Mamici de zmeurici de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 8
pogos spune:
buna fete!
blanca, noce se pare ca ati amanat cu cateva zile
maine merg si eu la spital sa vedem ce si cum...poate raman acolo.
bafta adela!
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 1 zi
PatriciaArdeleanu spune:
Pooh, pentru mine nu le scoate plizz..nu vreau sa ii dau idei.
am stat azi foarte cuminte, in pat, am dormit, am mai gasit pe hirtie pina sa dorm asa dire mai colorate, dar ma bazez pe faptul ca se poate intimpla sa pierzi dopul si cu multe zile inainte. durerile de menstruatie insa ma streseaza, care uneori sint chiar puternice.
Blanca, sigur ca ma poti anunta
Adela, multa putere sa treci usor!
Patricia s37 si Rebecca 05.02.2005
alinutza78 spune:
Hello
pony felicitari pentru bebe Radu Ion...sa va bucurati de el toata viata, sa fiti sanatosi si fericiti...si tu mamica recuperare rapida si mult laptic
dianka md felicitari! Bine ai venit pe lume Andreea!!! Sa fii fericita, sanatoasa si papacioasa
buburuza bine ai venit acasa..vazut pozele cu Serban..este un scump Foarte ciudat cu rezultatele la ecografii..iti doresc refacere cat mai rapida si mult laptic pentru print
danielle ma bucur ca ti-a trecut gripa si ca bebelina e ok si in grafic Daca tot o tii in treburi gospodaresti poate vine beblina mai repede..asa ca ai grija
liluc trebuie sa-ti activezi PM-ul ca sa-ti putem trimite datele pentru contul comun. Vezi ca in stanga ferestrei, jos, este un meniu "Mesaje private". Intra acolo si urmeaza instructiunile.
Alina ma bucur ca ai reusit sa-ti decalezi cezariana...pentru linistea ta. Si eu schimb saptamana in aceeasi zi cu tine (miercuri) dar vad ca avem date diferite la DPN. Eu am gasit un calculator pe net care mi-a calculat DPN-ul, atunci cand m-am inscris pe DC...insa ulterior cand am recalculat cu ajutorul celui postat pe forum, mi-a dat alta data, 12 august..insa deja era trecuta in listuta data initiala. Mama a venit de ieri...cu frigiderul dupa ea..si nu mai stie cum sa-mi intre in voie. Saraca sufera cand ma vede asa......dar abordarea ei e pe invers...ma intreaba non stop ce sa-mi dea sa pap Oricum imi face bine sa o stiu cu mine
Patricia imi dai emotii...vrei sa nasti inaintea mea?? Eu zic sa stai cumintica in casa, sa nu te mai aventurezi pe caldura asta afara....mai ales ca experimentezi durerile alea de mijloc. Ai medic de rezerva?
flosideea bine ati venit acasa
blanca felicitari pentru grasunica...eu zic sa lasam majoretele la incalzire, ca le face bine..si poate se decide bebelina sa vina pana duminica
Motanaaa...ce bebelina mancacioasa ai tu acolo..va cam solicita la ce program povestesti ca aveti..e bine ca te ajuta sotul tau. Eu cred ca ii trebuie putin timp sa se adapteze cu slingul...mai incearca. Super..ca ai depasit problemele de lactatie..de acum esti pe drumul cel drept Mai astept noutati..stau cu sufletul la gura sa mai povestesti ce ai mai aplicat din teorie..si ce merge si ce nu
moni asteptam vesti.... bafta multa..cine stie poate se decid bubulinele sa vina
Giova poate l-o fi durut ceva de a plans saracutul atatea ore..bine ca acum a trecut Super ca si Marco si-a revenit..avea nevoie doar de timp..si de confirmare ca nu e exclus de voi
Adela multa bafta..poate astazi este marea intalnire
andreea 1979 bine ati venit acasa..frumoasa tare bebelusa. Bafta multa la alaptat
alynakiss felicitari pentru proaspatul crestinat
MC2008 bafta la doctor...te asteptam cu vesti bune..poate programezi si cezariana
mamilivia multa sanatate si sa rezolvati problema cu sanii Felicitari pentru printesa mancacioasa
pogos bafta maine la doctor..chiar sunt curioasa ce-ti spune..tu nu prea te-ai plans de simptome..nu da bebelul nici un semn?
