Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Bjmaryoo nu stiu nici eu cum sa apara cafeluta ca iti ziceam!
Gabitzam am vazut pozele de la mare! Moama ce frumos, ce dor mi s-a facut de mare vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!La anul sigur nu mai ratez momentul! Am vazut si pozele cu ursuletul Doamne ce repede au crescut! M-am uitat la prima poza facuta cu ursuletul si m-a apucat nostalgia!

Poate ma ajutati si pe mine dar nu reusesc sa mai vad pozele pe webshots. Intru si dupa cateva secunde ma baga automat in pagina asta http://www.ask.com/web?o=13926&l=dis&gct=dns&gc=1&q=eu1.infra-ad.com/pub_tag.php?width=728&qsrc=2870&inttb=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Bjmaryoo nu stiu nici eu cum sa apara cafeluta ca iti ziceam!

Scrii cuvantul cafea intre paranteze patrate Sau te duci in stanga, dai click pe "arata toata lista de emoticonuri" si o alegi din lista.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Edit: Mooooaaaama, mor de cald nu mai pot. Am bagat cartofi taranesti la cuptor si pe gratar vitel de lapte Evei i-am facut un piure. Sper sa pape. De dimineata a papat foarte bine, zic eu. Sper sa isi revina. Azi dimineata cand i-am dat biberonul avea nasul infundat Dar vad ca nu mai are nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bjmaryoo spune:

aaa,asta cu emoticonurile le stiam(normal)dar eu vroiam sa pun o poza din photobucket cu cafeaua.in sfarsit......o sa ma limitez la cea de la emoticonuri ca e mai simplu de pus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Desiree si eu sunt mai mult decat convinsa ca nu a fost intentia ei sa jigneasca. E punctul ei de vedere poate spus mai vehement ...

de-a lungul istoriei multi au avut "puncte de vedere"

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Superba Alra , pupici.

Presupunem prin reducere la absurd, Andra, ca punctul meu de vedere este :"Mamele care stau acasa sunt egoiste ignorante si o tzar naive si spun asta sincer fara sa jignesc, fiindca acesta e punctul meu de vedere" (atentie, am spus PRESUPUNEM prin reducere la absurd fiinda nu consider deloc asa). Si zic asta in conditiile in care cunosc x mame de acest gen, le-am vazut copii frumosi si armoniosi si consider ca unele mi-ar fi poate si prietene sau cel putin ma respecta si eu (cica) le respect. Si mai pun asta pe un blog pe care ele pot sa citeasca sau de pe care ele poa' sa afle. Spune-mi te rog cum te simti? Nu e jignitor? E un punct de vedere?

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am vrut sa imi sterg contul de pe forum - caldura m-a batut si pe mine in cap, se pare. Dar am zis ca pe mine nu ma afecteaza discutiile 'contrate' pt ca eu multumita de deciziile mele in privinta fetei - am mai primit reproshuri fatza in fatza, direct, nu pareri care sa le fi interpretat ca mi se pare ca are lumea ceva cu mine, direct de la familie/vecini dar le-am ignorat pt ca eu sunt convinsa ca alaturi de tati am luat cele mai bune decizii. Sunt o mama buna pt cel mai perfect copil. Si de data asta sa nu imi ziceti ca am facut vreo greshala gramaticala.

decat sa va agitati ca berea pt lucruri inutile, haideti mai bine la o [ cafea ] - pt mamica nou venita din Kiatra Neamtz (io is nascuta la Dorohoi [;) ) ca uite, ati uitat ceva

VIANNE la multimulti ani, sa fii sanatoasa si tu si frumusetea ta cu ochi hipnotizanti, sa iubiti pe tati si el pe voi.

