Puiuti de Randunici 2008!! (287)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Daca zici asa pt ca ma consideri in campul muncii (cum ma consider si eu de cand robotesc prin casa noua):
Daca e pt ca nu ma vezi

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Te-am vazut, te-am citit, am vizionat si ranita mica la masa si am uitat...iertaciune...si eu care tocmai vroiam sa comentez ca nu tare imi place casa ta noua ca te tine prea ocupata...sau stai tu toata ziua si boieresti pe Star Treckul ala de buda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
uite-ma-s ,aia care a huzurit Dar indata plec la piata sa iau legume BIO sa fac un ghiveci .
Tonic bine ai venit, lunga vacanta si frumoasa ! Sa va tina bateriile tot anul
Raluca eu-s cu covorasul de baie peste tot in spinare...nu l-am avut un week-end cu noi si a facut copilul balet in cada la greu.De atunci covorasul rulz
Eu n-am vazut si vreau sa vad :
POZE de la URSU din Tineretului Se aude?
POZE cu RAMO tunsa si poze cu Luny tunsa ... HELP!
Stela daca-ti schimbi pasaportul din motive obiective (a expirat, ti-ai schimbat numele) mergi la sectia de politie de care apartii , daca vrei doar sa pui copilul in pasaport () mergi in IOrga...eu asa stiu! Si lasa banii aia, varianta KYA e PERFECTA
Gecko si eu cred in ZENul ala mai mult decat in crema de plaja si in alte E-uri ...dar nu se poate pe meleagurile astea
Nicoleta unde-i casaaaa?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pupici ca ma bagati in seama.
Am la treaba,dar tot mai bag un ochi ca ma mananca rau..
De pasaport am intrebat arzator tocmai sa evit iorga.
De indemnizatie,io chiar as tace chitic ca nu-i rau,dar m-a speriat randunoiul meu extra-mega panicos in toate ca poate va voi scrie de la parnaie...Am facut eu pe Hercula ca nu bat eu drumuri degeaba pt a le deschide ochii incompetentilor,eu nefiind vinovata,dar deja se ingroasa gluma...so,trebe sa merg in hambarului,nu am scapare,no?
V-ati prins ca la pomelnicul trimis prin mail in care descriam ce si cum,nu s-a sinchisit nimeni sa-mi raspunda.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu, Gecko, desi taaare as sta...e bestial cand te spala jetul ala caldut si FOARTE puternic . Doar casa si Iulia ma tin ocupata (vorba lui Mimo, asa realizez si eu ce simplu e cu cresa sau cu Tanta sau chiar cu soacra-boierie nene cand te ajuta cineva cu copilul, altfeeeeel...) Uite acuma pot scrie pt ca merge masina de spalat si trebuie sa studieze ea adanc fenomenul, altfel n-am nicio sansa.
Uite ca Luny a scris "cremuiam" si n-au cenzurat-o cu "Ia o pauza"
Ce-o mai face Jianiiiiii?????

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Neata

Nicoleta unde-i casaaaa?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Pai daca te culci odata cu gainile...s-a dus casa...eu baremi am scuza ca era in puterea noptii cand a pus pozele

Si inca una si ma duc...sa ma spal...
Citind-o ieri pe zoze cum pune'n geanta, scoate geanta, muta copilul, plimba copilul (uau ca am obosit numa citind), m-am gandit ca imi mai trebe doar uscator de rufe si masina de spalat vase si ma fac duamna de Titan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nicoleta La multi ani fericiti impreuna!

bre' dar ce avuserati de ati umplut atatea pagini.. chiar asa, fara pic de mila?

am vazut si eu:
Iuliutza mancacioasa si cu bubitza!
si piticii la intalneala.. iar v-ati distrat!
si pe Andru la balaceala!
si frezele noi!

Tonic bine ati revenit! abia astept poze! si La multi ani fericiti si voua!
Raluca pai Sabin mai statea in fundulet la baie? la noi nu se exista de mult asa ceva.. si avem si noi covoras pt ca avem o cada care e si fff alunecoasa si nici nu e drept fundul.. pana se ne luam covoras si noi era sa luam cate o tranta, ce sa mai zic de Andra care nu are stare.. si chiar si cu covoras tot a mai luat cateva trante, dar mai bine cu, decat fara..

hai ca nu mai stiu ce am citit, ca atata ati scris de numa'..
lumile!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Acum m-am trezit Geckolina, cred ca papica ta e gata , oricum Gudinde a fost pe faza
M-am trezit ca mi-a sunat telefonul, Stef inca doarme

Steluta, e o directie de pasapoarte aproape de noi, nu stiu ce sa zic, o fi in fiecare sector?? sotul a intrebat la circa de politie de care apartinem. Si e gata in 7 zile in regim normal, trebuie sa platesti la cec taxa de 1 mil si sa duci buletinele parintilor, certif. de nastere copil si sa completezi acolo o cerere. E simplu, doar sa descoperi unde sa duci actele..

Kya, si eu am admirat salopetica Zanei, tare dulcica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Uite ca Luny a scris "cremuiam" si n-au cenzurat-o cu "Ia o pauza"
Ce-o mai face Jianiiiiii?????

Naty

Pai e de bine daca nu scrie butu...inseamna ca Andreiul e fara febra sau alte dureri...chit ca nu e bine ca inseamna ca o mana aia la servici ca pe hotii de cai.

Si la cenzura cred ca forma articulata (cremuiam) nu se considera prostie...cred ca am invins sistemul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ralu, mie mi ese pare super util covorasul de baie, eu sunt f. multumita de el, e tare, tare bun. Am luat din Carrefour, vreo 50 ron parca...nu mai stiu...
He, he, iaurtul Ursuletului era un Tnuva mare , iar Stef avea lingurita lui pe care si-a luat-o singur din geanta, a lipait cateva limbute si apoi incepuse mozolealala si l-am luat de-acolo

Tonicutzo, bine ati venit de la mare, asteptam poze!

Ramo, l-am vazut pe Andru la balaceala, mai ce ochi albastri si blondanet Si ti-am vazut si freza

Mergi la inceput

si acum revista presei pentru Mimo:

- Ramo e tunsa clasic, fara birbrizuri, fara tzepi in cap...dar ii sta bine. Andru e blond, inalt mi se pare mie si are piscina in care incape si burta lu' tac'su.

- Luny nu s-a tuns drastic, si-a tras breton ce o prinde foarte bine (de mult am vrut sa ii zic sa se bretoneze si sa nu isi mai tina parul coada sus ca pacat de asa par frumos) si si-a tras ceva bucle pe la varfuri. Mateiul merge ca un cocos...voi l-ati vazut cum sta cu pieptul inainte??? zici ca e tac'su

- Zana e la salopeta rosie cu bomboline si inca i se mai vede benchiul in frunte. Kya ca de obicei senina si surazatoare...ia de aici invidie

- Bubu mic e tuns periota...arata ca de la armata...are o privire de colonel...te pune jos numa cand se uita la tine. A dat iama in mancarea ursuletului.

- Bubu mare si el pe acolo (cam marisor printre prichindeii astia).

- Ursu mic...a venit cu iaurtul dupa el. Frumos de pus in vitrina si cu niste zulufei la spate tare tare draguti

Gata

Mergi la inceput