Lucialu..cuscraaa...esti bine? ce-mi face nora? tot cu pusee de crestere? parca astazi mergeai la doctor..sau confusez la greu. Sper ca esti bine..doar prinsa in treburi si..mici
Eu am facut astazi ultima tura de analize: urina, sange (analize necesare pentru cezariana) si secretie de col (sper sa fi scapat de ureaplasma). Am tras si o fuga la coafor si m-am facut frumoasa..nu de alta dar mai am de lucru acasa la proiecte si trebuie sa fiu pregatita..ca strumful tre' sa mai astepte.
De fapt...astazi aniversez 7 ani de la casatorie..ultimul an in formula de 2...si poate ies undeva pe la o terasa.
Mamici..folositi careva bouncerul (de leganat bebelusii)? Sunt curioasa daca le place bebeilor..
o zi buna
Alinutza s37 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
PatriciaArdeleanu spune:
Alinuta, nuuu, nu vreau
vreau sa stea acolo macar pina la sf lunii cind vine dr meu, ca nu am dr de rezerva.
adevarul e ca in ultimele zile am avut dureri la greu, aseara cind am vazut acel mucus chiar am intrat in panica si nici nu am mai adormit pina pe la 3. m-au chinuit si niste BH destul de dureroase.
in orice caz, cum o vrea doamne-doamne, eu stau cuminte, azi nu am facut nimic-nimic decit sa calc niste lucrusoare, acum mai bag o masina cu alte lucrusoare si cam gata.
eu sper sa ii placa in bouncer ca are unul pregatit, deocamdata e plin de mickey mouse!
felicitari pentru aniversarea casatoriei, sa aveti parte de iubire si viata frumoasa in continuare, alaturi se strumfi frumosi si sanatosi! si iesiti sa sarbatoriti, ca dupa aia o sa vedeti ca nu mai e asa usor, nimic nu va mai f ca inainte (nu stiu pentru cei care au bunici tineri, disponibili si aproape, o fi altfel). si tinem pumnii sa iasa analizele bune!
Andreea, ti-am vazut si eu papusica!
sa va traiasca!
pony si dianka, sa va traiasca bebelusii!!
Chair, Lucialu nu ai mai zis nimic??sper ca sinteti bine.
Patricia s37 si Rebecca 05.02.2005
Neli_ra spune:
Salutare fetele,
Ne primiti si pe noi?Eu sunt Neli, asteptam,dupa verdictul 4D-lui o fetita ce se va numi Anastasia Marina si se va naste la Bega in Timisoara , prin cezariana cu dr. Craina undeva intre 8-15 august,maine implinim 36 de saptamani.Sunt la a2a cezariana,prima facuta pe 8 septembrie 2006,cand s-a nascut baietelul nostru David Marian la 36s5z,dar care a murit subit si surprinzator la 12 ore de la nastere,desi se nascuse perfect sanatos, lucru confirmat si de necropsie,fara maformatii ,insa, din motive neexplicate si ascunse de maternitatea Tr.Severin unde am nascut, a facut hemoragie cerebrala,hipoxie si stop respirator, inainte ca eu sa apuc sa-l cunosc.Au fost ,de fapt,mai multe motive banuite de noi,si din zvonurile care s-au scurs de la neonatologie,pt ca se pare ca acolo s-a intamplat ceva cu copilasul nostru,incat a ajuns in cateva ore,din sanatos tun, sa faca hemoragie cerebrala masiva pe 3/4 din emisfera craniana(sper sa nu fi gresit denumirile).Au refuzat orice cooperare cu alta unitate spitaliceasca, nu ne-au dat copilul sa-l transportam SMURD la Craiova sau Timisoara,motivand ca Severinul nu are ambulanta echipata pt astfel de cazuri grave si n-avea rost sa-l transportam, n-ar fi rezistat, desi, cu cateva ore inainte totul era ok si nu a mentionat nimeni ca ar fi fost probleme cu copilu.Au vrut sa ni-l arunce pe motiv ca n-avem ce face cu el mort, sa-l puna intr-o cutie de carton si sa-l arunce acolo unde arunca totii nou-nascutii morti,chiar daca copilul era deja botezat, soacra mea, intr-o inspiratie de moment, vazand ca ei refuza sa cheme preotul spitalului