Deci, in bucureshti sunt 42 gr la umbra - aerul uscat si praful insa ma doboara- alra stie de ce. Imi venea asta noapte sa ma duc sa dorm la camera de garda de la Bagdazar- ce ar face omul pt o gura de oxigen :)))

si daca si miine va certati si uitati sa faceti urari lui mami INAIS zau ca imi sterg contul. NA.

voiam sa ma laud cu altceva. Azi dim. am fo la masaj. s-a deschis un cabinet mic, langa Big Berceni, unde am facut 1 shedinta de elecxtrostimulare si apoi 1 de masaj de relaxare (50 roni impreuna). Mai fetelor, sunt asha de relaxata.... si tipa care mi-a efectuat- patroana - eeste doctor. Deci ceva mai bine nu gaseam - si aproape de casa, si eftin - ca nu e salon mare si tare si scump si cu reclama, si cadru calificat. Si ok la pret.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

am vrut sa imi sterg contul de pe forum - caldura m-a batut si pe mine in cap, se pare.

decat sa va agitati ca berea pt lucruri inutile, haideti mai bine la o [ cafea ] - pt mamica nou venita din Kiatra Neamtz (io is nascuta la Dorohoi [;) ) ca uite, ati uitat ceva

VIANNE la multimulti ani, sa fii sanatoasa si tu si frumusetea ta cu ochi hipnotizanti, sa iubiti pe tati si el pe voi.

Sa nu faci din alea!!!

Mii de scuze, mai ales tie!!! Mersi ca mi-ai amintit, mai acu' doua zile mi s-a mai amintit o data da m-a lovit clar damblaua!

Vianne, sa ai o zi superba si o viata minunata! La Mutli Ani draga prietenea, multa fericire alaturi de dragii tai si la cat mai multe creatii extraordinare! Iti multumesc!

Inais pentru ca probabil maine nu voi intra iti doresc si tie o zi superba d eziua ta si o viata cum ti-o doresti. Minunata ca sufletul tau si plina de bucurii alaturi de ai tai!!! Si tie iti multumesc!

Simonix balta, F1 si apoi te sun...voia azi nu plecati pe undeva??? Noi am vrea sa iesim dupa F1 daca nu e prea tarziu...vedem!
Fecian

Uikend fain si sanatate maxima,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Hello.io,p la tzara.am hotarat sa scapam d caldura din oras si ne-am retras aici pana maine.fata e in delir.i-am instalat piscina in curte si s-a balacit k ratza.acu doarme.pica lata.am citit si eu ce s-a scris,dar prefer sa nu comentez deocamdata k e prea frumos aici si n-are rost sa imi stric we.va pupam cu o briza d racoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

LA MULTI ANI VIANNEEEEE!!!!!!!!!!

Hai mai cleo, dar ce te-a masat prea tare tanti aia?
Fetele s-au simtit jignite, au replicat si ele dar cu noi ce ai??? Hai nu-ti sterge contul ca daca ti-l stergi te sun in fiecare zi si te tin de vorba si din treaba, ai auzit? Si vin si pana in Berceni (apropo chiar vreau sa vin ca am treaba la BRD-ul ala) si poate ne vedem!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bjmaryoo

aaa,asta cu emoticonurile le stiam(normal)dar eu vroiam sa pun o poza din photobucket cu cafeaua.in sfarsit......o sa ma limitez la cea de la emoticonuri ca e mai simplu de pus

Poza sa apara direct pe pagina nu poti sa pui... sau cel putin eu asta inteleg de aici: http://forum.desprecopii.com/forum/faq.asp
Bine ai venit

La Multi Ani Vianne!

Deci, Caldura Mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare belgience & Co Pupam restul de mame egoiste dar hai sa dam cate o si la cele ne-egoiste

Ca sa ii raspund lui Esme (super bine punctat, Alra, nu e nevoie sa spui mai mult si toata lumea se duce cu gandul fix acolo unde trebuie) - nu e un punct de vedere, e o invitatie voalata la "atac". Drept dovada sta chiar fraza urmatoare: "P.S. Cine se simte atacat de cuvintele mele, sa nu se supere, ci sa se intrebe DE CE se simte atacat. Ca unde nu e foc nu iese fum."

