peste tot mocheta lipita. Nici afara nu pot sa-l las ca se distruge si se murdareste. Cu David am putut sa rezolv ca atunci statem la bloc si era un loc curat in casa scarilor. Da aici din pacate garaj n-am , nici veranda asa ca nu stiu...

19 + , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

christinam, dar iti poti amenaja un loc ceva, un spatiu dedicat caruciorului, poate la intrarea in casa, ma gandesc ca e mai comod caruciorul decat hamul...parerea mea

20+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Pai ma tot gandesc la un spatiu ceva, dar pe aici casutele sunt asa micut facute ca spatii nu prea ai. Tot zic, sa ne luam un sed ( asta-i asa o minicasuta de lemn de cam 2 pe 2 m si se pune in curte) Numai ca pare-se ori sed ori concediu ca la capitolul finante scartaim rau. Dar poate 'om reusi pana la iarna.

19 + , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna fetelor,
am vazut ca vorbeati de constipatie si hemoroizi. in situatiile astea (mai ales constipatie) o clisma face minuni. stiu ca multora vi se pare ceva scarbos, insa nu e chiar asa. se gaseste irigator la farmacie si va puteti face singure acasa, cu apa calduta sau ceai/cafea. eu mi-am facut si singura acasa de mai multe ori cand mai eram constipata (inainte de sarcina) si e ok. nu mi se pare cine stie ce filosofeala...

floricik - fac sport de la inceputul anului. vreo 4 luni am facut zilnic timp de o ora - o ora si ceva. acum de vreo 2 luni m-am mai lenevit si fac cam de 3 ori pe sapt. cate 50-60 minute. e si foarte cald in casa si de asta mi-e mai greu sa ma apuc. de inotat nu stiu sa inot si nici nu prea as avea unde.

inca n-am plecat in concediu, cred ca duminica plecam.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna ziua la toate burticile.Roxyaly, , imi pare rau ca ai stat in spital. Poti sa descrii durerile alea? Semnau cu cele menstruale? Pentru ca le am si eu si nu stiu daca sa ma speriu sau nu. Nu treceau cu Nospa? Multumesc 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ramonika,sa ai parte de un concediu placut..

miany
24+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Salut burtici.
Krelia bine ai revenit. Hai ca ai absenta motivata
Ramonika de cat timp faci aerobic? Ai conditie fizica daca rezisti asa bine. Eu urc 3 trepte si morrr In schimb fac cate o plimbare zilnic. Unele cam lungi. Se pun si astea,nu?
Eu as merge la inot,dar sunt niste preturi... si nu am cu cine sa merg. Camyam auzit ca e o piscina faina la Brasov, undeva la iesirea din oras. Ai fost ? Oare o fi curat? Asta daca imi conving sotu' ca nu vrea sa merg la piscina ca iau tot felul de boli...Cam are dreptate ca le adun pe toate

20

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

mai..si eu am auzit.....glumesc...stiu unde este..dar intrarea am auzit ca este undeva la 100 ron/zi de peersoana......si nu am fost niciodata sincera sa fiu pe acolo...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am facut comanda de carut ..pe 3 august il am acasa.....cu tot cu adusul la usa...500 ron..

...sper sa nu mi se traga vreo teapa ceva...ca si mor...nu alta...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

camy,
cum arata carutul?
pot sa-l vad si eu?
mi se pare avantajos ca si pret.
eu inca nu mi-am cumparat NIMIC pentru baietel.
o s-o fac in ultima luna.

lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput