Mamici de zmeurici de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 9
pogos spune:
sa stiti ca euam avut starile astea de sufocare si dupa ce s-a intors bebe. probabil depinde cat de mare este si pe unde apasa. acum, cel putin, simt ca mi se taie respiratia si in timp ce vorbesc.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 1 zi
Moniland spune:
nu cred ca bat recordul dar nici multe nu as avea.
Am fixat daca cezarienei daca nu se decid fetele altfel: 28 IULIE , adica martea viitoare. Voi avea 40 sapt fara 1 zi.
Asa ca la loc comanda cu agitatoarele
pt mine. Acum fac haz de necaz dar cel putin sunt pregatita psihic.
Ma tot gandesc la Motana care zicea cu psihicul copiilor nenascuti. Le-am tot zis la fetite sa mai stea, sa mai stea si acum s-au incapatanat si nu mai vor afara. ![]()
Nu le-a masurat, din pacate, ca eu eram curioasa cat de mari sunt, dar dopplerul a "zis " ca se simt bine, lichid amniotic suficient, placenta nu da semne de imbatranire. Concluzia dr. mai stau o saptamana. Sau daca vor mai repede oricum sunt bine dezvoltate.
Deci se poate fetelor si cu gemeni la termen. 
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
pogos spune:
bravo moniland, felicitari!
eu am spus mai demult ca socra-mea a nascut la termen 2 gemeni de cate 3.500 kg fiecare. asa ca se poate, bineinteles.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 1 zi
blanca000 spune:
Bravo Moni bravo..uite ca se poate..or sa fie bebelinele tale in grafic..f frumos...si grasanele.

s40
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Moniland spune:
Pogos
, Blanca
, eu ma gandesc ca o sa aiba fiecare minim 2,5 kg. Ce-i peste ma gandesc ca-i bonus. Cu cat mai mari cu atat mai bine.
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
sandy_2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_1979 Va trimit poze cu zmeurica mea : http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PozePapusaNoastraLauraMaria Andreea |
Super poze! Cine a facut pozele cu bebele si cu cordonul?
Bye
MC2008 spune:
Buna seara fetelor,
Am ajuns si eu de la dr si de la plimbarici. Am facut un control (bine ca m-am epilat de dim
) si mi-a zis ca, colul nu s-a deschis, insa este f scurt, parca zicea de 2 cm, iar normal este de 3-4 cm. Aveti idee ce inseamna asta?
Apoi mi-a dat ovule si calciu lactic, si a zis ca daca totul este ok, de azi in 2 sapt sa vin iar la control si sa programam. El zice ca mama este cel mai bun incubator ptr copil, si ca acesta trebuie scos cat mai aproape de termen - daca sarcina este fara prb si daca nu se "declanseaza" ceva intre timp.Si consider ca are dreptate. Oricum, mi-a zis ca ptr orice problema, indiferent de ora, sa il sun fara prb.
M-a certat iar foarte tare ptr picioarele si mainile umflate, si mi-a interzis complet sarea
- si mie mi se parea ca m-am mai dezumflat
, dar m-a prins.
Acum putem doar sa asteptam, si sa ma rog ca bebe sa mai stea cat poate el pe acolo, macar 2 saptamani de acum.
Cat despre prb de respiratie, am uitat sa ii zic. Dar bebe al meu este intors - sau cel putin asa era la ultima eco de acum cateva sapt. Sigur impinge el acolo la greu.
Cam atat despre noi...![]()
Daca aveti info despre colul scurt, mai e vreuna in situatia asta, sau ce "cauze" poate avea, sau unde duce etc va rog mult sa ma informati si pe mine. Dr a zis ca pot sta linistita, dar as vrea sa stiu. O sa mai dau pe google oricum...![]()
Pupici tuturor!
37 saptamani +
Mami de Tudor
!!!!
AMR 3 saptamani 
alynakiss spune:
crixia nu e nici o suparare referitor la intrebarea ta , am facut mai devreme botezul deoarece nasa pleaca saptamana aceasta din tara sta in sua , deja a mai amanat o plecare iar nasul deja este acolo asa ca a botezat si singurica
oricum bebe s-a descurcat f f bine , atata tot ca a fost un pic mai agitat decat de obicei, dar in rest totul ok
pop noapte buna
mami de Rares mic si mancacios
liluc spune:
Gata Alinutza78 , am activat mesajele private, de abia astept sa mai vad pozuci cu zmeurici!
35 saptamani cu
Cleo Marie
liluc spune:
Of, of Neli_ra , nu-mi vine a crede prin cate ai trecut! Sper sa dea Doamne Doamne sa nasti usor si sa ajungi cu bine acasa cu puiul tau in brate!
35 saptamani cu
Cleo Marie