Miss e o tipa inteligenta si sigur stia FOARTE bine ce fel de reactii va provoca. Asta nu e punct de vedere, e o jignire adusa deliberat. Fanii lui Miss nu vor sa vada/recunoasca sau ii vor gasi scuze. Iar fraza citata de mine face parte din strategia "aducatoare de scandal". De cate ori nu am fost toate jignite indirect de diverse persoane pentru ca la final sa ni se spuna cu un zambet ipocrit tocmai ceva de genul asta: "vai draga, nu e din vina mea ca te simti lezata, daca simti asta clar e ceva in neregula cu tine. Eu mi-am spus doar parerea".

Io tot nu inteleg cum de Miss a facut astfel de afirmatii, pentru ca niciodata nimeni de la odisee nu a atacat-o sau nu a jignit-o, desi restul forumului "vuia". Personal, nu sunt de acord cu nevaccinarea, dar din respect pentru Miss nu am comentat-o nici la odisee, nici pe subiectele "de profil". Nu am facut decat sa spun de ce nu mi se pare mie normal sa nu iti vaccinezi copilul. Ea insa pe mamele care luvcreaza le face "egoiste si iresponsabile" - mda, punctul ei de vedere.

Alra a descris perfect viata de mama "egoista si iresponsabila" - lui Miss ii e usor sa stea cu fundul pe canapea sa faca bloguri, sa citeasca tratate de medicina (ironie) si sa comenteze. Daca in aceste conditii, cu un sotz docil (al meu m-ar fi trantit nitel de pamant - eu vreau sa iau femeie la curatzenie si nu indraznesc, resimt situatia asta ca pe un mic esec), deci acasa non stop, fara alte responsabilitati, Miss se plange atat de viata cu David... ce ar fi facut daca era ca Alina, DanaH, Esme, si altele care alapteaza peste serviciu sau au doi pitici?? Simplu: nu s-ar descurca fara o mega depresie. E mai simplu sa stai si sa te ascunzi dupa copil. NU includ in aceasta categorie restul de mamici care stau acasa, treaba voastra, insa restul de mamici nu sar la gatul celorlalte.

Si eu am anuminte "puncte" referitoare la diverse lucruri facute de diverse fete - le-am spus vreodata fetelor ca "ce proasta esti draga!" Sau "vai, ce iresponsabil!" ? In plus, de cand sunt mama INTELEG perfect cat de greu le poate fi mamicilor. Mie chiar mi se pare toleranta atomsfera LA NOI LA ODISEE, nu pe forum unde e imposibil ca o mama sa isi dezvaluie decizia de a nu alapta fara a fi atacata in haita de mamici perfecte si responsabile care nu stiu ce grija suprema au pentru odrasla egoistei si denaturatei. De aceea de exemplu nu m-am "inhaitat" cu cele care au cam dat de pamant cu Miss pe subiectul vaccinare. Nu imi plac extremeleeeeeeee sa fie clar, ma innebunesc, nu le suport - si prefer sa ma tin deoparte.

dap, e nashpa ca s-a ajuns la jigniri dar era de asteptat :) Oki si mai fac un gest urat - ca sa fiu in ton cu Missa - ia uitati ce am gasit pe un forum AP:

reclama ilegala - considera acesta un avertismentforum/viewtopic.php?t=488&start=180

Cititi ce scrie Miss si ia sa vedem cine se recunoaste ??? IOIOIOIO In afara de clatite cu jambon io ma recunosc si pledez guilty as sin - sunt atomica :)Poate nu era despre mine faza asta, dar sunt muuulte similaritati. Si o mai recunosc pe Esme :) Pe Alina (care a recidivat !!) Pe Fecian. pe mai cine? Destule destule ...

Felicia - daca ai asemenea frustrari voila un sfat pe care sigur nu il vei urma: CHEAMA UN PRIETEN - lasa netul... zau ca uneori prezenta celorlalti oameni REALI poate face minuni.

Esme imi abandonez plodul cu bunicii si ma duc sa caut gresie si faianta, ca doar de aia muncesc nu ???? Vorbiiim :)

Pupici si iertare fetelor de off tppicul asta lung - io nu vreau sa imi sterg nici un cont ca imi place sa scriu si sa impartasesc chestii cu voi desi in unele faze e clar ca suntem fix pe dos

Bun venit mamicii noi - e super fain pe la noi daca nu se arunca din cand in cand cu noroi.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput