Puiuti de Randunici 2008!! (287)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hai ca mai fac o pauza, nu de alta dar n-am inspiratiune si tb sa concep o adresa catre BNR.

Gecko:
- eu nu sunt top management, nici macar middle management ca la noi nu-s atatea "straturi". Sunt simplu executant si fesul meu direct e very top management;
- nu se practica retinerea oamenilor pt ca-s valorosi. Si foarte rar am auzit de multunationale care sa aiba cu adevarat policiti reale de HR cu valorizarea personalului.
Si chiar si in firmele mai people friendly, in aceasta perioada, se intampla multe lucruri anormale. Am mai zis eu pe aici: criza ca criza ca da e criza, dar este si o perioada de justificare a abuzurilor pe motiv de criza.
Asa ca lucrurile, cel putin pe aici sunt cam asa: va convine bine, nu, sunt n la poarta. Ca lucrurile nu-s chiar asa si ca din aia n nu stiu cati pot sa faca fata slujbei in mod real sau in cat timp e cu totul alta discutie.

Iar faza cu ZEN-ul prelungeste viata: categoric sunt de acord! Stresul asta ne omoara la propriu.
Dar pur si simplu sa prezinti demisia nu-i o solutie, pt ca fiecare din noi traieste din acel salariu, are obligatii etc. Nu poti pur si simplu sa-ti iei tascuta si sa pleci.

Si mai este si un factor cheie care decide cat de "uman" este postul pe care-l ocupi si cat de reprezentativ salartiul: sfanta pila, care da functioneaza de minune si-n multinationale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gecko nu ma culc eu cu gainile dar nici nu mai buhuhuiesc ca-n tinerete . Ieri m-a distrus calcatul ala...si ca sa intelegi cum stau lucrurile prin Titan mai bine, cele doua masini minune nu ma ajuta pe mine ci pe domnu' si pe don'soara , caci in timpul meu liber economisit astfel, am capatat niste sarcini de-ale lor : cumparaturi, chestii administrativ-financiare...eu fac programari, eu fac hartoage, eu vorbesc cu lumea la telefon, eu o duc pe Teo pe unde i se nazare ei sa-si dea intalnire peste CINCI minute... Acum de exemplu trebuie sa facem o procura legalizata la notariat ca sa poata pleca copilul singur in tabara , pentru ca e minor. Dar noua nu nu ne-au trimis inca mail cu formatul necesar, deci sun la aia si il cer, fac refresh de o mie de ori, printez , completez, depun la notariat si mergem amandoi maine doar sa semnam. In plus, trebuie sa schimb niste bani in LIRE si n-au peste tot, asa ca am de alergat . Luni avem programare la nutritionist si tot asa...
HALAL DOMNIE, HAOS e cuvantul potrivit !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Asa ... si ca aseara zicea Tuchi ca o sa avem cinostinte la Viena.
Fetelor, noi aveam cunostinte si la Bruxelles, chiar doua, dar ne-au parasit. Oare de ce?

V-am pupacit, am plecat la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mai stelutz, eu de pasaport copil stiu ca la iorga se face...mai bine suna si pune o intrebare acolo. sa nu se fi schimbat ceva. noi ne-am dus mai pe seara si nu era coada...
cu hambarul si eu zic s-o lasi in hambar...

cat despre Danone, am afirmat in postul initial ca mie mi-a zis o tipa din interior! acum si tu! ce dovezi vrei sa-mi aduca?? . daca nici scandalurile de acum cativa ani nu i-a dovedit, le stric eu afacerea? postarile de care ziceam eu sunt ale unor persoane ca stiu (au auzit) si ele de asta...
pe mine ma amuza teribil treaba "ca nu cred ce spune cineva pe net"...pai asa, niciuna dintre noi nu este credibila cand posteaza aici. oricare poate fi privita cu suspiciunea ca nu ar avea dreptate in ceea ce afirma, ca doar nu posteaza nimeni aici dovezi care sa le sustina spusele.
si cum nu am niciun interes sa demontez compania Danone, caci nu m-am apucat eu sa produc iaurt (decat pt consum propriu) ca sa le fac concurenta, eu ma opresc aici.
eu una sunt adepta hranei cat mai sanatoase, caci oricum sunt alti factori toxici pe care nu-i pot controla...dar nu pot sa oblig pe nimeni sa gandeasca ca mine si sincer nici nu mai am chef.
suntem mari si putem lua o decizie. eu una, nu am nevoie de dovezi si nici de certificate de laborator sa mi se arate cat de nocive sunt unele alimente (de care de fapt, toata lumea stie ca sunt nocive)...eu iau decizii pentru mine, am prostul obicei de a ma apuca sa-i informez si pe altii, dar probabil ca o sa ma lecuiesc si de asta, caci cine vrea sa afle...afla, cine nu, indiferent ce-i zici, e sceptic.

sa nu intelegi ca m-am suparat pe tine sau pe altcineva de aici, dar am constatat ca multi oameni nu vor sau nu sunt pregatiti sa afle adevarul. sau daca il afla, nu-l accepta. asa ca, cine sunt eu? avocatul poporului? poporul are putere singur sa-si faca dreptate.

