Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 22
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI LA MULTI ANI VIANNEEEEE!!!!!!!!!! Hai mai cleo, dar ce te-a masat prea tare tanti aia? Fetele s-au simtit jignite, au replicat si ele dar cu noi ce ai??? Hai nu-ti sterge contul ca daca ti-l stergi te sun in fiecare zi si te tin de vorba si din treaba, ai auzit? Si vin si pana in Berceni (apropo chiar vreau sa vin ca am treaba la BRD-ul ala) si poate ne vedem!!! ![]() YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
brd-u din berceni de pe Sos berceni aproape de spitalu 9?
salonul e pe sos. Oltenitei, in intersectia de la big al 2 lea bloc dar spre Brancoveanu, nu spre mahala.
i-am propus sa ii fac site - ca mi-a placut asha cum a vorbit de ce viseaza ea ca dr sa faca cu medicina. Isi ia neshte examene acu si vrea sa isi ia si tratamente cu laser pt ten si botox si cel mai tare lucru: pt cine aree celulita nasoala, cu noduli,masajul nu are efect. Nodulii tre sparti cu injectii speciale. Ei, ea ca dr are dreptul sa le comande si sa le aplice - si o sa si faca. zau ca mi-a placut de ea, tanara si cu entuziasm si face o gramada de chestii din viatza ei.
moaaaama, ce relaxata sunt!!
Hai Vianne, scoate o
o apa plata virtuala!A, da,ea inca doarme...e peste ocean.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Andrada79 spune:
Vianne La multi ani! Sa fi fericita alaturi de familia ta frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.trilulilu.ro/sor_23/f99d94afa0406c
MsBB spune:
Ce inseamna caldura, agitatia de aici, de pe forum si grijile pt mandra
- am uitat sa incep cum se cuvine ... adiq:

La multi ani Vianne - multi , multi ani fericiti alaturi de familia ta, de frumoasa ta, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de Eduarda si ea de voi!

Mie una imi pare rau ca s-a ajuns la ganduri atat de radicale precum stergerea contului
. Eu consider ca daca cineva are de invatat din ce se vorbeste aici,f bine, sa-i fie de bine ; cine nu - iar bine, asta e. Vorba aia : "Cine are urechi de auzit sa auda!"
In fine , io zic sa depasim momentul, sa ne bucuram de weekend, sa strangem caldurica pt la iarna
, sa o sarbatorim pe Vianne si sa vedem roz-ul din viata noastra
.
De ex: - ma bucur ca Rasfatzel e bine
, dar imi pare rau ca saraca Dani s-a consumat singurica acolo, s-a perpelit de grija puiului, asa cum este si normal de altfel dar e bine ca s-a terminat cu bine, ca perioada de asteptare a trecut si ca rezultatele sunt bune.
- ma bucur si ca duamna Cleo s-a rasfatzat si relaxat
si mai ales ca pune la
vorbele rele !
- ma bucur ca Iulia a ales sa fuga de canicula la tzara unde Mufitza e ca pestele-n apa 
- ma bucur ca Eva a lins cu pofta papa 
- ma bucur pt Inais ca-si sarbatoreste ziua la munte, la racoare ( am retinut bine, da? )
Nu prea ma bucur
ca puiutza mea e bolnavici si habar n-am ce are
. Stau si astept vreun semn sa vedem ce o fi.
Avea la ora 11 39,2 si dupa 5 ml de nurofen a scazut dar ea a cam picat leguma si a motzait mai toata ziua, ba in picioare ca (,) calu', ba prabusita in pat, ba in brate 
De tusit nu tuseste, de kkreala nu e vb, bube nu vaz - habar n-am ce o fi
. Sta ce sta si pune buza si da scanceala, nici macar plans ...UF!
De papat nu papa, nici apa nu prea se omoara, nici laptic ....vorba lui Inais - nu-mi miroase a bine ....
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
cleo78 spune:
MsBB,ieri nici mara nu a mancat - 5 linguritze si neshte bucatsele de legume intinse pe masa nu e papa de copil. Laptele l-a mancat aseara pe tot.
Si a facut si febra, 38.3 masurata de 2 ori - dar am acuzat caldurile, ca io am si racit si am rarit cu aeru conditionat si ne coceam in casa.. si ea nici apa nu a vrut sa bea. pana la urma ampacalit-o : cum Mara copie pe ceilallti, veneam si noi cu sticla/cana si beam de fatza cu ea cu sunete zgomotoase si explicatii: MOAAAMA, ce buna e APA! APA! azi cat am fo la relaxare - a hranit tati pe fifi. 100gr branza cu piersica, si inca o piersica bucatzele mancata - nu e mare branza. dar e tot mai bine. si ca sa vaz ca a mancat putin: s-a kkt 1 aingura data ieri. Pai ea imi facea 4-6 placinte zilnic! acu insa no input, no output.
poate e doar de la alea multe grade afara... sau un pic de rosu in gat sa o fi moleshit-o si sa nu vrea papica?
ma duc sa ma relaxez.
edit: fac capitol nou
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
maiiunie2008 spune:
mai Andrada, cum nu-i place la masaj?
te simti bine...iti da drumul la mushchii tensionati, iti ridica moralul ca te simti DUAMNA si nu extensie a cratitii si mamiciei.
Haideti sa ne relaxam in alta parte
Am mutat neshte ghilimele relaxate

noastra!