Puiuti de Randunici 2008!! (287)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vaz ca nu ma bagati in seama,dar mai zic:
Am vazut pozici superbe din noul apartament mov...Naty,sa va fie de bine...sunt si putin verde..Si,rabdare cu Iulia ca e pe drumul cel bun!
Am vazut si pozici de la intalneala...super super pe iarba..
Tuchieu declar pe proprie raspundere ca-i dau Teodorei inele de porumb ieftine din Auchan care cica nu au decat porumb expandat si sare,dar nu cred..stiti voi ceva???...in rest cate un biscuite bineinteles cu E-uri ca toti au,cate un pufulete,cate un stick,dar rar....bine ca dulciurile nu-i prea plac (doar daca primeste in parc)..
P'aia cu danone-clei de oase nici eu nu o cred...acum nu o sa cred orice scrie pe net daca nu vad dovezi..no offence,Ariel.
Si,eu chiar nu vad supararea si polemicile fiindca nu de asta suntem aici..fiecare cap cu parerea lui
Nico,multi ani inainte cu fericire intre baieti!
Ce-or mai face Ioana,Olga??

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hai ca te bag eu in seama stela...si iti raspuns la prima intrebare...pasaport la copchil se face in Iorga...asta ca tot zicea Blankar ca ce memorie am...asa sunt eu, tin minte te miri ce
Cu a doua intrebare nu te pot ajuta...ca esti prima ce o aud ca vrea sa mearga cu traista'n bat sa dea bani inapoi la imparatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

gudinde saru'mana de linkuri...deja soarta ciolanului era hotarata...inca un pic si scot legumele de crema.

Hai sa iti zic, cica de consolare, i-a venit la barbatu'miu foia de salar...si daca pana mai azi imi tot faceam planul ca tiganu ca pe ce cheltuim banii castigati de el in 2 saptamani de lucrat nopti, azi m-am dezumflat toata...doar 125% e ora de noapte...pai mai neicusorule ca eu in ro aveam 150% ora de noapte in timpul saptamanii...si weekendul era 200% cand aici e 175%...se dau astia stramtorati si fara medici...apoi la cum ii platesc si la ce volum de munca nici nu e de mirare.

Si cu jobul tau...poveste...
Cunosc o persoana ce era in top management...ziua firma, noaptea firma, concedii nu ca pentru firma...pana intr-o zi cand si-a dat demisia. Scurt!!! Toti au spus ca a innebunit...eu zic ca innebunea sigur daca mai ramanea in ritmul ala....urmarea...cateva luni mai tarziu a revenit in firma...pe pozitie mai mica...cu termeni si fisa postului negociate la sange (firma a realizat ca era mai periculos sa lase o persoana capabila la dispozitia concurentei decat sa nu accepte negocierea). Nu zic sa iti dai demisia...dar nici sa lasi firma sa iti puna stapanire pe VIATA TA si SANATATEA TA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mama, ce limbarita ati avut!!! Daca stiam ca n-aveti somn va acompaniam si eu aseara.
M-am pus la curent cu tema zilei. Nici eu nu cred ca sunt polemici ce facem noi aici, pentru ca nimeni nu incearca sa impuna niste idei, fiecar e liber sa aleaga din toate informatiile de aici ce e mai bine pentru copilul lui.
Si daca tot e zi de spovedanie, na, ca va zic si eu ca Sabin mananca la greu salam de Sibiu. Si in conditiile in care altceva in afara de covrigi si paine inca nu mananca, ma bucur ca il mananca si pe ala. Probabil ca fiecare dintre noi, la un moment, suntem nevoiti sa facem concesii chiar daca nu reprezinta cea mai buna alegere pentru copilul nostru.
Legat de protectia solara, recunosc ca sunt undeva la mijloc. La mare, cand stateam la plaja si soarele era puternic, categoric ca il ungeam cu factor 50, dar acasa recunosc ca rar se intampla sa imi amintesc de crema. Pai el sta toata ziua in curte, nu direct in soare, dar alearga peste tot. Ar trebui, teoretic, sa il ung intruna. Nu zic ca ar fi rau sa fac asta, dar refuz sa ma transform intr-o mama stresata care fugareste copilul cu crema in mana toata ziua.
L-am vazut pe Andru fericit in piscinuta cu mami lui cea tanara, frezata si frumoasa, care mai are si 56 de kile!!!!
V-am vazut iar la intalneala, cum imparteati iaurtul. Sper ca nu Danone .
Sa nu uit sa Iulia cea scumpa.
Si din restante: mi-au placut pozele de la munte cu frumosii lui Clau, se vede ca v-a priit.
Apropo de temeri, de o saptamana Sabin nu mai vrea sa stea in baita jos sub nici o forma, doar in picioare. Daca incerc sa il pun in funduletz e meci. Si culmea e ca nu a avut nici o "trauma", nu s-a lovit, nu i-a intrat apa in ochi... In piciaore e fericit, se joaca, stropeste, totul e sa nu il pun jos si sa nu il tin. Si tocmai asa a alunecat si s-a lovit. Ma gandema sa ii iau covoras de ala antiderapant de baita, dar e bun de ceva, care aveti??!!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela mi-a povestit mama ca s-a intalnit cu voi ieri. A fost mai comunicativa Sanziana?
Sa-ti povestesc ce a facut in parc cu fetele: ea deobicei cu strainii nu e prea prietenoasa, doar dupa ce-i studiaza bine. Dar in parc a vazut-o pe Bubu cu telefonul mobil - pasiunea ei . Nu era totusi cineva cunoscut, asa ca nu s-a putut repezi direct la el. A venit prin spate, se tot uita, mai facea un pas, dupa care a inceput sa o mangaie pe Bubu pe umar Copilul clar avea un interes, asa ca se imprietenea cu posesoarea telefonului...