naty, gecko, tuchi...e cazul sa imi fac probleme ca alexutzei azi noapte (la 4.30) i-a tasnit sangele pe nas? i-a curs mult timp si destul de mult cantitativ. s-a intamplat cand s-a trezit sa mearga la wc. in rest a zis ca nu are nimic: dureri de cap, ameteli, dureri de ochi sau altceva. azi a dormit mai mult decat in restul zileleor (pana la 10), dar acum e bine, e voioasa...doar s-a speriat putin de sange...

acum fug, ca soacra-mea si-a prelungit vacanta cu 1 zi si trebuie sa apara de pe unde s-a plimbat ieri.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ariel, eu am avut foarte des problema asta cu Briana. Ii curgea foarte des sangele din nas, asa dintr-o data. Am fost pe la doctori si mi-au zis ca are fragilitate capilara si ca, in timp, nu va mai avea probleme asa des. Si asa a fost. Acum e fff rar. De fapt il mosteneste pe taica-su , cred, ca si el cand era mic avea aceeasi problema.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, m-am decis, vreau sa ma infiezi! Pai la ce boierie e pe Teo... Si la cata energie ai... stiu ca-s prea batrana sa fiu infiata, dar hai sa incercam! Si cu casa, aia era o potentiala... Las sa ne mutam si iti arat poze cu casa "reala", de-o fi ceva de aratat! Daca nu, poze cu noi fericiti si ZEN prin parcuri...

Avem si noi covoras de baie, il folosim cu spor, ca altfel aluneca de numa... sper sa nu uit sa-l iau la noi! Asta si spirt de incendiat WC-ul...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Sunt suparata tare ca ne-am hotarat si noi sa mergem un we la munte si n-am gasit camere libere la pensiunea noastra preferata de la Durau

Ralu, daca gasesti covoras de baie prin urbea noastra minunata spune-mi si mie, te roooog. Si chiar asa, Sabin mai statea in fundulet la baie??? Luca nu mai vrea demult decat in picioare, ii place la nebunie sa-i vine dusul pe fata
Mi-a placut cum a povestit geckolina pozele
Ramo, super freza noua si piscina baietilor
Ariel, mie imi curgea sange din nas frecvent in copilarie, aveam niste vase capilare mai sensibile, dar n-am mai avut problema asta demuuuult
Cata-tonic, imi pare bine sa te revad

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sanziana sta in toate felurile la dus - in picioare, in fund, cocotata, in 4 labe... ce joaca e pe ea la baita!!
Cand se aseaza in fund ii place sa pleoscaie apa cu palmele. Si imi ridica talpa in sus sa o gadil cu dusul rade de nu mai poate!

Abia astept sa mergem la mare - o sa fie in elementul ei in apa Ma bucur ca-i place pentru ca este "programata" la inot, si nu stiu ce as fi facut daca s-ar fi opus la balaceala.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

tonic bine ai revenit din vacanta...[:)))]f tare faza cu inghetata.. oaca cuminte...

ariel m-ai omorat..deci cu siguranta ii spun un mare ADIO iaurtului danone si tot ce inseamna danone....

naty

kya acum cativa ani imi doream sa locuiesc in bucuresti dar acum sincer nu mi-as mai dori...cat am stat la sor'mea am transpirat de n-spe mii de ori..despre aglomeratie/agitatie nici nu mai vorbesc...as sta in bucuresti dar la casa cu zarzarul la geam ...nuuuu ma multumesc cu provincia iubesc oraselul meu micutz,mai putin poluat..in care andru o sa fie fericit si ferit de multe pericole....

gecko eu patrikul care merge cu un lucruosr de-a lui mami la gradinita...

ralucasi eu m-am gandit sa-i cumpar covoras antiderapant ..deocamdata facem baie impreuna..ori eu ori ta'su...nici eu nu-i dau cu crema solara prin curte...ne mai bagam pe la umbra,plus ca intre orele 12-16 nu stam afara...

mstela ,kya ce norocoase sunteti...pe bune mstela e greseala lor nu vad de ce trebuie sa-i duci inapoi..ar trebui sa-ti dea un bonus pt chestia asta...pe criza putini ar gandi asa...

ma duc sa culc zvarluga si revin

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nicoleta te infiez si ne mutam temporar la Viena ca sa "cresti" intr-un mediu sanatos Si daca cumva mananci Danone sau pufuleti ia-ti ADIO ca nu le mai vezi
Gecko nu's ce ma faceam eu fara updateurile tale As vrea totusi pozele cu bretoanele si zulufii originali
Ariel ce te umfli bre asa, ca paraiasul de la Rasnov? Mamalui de Danone care o mai manca vreodata N-ar fi bine pentru linistea ta sa-i faci niste analize copilei? Stiu ca nu esti prietena cu astea si ca ti s-a scarbit dar dureaza 5 min la babes si costa 30 de lei o hemograma...pe de alta parte poate fi de la caldura prea mare...pentru linistea ta, asa
Am fost la piata, am fost la Mega,am dus o pereche de pantaloni la croitorie sa le puna fermoar (mai am trei fara nasturele de la burta, nu stiti voi de ce-mi nu vrea nasturele ala sa stea la locul lui niciodata ? ) am hranit copil mare, am dat drumul la o masina de rufe, ma apuc de gatit Ce bine o fi la servici

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput