Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
RamonaCopot spune:
Noapte buna Camy. Si eu o sa fac acelasi lucru.
Pupici la celelalte burtici!
Ramona,
25+ 
laurairina13 spune:
si eu pe aici..doar ce am vb cu o fosta colega de facultate, care stiam ca are bb cu 2 sapt mai mare decat mine. Si nu mai vorbisem de mult timp, ma trezesc eu azi sa o intreb ce mai face bebele ei..ca sa aud nenorocirea..ca pierdut bb la 5 luni!
I s-a dilatat colul, a avut o mica sangerare, s-a dus la spital la Piatra neamt, si acolo i-au zis ca o interneaza, ca are dilatatie si ca urmeaza sa piarda bebelul!! Si au tinut-o fara nici un tratament, doar cu no-spa, pana a nascut ..de fapt a fost avort..
Nu i-au facut nici un tratament, nimik

A stat saraca fata de vineri internata , sambata dupaamiaza au inceput contractiile si ..a nascut..cu o asistenta si o moasa, ca nu s-a obosit nici un medic sa o asiste, desi impartise bani si in stg si in dr..
Mai fetelor, in ce tara traim???????
nu imi revin..asa am ramas de socata..si cica mai era si doctorita ei de garda cand a internat-o cu o zi inainte..
Puteau sa ii dea ceva medicamente, perfuzii, sa ii faca cerclaj, nu stiu, dar sa ii incetineasca contractiile sa nu se mai dilate colul, nu???
sau sunt eu mai nestiutoare???
Nu imi vine a crede..
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
24+
Mara Teodora
poze
BoboMom spune:
Ingrozitor ce i s-a intamplat prietenei tale, Laura! 
Am uitat sa va zic ca si eu am dureri in zona inghinala si mi-a spus doctorul ca e din cauza intinderii ligamentelor si a oaselor care se 'despart' in pregatire pt nastere. Asa ca sunt dureri normale.
Laura
23+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Katyuscha21 spune:
buna burtici ce mai faceti ?
eu bine aseara am dormit ca un bebelus si eu si sotul nu am mai adormit pe wc ca am aprins becul am si lumina de veghe am puso sa nu ma impiesic sau altceva.si eu si sotul am dormit ca doi copii de obositi si de munca si de alta "munca"
si acum ma simt ca noua pt o noua zi adica pt inca jumatate de zi.am facut ceva mancare (sarmale)va invit la o sarmaluta moldoveneasca
si la ce mai pofteste burtika voastra.mama daca as fi in rom as da un sou numai cu nou burticile.
dar dam si asa pe DC ce sa facem., si cam atat am de zis.
fac cinste de pe acum ca maine schimbam semnatura am mai crscut un pik.mama abia astept sa treaca timpul sa imi vad bebelusul.
si hai deti fetele de schimbul 2 unde sunteti eu am venit cu cine vb ??
23+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ASA CRESTE ANDREI http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png
BURTICA http://picasaweb.google.com/ciquitita7
ANIVERSAREA NUNTII http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...
Katyuscha21 spune:
LAURAIRINA 13 pe bune ca numai inromania poti vedea asa ceva.
eu eram internata in spital cu ANdrei (eram inca gravida trebuia sa nasc)si venise o fata in timpul noptii cu eminenta de avort si nu au consultato nu iau facut nimik decat ca au puso in salon (unde eram si eu)si fata sangera si plangea scumpa de ea ca plangeam de mila ei si a inceput sa sangereze mai tare si au consultato si avea bebe mort in ea si nu iau facut nimik ka doktorul de garda dormea si a facut sara o hemoragie de toata groaza si mam enervat eu si mam dus la asistenta de garda (ea se juka pe calc)si cand am tipat o data la ea sa vina sa aibe grija de ea ca daca nu ma duk la director ca ce fel de medici sunteti fata saraca se chinuie si pe voi va doare in fund.si a venit si sa uitat la sangele care ii gurgea la saraca fata ca trecuse printoate de la tao ca ajungea sa curga pe jos si ii zice(STAI DRAGA LINISTITA CA TE ARANJAM IMEDIAT)cum poti zice asa ceva la o femeie care se chinuie de durerea sufleteasca ca sia pirdut copilasulcat si de durerea trupeasca.si au luato in camera au chiuretao si ziua era ok dar mia multumit ca daca nu eram eu cred ca ra acum cu puiul ei.doamnei numai pe mana doktorilor sa nu ajungi.
nu vreau sa va sperii fetelor dar asta e adevarul.
trist si adevarat din pacate

23+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ASA CRESTE ANDREI http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png
BURTICA http://picasaweb.google.com/ciquitita7
ANIVERSAREA NUNTII http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...
shtephy spune:
Buna seara burticilor
Vad ca ati avut ceva activitate,ma duc sa va citesc.Noi suntem bine ,asteptam cu mari emotii morfofetala de maine.
LauraGarner imi pare tare rau de situatia de la servici,dar trebuie sa sperati ca va fi bine.Si noi suntem intr-o perioada foarte proasta din punct de vedere financiar...ne incurajam ca va trece.
Camy felicitari pentru schimbarea semnaturii,mai e asa putin pana iti va zambi puiul tau.
Stiu ce s-a intamplat cu Darius,am citit inca cu mult timp in urma(nici nu stiam ca ne vom intersecta aici)tot ce ai povestit despre sarcina ta,nastere si ce a urmat 

.Ma mai gandesc oricum unde voi alege sa nasc,Brasovul e mai aproape de mine ,e posibil ca pana atunci sa ne mutam chiar la Brasov,in bucuresti in schimb lucreaza sotul meu si as avea unde sa stau inainte sa nasc...Medicul meu in care eu am mare incredere este in Brasov,ne cunoastem din 2005,in Bucuresti nu am fost niciodata la medic ,nu ar fii tarziu ,dar nu vreau sa imi schimb medicul.M-a ajutat foarte mult.La maternitatea din Brasov nu as vrea sa ajung pentru ca aici i-a murit copilul prietenei mele
.Off chiar nu stiu ce o sa fac,cred oricum ca nicaieri nu avem siguranta.
Pentru ca nu vrei sa mai treaca nimeni prin ce ai trecut tu

.Ce zici sa fie frezii?Astea sunt preferatele mele .Sau orice buchet frumos iti doresti tu.
Mihamora voi incerca sa pun poze dar nu chiar acum,sper saptamana viitoare.Stefita se culca seara intre 22 si 23 si doarme 12 ore deci inainbte de 10 nu se trezeste,iar eu nu pot sta fara DC de cand am nascut-o,chiar daca nu am activat pana acum ,asa ca intru dupa ce se culca ea.
Christinam stiu ca recuperarea dupa nastere,indiferent pe ce cale,tine de multi factori.Eu hemoroizi nu am,am avut inainte sa nasc data trecuta si nu pot sa iti spun cum s-au facut in timpul nasterii,eu nu sufeream de burta,epiziotomie ,ragade la sani cum am suferit de la nenorocitii astia.Sper sa ii rezolvi sa nu se agraveze.
Trimit mesajul asta sa nu se piarda si mai citesc si mai revin![]()
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
20+
christinam spune:
shtephy iti tin pumnii maine la eco!
P e sotul meu l-am exilat in sufragerie ca zice ca-l doare gatul, sper ca nu e vreun flu, Doamne. David s-a mutat la mine in patut. Eu de obicei stau cu el pana adoarme dar cand barbatul mai e plecat cu lucru il las pe el sa vina sa doarma aici cu mine.
Am bagat un pizza si acu vrea cale intoarsa. Si vroiam sa-mi iau si vitaminele, dar mi-e groaza de cat sunt de mari. Dar musai sa le inghit cumva.
19 +
, mamica de David 5 anisori
shtephy spune:
Roxyaly exact cu aceasta durere ma confrunt si eu de doua zile,voi intreba si eu medicul maine.Si eu ma gandeam la ligamente.
Larisel eu imi fac griji ca am avut tensiunea mare,14 /9 si am eliminat orice gura de cafea sau cola,am redus chiar si sarea ...acum este 12/7 de zile bune...a ta mi se pare tare mica dar daca te simti bine cred ca e ok,chiar nu ma pricep,imi dau doar cu parerea.
Krelia te asteptam mai des.Am vazut ca ai mai facut eco,l-am admirat pe printesu mic...abia astept si eu sa vad fetisoara lui bb maine.
Luciandrea nu mai iau acid folic.Eu stiu ca este foarte important 3 luni inainte desarcina si primele 3 luni din sarcina.Dar daca medicul tau ti-a zis altceva e bine sa il asculti
Dankutza multumim de informatiile de la medic
RamonaCopot no comment

Simina esti foarte frumoasa.Cu pozele astea cu papa te cam razbuni pe fetele care iti faceau pofta cu de toate la inceputul sarcinii
.
_
Ramona,mami de
20+
shtephy spune:
Katyusha vreau sarmaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Felicitari pe ntru inca o saptamana

_
Ramona,mami de
20+