Banii pentru indemnizatie i-am primit si eu vreo 2 luni in plus. Dar nu m-am obosit sa ma duc sa-i dau inapoi. Sa descopere ei greseala, sa faca calculele si sa-mi trimita scrisoare pentru rambursare... Adica la pastele cailor! Eu zic sa nu te stresezi prea mult.

De pasapoarte nu stiu.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Raluca eu am covoras antiderapant. Si il folosesc mereu. Altfel ar aluneca imediat in baie.
Luny in schimb zicea ca nu l-a folosit niciodata. Asa ca nu stiu, mie mi-e extrem de util. Si o sa-l iau si cand plecam la mare, munte, ca o sa feresc de cazaturi. Plus ca se incalzeste de la apa si e mai placut sa stea cu fundul pe el, decat direct in cada.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

'neata harnicutelor...vad ca numa cele deja in campul muncii se trezesc...restul huzuresc...las ca va intoarceti voi la munca si gata traiul de boier. Apropo...pe olgutzica n-ati vazut-o cumva...sau s-o fi pierdut prin dosarele lui gudinde

Daca zici asa pt ca ma consideri in campul muncii (cum ma consider si eu de cand robotesc prin casa noua):
Daca e pt ca nu ma vezi

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nici eu nu ma pot lipsi de covorasul de baie.
Stela, se poate pasaport si la sectia de care apartii si daca stii cand e mai liber e chiar lejer, ca in Iorga mori la coada. Gata e in 7 zile? sau in 14?-nu mai stiu dar cred ca in 7 totusi.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello! gata ciolanul, Gecko??
so: am vazut ramo tunsa-iti sta super! si ce balaceli pe baietii tai in curte! am vazut pozele de nicol, frumos la Babele, fetele scumpe la piscina, iar tu arati fff bine, fata!! si eu tot la 56,5 kg sunt de vreo 3 saptamani

cu crema de protectie solara, sa nu inmtelegeti ca-s si eu 'ca la carte'...nici eu nu-l alerg, dimineata si dupa masa nu-i dadeam deloc, dar daca ne prindea pranzul sau nu mai plecam de pe plaja, il cremuiam de 2-3 ori..si a fost suficient vad, nu s-a ars, abia l-a prins soarele nitel, in schimb s-a blonzit, cu tot cu sapca non stop pe cap!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am covoras de baie degeaba, cum zise Kya..Mufa sta in p[icioare, mai aluneca, mai cade...ala e ingust oricum, nu acoipera toata cada, si ar fi inutil..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput