Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 19
Bjmaryoo spune:
buna fetelor! Noi suntem ok,Binca papa bine,spre bucuria mea :) azi i-am facut pireu cu cremvusti si a papat f bine :) asa de bine imi pare,ca data trecuta si-a facut greata,dar am perseverat si au venit si rezultatele :)
Victoria_mami spune:
Bjmaryoo bine ai venit! Am tot vrut sa iti urez, dar 2 zile am citit, de scris foarte putin am scris si atunci am uitat trei sferturi din ce am vrut sa zic... dar am citit tot, sunt la zi.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Dupa ce se termina "the terrible 2" incepe "the terrible 3" si tot asa Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |

Asta e cea mai tare!!! 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simonix Ok, m-am tot gandit daca sa comentez si eu sau nu spusele rautacioase ale lui Miss. Vad ca s-a dat deja startul. Intrasem pe blog sa ii vad tunsuliciul cand colo ce gasesc? Faze de genul "mamicile care isi dau copiii la cresa sunt EGOISTE si IRESPONSABILE" Oh My God ... chiar nu ma asteptam. Evident ca m-am simtit vizata - atacata nu, caci nu suntem in razboi. Toate fetele de Belgia si cele care nu stau in Ro au copii la cresa, toata Belgia isi da copiii la cresa - vi se par tzacanitzi sau cu sechele ? Iar copiii si tinerii din Romania vi se par atat de impliniti si multumiti si fericiti ? Hai sa nu exageram :) Culmea e ca vorbele astea vin de la o mama care de ani buni locuieste in Germania; culmea e ca vorbele astea vin de la o absolventa a Facultatii de Limbi Straine (parca asa retin - am facut aceeasi facultate si stiu cat iti deschide mintea genul asta de studii); culmea e ca vorbele astea vin de la o femeie care se pretinde toleranta si iertatoare si sensibila. Prin urmare, eu, Esme, Alra, fetele de Canada sau din State si chiar fete de Romania suntem niste mame egoiste si iresponsabile care au facut copii pentru a ii pasa altora. Mda. Acum sa spun si eu ce mi se pare EGOIST si IRESPONSABIL si ceea ce din bun simt nu am zis pana acum: sa nu iti vaccinezi copilul si sa il lasi expus la boli care ii pot fi fatale. Ai impresia ca David are imunitate buna - mai vorbim la 3 - 4 ani cand il scoti din cuibushorul pufos si il dai la gradinita ? Sau urmeaza sa iti dedici viata exclusiv copilului, din moment ce nu l-ai facut pentru a il pasa altora ? Hmmm... Si a propos de vaccinari etc as vrea sa iti raspund la o alta acuza pe care ai adus-o (indirect, e drept, caci esti suficient de subtila). De ce nu ai asteptat sa faci si sa termini niste studii de medicina - specializare imunologie, virusologie, vaccinologie ceva ?? Caci io nu inteleg cum fac unele copii fara sa aiba studii de medicina, zau :) Pot fi FOARTE rautacioasa si eu, si sa stii ca o pot face in acelsi stil dulce si ipocrit in care o faci tu. Nu esti singura cu talent la scris, dar esti printre cele care au timp la dispozitie, probabil. Oh si esti si printre cele care isi expun viata pe net intr-un mod care devine efectiv maladiv - ma mir ca nu iti dai seama, desi pretinzi ca ai citit psihologie cat pentru 10 doctori la un loc. Imi pare rau, chiar te-am admirat la inceput si ti-am si spus si m-am gandit mult la indemnul tau de a scrie. Imi pare rau pentru ca stiu ca fetele de aici te apreciaza desi nu cred ca au de ce, ele sunt dragutze si au o inocentza care uneori ma face sa zambesc :) Sunt persoane care cu greu vad dincolo de niste cuvionte scrise, pur si simplu vor sa creada ca lumea e roz. Spui lucruri frumoase despre copii, despre faptul de a fi femeie, daca ai stii sa te opresti ... Pacat. Cat despre sechelele copiiilor care nu isi vad mama non stop - refuz sa cred acest lucru si nu, nu sunt incapatzanata, cat intuitiva si suficient de inteligenta. Robert nu are inima franta, Lorelei nu este timorata, fetele Alinei nu sunt handicapate emotional pe