Dulceturi&papanasi(319)Bun venit Lisa si Melissa

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sabina felicitari si refacere rapida! Lisa Maria bun venit pe lume, sa ai parte numai de bucurii si sa-i incanti mereu pe ai tai parinti.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei ce veste buna! Felicitari SabinaY si refacere rapida!
Bine ai venit Lisa Maria, sa fii sanatoasa si norocoasa!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Ana, felicitari vorbaretului, mama ce va invidiez. Tie spor la treaba, macar e bine ca ai avut posibilitatea sa ii expediezi in vacanta.

Papanash, multumesc de grija, sunt foarte foarte prinsa la birou. E o perioada cosmar si a intervenit ceva ce imi pericliteaza concediul.
Ieri ti-am vazut pozele, montajul acela nu s-a incarcat nici la mine. Cred ca a fost super. Nu am reusit sa postez aseara, nu a mers netul acasa. Ma bucur ca Andrei a fost asa fericit si cooperant in deplasare, sper sa avem si noi asa noroc, macar in avion.

Sabina, am vazut azi si pozele voastre, sa stapaneasca sanatosi camera lor.

Mada28, multa multa sanatate. Si eu fug de varicela, nici eu nu am facut in copilarie.

Bernix, bine ati revenit. Nu ai de ce sa iti faci griji, stii ca ma descurc pana la urma. Va pupic.

Eu nu reusesc sa vad pozele cu mogaldeata!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Ancasilv, eu am fost multumita de Prof Mihai Jianu si de Dr Andrei. Pe primul nu stiu unde il mai gasesti acum, era la POliclinica Dorobanti care tinea de Alexandrescu. Pe celalalt il gasesti la Budimex si la CMU. Kineto nu prea stiu. Mult succes, sper sa nu aveti probleme.

Yaia, super poze din conced si de la intalneala. Am remarcat ca v-ati dat la nora mea!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Am asteptat instructiuni dupa mesajul tau laconic
... Poate ajung eu la Tampere
...Copiii sunt in vacanta. La propriu. Acum sunt la tara, undeva langa Pitesti, intr-o curte de 5000 mp cu cusu (catei), coco(gaini), atze(rate), miau (asta nu cred ca trebuie tradusa), iaz cu peste, pesina (piscina) si o tona de jucarii. Vlad se trezeste la 7 jumate dimineata si saluta toate orataniile (neasa coco, neasa cusu, etc). Si-a dat drumul la vorba la greu. Vorbeste orice si mai ales nu tace decat cand doarme. Converseaza deja cursiv si in propozitii,fara predicat ce-i drept, ca de exemplu " mami tu-tu upt, epaie" (mami, trenul s-a stricat, repara-l). Facem pishi la olita, WC, tufa, oriunde. Scutec nu mai poarta decat noaptea, dar cred ca-l scot si pe ala, ca e uscat dimineata. Caca in schimb facem in chiloti. Nu-i nimic, ca avem destui (vreo 30), asa ca spalam si asteptam zile mai bune.
La mare a fost totul ok. Copiii s-au simtit foarte bine, nu s-au imbolnavit, nu s-au parlit, nu s-au plictisit. Poze am incarcat cateva pe flickr.

Mey, te astepti sa mearga netu' la Moinesti ca in Tampere? Ala pica, nene, daca nu esti rapid.
...Pai te/va astept! Sa dai de stire cand.
...Tare ma bucura vestile bune. Sa dai cate un veveritzilor. Si ia si tu unul!

PS Tudor a inceput sa spuna si predicate in propozitiile lui scurte si inteligibile doar pentru mine si tata-su!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, super poze din conced si de la intalneala. Am remarcat ca v-ati dat la nora mea!

Mersi! Cine, noi? Nuuu!!!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Lisa-Maria bine ai venit!

Rebeca de marti e cu febra de peste 39,5 azi nu a mai facut deloc ,dr a zis ca e rosu in gat...

Rebecade 2 zile face propozitii cu subiect,predicat,atribut,complement :Tino are pisica;Mama e umoasa;Lebeca sta acasa,sare pe pat ,sta pe covor etc.

I-am aratat putin intr-o carte pt copii de engleza si deja stie girl ,boy,mom,dad,cat,dog.

In fiecare zi am repertoriu de cantat si recitat,imi spune ea ce sa-i zic.

Credeti ca daca as fi putut n-as fi dat-o si eu la o particulara?dar nu am ce face decat sa-mi asum in continuare stimulatul pe care ziceti ca-l pierde..

Sanatate la bolnaviori ca tare rau e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

da, am ajuns si noi acasa de la dr. se pare ca vladut are tal valgtoti se mira cum de nu si-a dat nimeni seama paina acum. pai daca nu-si mai da nimeni interesul iar controlul medical e facut doar asa, de amorul artei, cum sa mai vada ceva. probabil ca vad chestiile evidente, dar asatea mai finute...in fine, acum nu mai conteaza. ce ma oftica cel mai rau e ca am fost la ortoped cind era bebelus pt displazie de sold (a fost doar suspect), iar medicul ne-a zis ca la picior e totul ok. culmea e ca si atunci tinea piciorul putin in interior, dar m-a pus pe mine sa-l masez putin si gata, ca nu e nimic grav. ete na, ca pina la urma este. asa ca acum tre sa poarte ghete speciale si sa facem kineto de 3 ori pe sapt.dar ca la momentul asta masajul nu-l ajuta prea mult, doar ca nu-i mai da voie piciorului sa fuga mai mult. dupa 3 ani trebuie sa faca gimnastica si nu mai stiu ce. vom vedea cind o sa ajungem acolo. imi vine sa urlu de draci, dar nu-l ajuta pe el cu nimic asa ca o sa ma calmez. mai fumez a enspea tigarape ziua de azi si ma calmez. cam atit de la noi. sper sa revenim cu vesti mai bune. va pup

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Anca, eu zic sa mai ceri o parere. E aproape imposibil sa nu vada cineva tal valg, daca ar fi fost asa ma indoiesc ca nu se observa. Uite, da o cautare pe net si ai sa vezi cum arata. Oricum nu cred ca strica nici ghetele speciale si nici putina kineto, chiar daca nu e acest diagnostic. Dar eu zau as mai cere o parere.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

anca - stai linistita.ti-am trimis pm.si eliza tot tal valg a avut la ambele picioare...si noi am descoperit relativ tarziu.si acum e bine mersi...nu e un capat de tara.du-te la dr topor.parerea mea...
pupam veritele vorbarete si rebekutza dragutza.

Mergi la inceput