viata. Timpul ne va spune. Eu ca mama stiu deja, cel putin pentru copilul meu. Si nu, nu ma orbeste orgoliul excesiv, din contra. Poate ca totul ar fi fost OK daca nu aruncai niste fraze efectiv urate care lovesc in multe dintre noi. La sugestia lui Belleanne cum ca Robert ar face crize din cauza ca il las la cresa nu am reactionat asa, desi stiu sa citesc printre cuvinte si stiu ce a vrut sa spuna. Uneori conteaza felul in care iti sunt spuse lucrurile, astfel incat si tu poti raspunde elegant, ceea ce am si facut in cazul ei. Suntem animalutze sociale, chiar si virtuale. Si avem suficient loc in aceeasi oala - alea cu AP exagerat, alea fara nici un fel de AP etc. Voila - m-am lungit - mesajul asta e cam pierdere de vreme, am luat din tipmul alocat copilului meu chinuit si trist (by the way, l-am pasat bunicilor Si sa arat ca si eu am niste talent de scris ha ! Scuze fetelor, mesajul e pt Miss :) Simona cu Robertzel baietzel frumos Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti si Poze cu bebe |
Simonix...atat spun..jos palaria
...nu mai am nimic de adaugat, comentat. Eu ce sa zic ca imi las copilul de la 3 luni la gradinitza? Eu cum sunt? ...
In fine, nu vreau sa citesc ce a scris MissParker, pentru ca vad ca a rasculat multa lume si nu vreau sa ma oftic si sa incep sa imi elaborez si punctul meu de vedere...ar fi prea lung si probabil cu la fel de mult venin ca si mesajele voastre
Le gat de tantrum la copii...Prima data cand a avut o criza d-asta am crezut ca s-a intamplat ceva, ma uitam ca la filme straine, nu stiam ce se intampla...De ce imi urla si imi da din picioare copchilul...
Acum la un an si doua luni am o adevarata primadona: daca nu ii dai X sau y face un show...se scurge pe jos, urla ca disperatul, da din picioare, se incrunta, se face ca vomita....iar daca vede ca nu merge nimic, la noi si urlaaaa cat il tin plamanii si pe noi urechile.
Deci deja suntem obisnuiti cu asfel de faze...Mi se pare totusi mult, mult prea devreme pentru astfel de iesiri...Dar copilul nostru e precoc, ca toti mugurasii si toate mladitzele de aici.
Chiar ai vostri copii mananca asistati sau singuri? Ca al meu nu vrea decat sa manance singur...sa nu indraznesc sa il ajut...Dupa ce se face o masa pastoasa din cap pana in picioare fuge la bucatarie sa decoreze peretii si dulapurile(ce bine ca am pereti cu var lavabil) si daca mai ramane ceva e numai bun pe hainele lui mami si lui tati.
Al nostru copil nu mai papa lapte de 2 saptamani...nu mai reusim deloc sa ii dam...nu mai insist, bine ca papa iaurtel.
Si avem o problema : copilul nostru nu vorbeste...adica vb ceva acolo in limba lui dar mai nimic inteligibil...noi inca nu ne facem griji, dar ne tot seca pediatra ca de ce nu vorbeste..
Am fost la control cu el am reusit sa aflam doar inaltimea ca de cantarit nu am reusit...La 14 luni avem 79 cm si suntem slabi...undeva la 9,5 kg maxim.
Aaaaa, mai vroiam sa mai zic ceva. Esme credeam ca pe mine m-ai luat la "puricat" ...chiar nu stiam sa fii zis nimic depsre tine
Gabitza
Raducu...lasa ca se face bine...imi dau seama prin ce sperietura ai trecut...of sa speram ca bubu trece repedeGata fug sa fac si eu baitza...sot si cupil, papati, imbaiati si gata de culcare...si mami trebuie sa se puna pe treaba
Pupici si spor la forumeala...
P.S.Ce zici Esme, ma ajuti cu reteta
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'

M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!
Andrada79 spune:
Miss ti-am admirat si eu azi de la serviciu tunsuliciul mic. Doamne ce ochisori frumosi are! Stiu ca ma repet de fiecare data dar........e un copil superb si nu numai el, ci toate mladitele si toti mugurasii.
Mai fetelor sincer chiar intram cu drag pe forumul asta si voi continua sa o fac pt anumite persoane de la care chiar consider ca am de invatat si cu care imi face placere sa discut!!!
Nu imi place deloc ca am inceput sa ne jignim una pe cealalta pt simplu fapt ca avem o parere. Nu va place ce scriu unele fete, ok! Exista si varianta ignore dar sa ne jignim asa.....eu zic ca e pacat!
Sper sa nu ma aleg ca injuraturi pt ca nu am o tinta anume si chiar am vorbit la general!Oricum la modul cel mai sincer, de ceva timp am ajuns sa prefer sa nu mai imi spun parerea ca nu cumva sa ma trezesc si eu jignita! Cand spun asta nu ma refer doar la cearta care a izbugnit acum ci si la alte momente de rautate care au mai fost.
fecian spune:
Andrada as fi de acord cu tine daca oamenii care nu se plac se ignora sau in mod civilizat isi spun ce au de spus in privat. Dar cand o faci public.... devine urat de tot.
Din pacate m-a mancat undeva sa citesc si eu ce a scris...pacat, mare pacat. Cuvintele sunt pline de rautate si de venin si nu cred ca nimeni nu merita asta. Nimeni nu are dreptul sa judece alte mamici pentru modul lor de a rezolva o problema...sa dai sfaturi , ok...dar sa judeci, si in calup ca la promotie, nimeni nu are dreptul sa faca asta.
Suntem toleranti cu opiniile altora atata timp cat nu suntem atacati.
Eu am o vorba dupa care ma ghidez in viatza: Libertatea mea se termina acolo unde libertatea celuilat incepe!
As vrea sa faca si altii la fel.
Gata plec la baie!
Noapte buna tuturor
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu' 
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!
YLARI spune:
Da, si mie imi pare tare rau ca s-a ajuns aici, dar le pup pe fete: esme, simonix, fecian si poate si altele care s-au simtit atinse de cuvintele lui Miss. Eu va admir pe toate si sunteti in ochii mei niste mamici deosebite. Atat. Nu vreau sa spun mai mult. Sper, doar sa nu mai avem momente de genul acesta.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Bjmaryoo spune:
mie imi pare rau ca s-a ajuns la jigniri.suntem mamici si eu as vrea sa fim si prietene.chiar mi-ar place.cat despre pareri.... sunt cam impartite. pace si liniste fetelor!
Victoria_mami spune:
Felicia (Fecian), Andrada si de fapt, toate fetele: iaca d-asta nu dau io sfaturi niciodata! Daca vreuna dintre mamici intreaba ceva, eu in cele mai multe cazuri, spun "Eu fac asa... " sau ceva de genul. Nicidecum ca critica la adresa mamicilor care fac diferit. Cat despre a judeca o mamica... Doamne fereste! Fiecare face cum stie ca e mai bine ptr. copilul ei sau cum dicteaza circumstantele. Si exemplele cele mai bune ar fi: vaccinul: eu o sa o vaccinez pe Victoria indiferent cine si ce zice! (Si Miss deja stie asta, eu am mai spus-o, deci nu e barfa
); cresa: pe MINE!!! nu ma lasa sufletul sa stau departe de Victoria (uneori, din pacate, ca uite-asa nu ies fara ea nici macar o ora, sa ma relaxez si nici nasii ei nu au curaj sa vina sa o ceara la plimbare, ptr. ca stiu ca nu sunt pregatita inca) DAR asta nu inseamna ca judec in vreun fel pe mamicile care duc bbii la cresa; pe undeva va invidiez ca ati putut sa depasiti "panica" si anxietatea. Si eu inteleg ca atunci cand financiar nu e posibil sa stai acasa, te intorci la servici. Din fericire, la mine e... ok. nu stralucit, de ex. anul asta am renuntat la vacanta. Si eu sincer cred ca e bine sa-i duci la cresa/gradi (mamutica mi-e in brate, scriu mai scurt...) ptr. ca socializeaza, isi fac prieteni si iti dau tie ca mamica (oricine ai fi TU
) un pic de timp sa-ti reincarci bateriile. Iaca, mi-am spus si io parerea. Acu' va pup pe toate, tre' sa gugalesc sa vad cine-i prim-ministrul Canadei si restul politicii, sa tre' sa stiu ptr. miercuri la examen. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Si sa arat ca si eu am niste talent de scris ha !