pt a boteza copilul si nici preotul nostru nu ne-au lasat sa-l aducem,i-a facut botezul de urgenta si asa a reusit copilul meu sa moara crestinat si inmormantat cu slujba in biserica, ca la orice crestin.A fost groaznic atunci, inca se mai resimt traumele de atunci, la un an dupa moartea copilului,pe 7 septembrie ,mi s-a curetat prin aspiratie o alta sarcina,de 13 saptamani la Elias, alta trauma.Acum , bebelina toti zic ca e og, "in grafic", se dezvolta bine, iar eu fac tot posibilul sa o scutesc de orice neplacere, efort sau stress din partea mea pana se naste.Va fi un pic mai greu acum ,deja este, deplasarea si mobilizarea s-au ingreunat mult intre timp,pe parcursul sarcini,din cauza kilogramelor acumulate in sarcina ,iar eu inca n-am scapat de scaunul rulant de care inca sunt dependenta si probabil voi fi muuuuuuuuuult timp de acum inainte, dependenta pe care am capatat-o dupa un accident rutier in 1998, accident soldat cu 3 traumtisme vertebro-medulare plus multe alte complicatii de obicei fatale(nu si pt mine, nu-mi venise ceasul si DD avea alte planuri, nu sa ma duca langa mama,care s-a dus in 1992 de la un cancer de col uterin).Iar ca sa fie tacamul complet,la Colentina, unde fusesem transferata la infectioase datorita leziunilor interne ce dadusera infectie si alte repercursiuni,2 brancardieri destepti au decis ca e mai simplu sa ma transporte intr-un cearceaf putrezit pe o distanta de 10 metri, n-avea rost sa mai mute masina, mai bine ma mutau pe mine cu cearceaful, desi eram bucati facuta dupa accident si ghici ce s-a intamplat?Am scapat pe asfalt, am capatat al3lea traumatism vertebral si sectiune medulara(in cel mai probabil caz)plus o infectie groaznica cu supuratie la locul fracturii,fusese 90%deschisa, aproape ca iesisera vertebrele prin piele).Dar,gata, cu povestile degroaza, acum suntem sanatoase,si eu si bebika si suntem fericite, abia asteptam sa ne nastem sanatoase si cat mai aproape determen, desi ea nu mai are rabdare si nici eu.
Va pupam , sarcini usoare celor care n-ati nascut , nasteri usoare tuturor si sa aveti bb-i sanatosi,papaciosi,cuminti si frumosi, ca nimic nu-i mai de pret pe lume decat sa-ti vezi puiul sanatos si fericit!
mihaStroescu spune:
Hello mamici de zmeurici!
Pt azi mi-am programat zi de curatenie generala in bucatarie (stiti voi, sindromul curateniei in cuib), am baut diminerata o cafea ca sa nu ma mai apuce somnul la pranz si de atunci o tin intr-o curatenie de nu-mi vine sa cred (ce energie am)!
La mine va veni mama dupa ce nasc si imi zicea ca ar putea sa vina inainte cu cateva zile sa faca si putina curatenie dar eu am nevoie de ea dupa, nu inainte; asa ca, harnicuta de mine , m-am apucat incet incet de smotru.
Singurul lucru care imi ramane pt cand ma intorc de la maternitate e sa asez patutul lui bebe ca Eliana mi s-ar aseza in el pana atunci (dar toate sunt spalate si calcate).
Acum mi-e frica sa nu ma apuce vreo durere dubioasa la cat m-am "spetit"..
Asta noapte am visat pe bebe cum sugea la san...Doamne cat ma streseaza subiectul...
Va pupicesc pe toate, mamici si zmeurici!
Mamica mandra de Eliana (25.10.2007) si 37+ cu Eva Maria
pogos spune:
alinutza, multi ani fericiti impreuna!!!!
cat despre simptome, am si eu in ultima vreme. de vreo luna ma doare in josul burtii de zici ca am cutite. probabil impinge pititcu'. dar mi-am continuat programul zilnic cu Ana. doar ca nu am mai iesit in parc si dimineata.
acum de cateva zile stau mai mult pe acasa, asa am primit ordin de la doctorita, ca sa apuc ziua de miercuri cand este ea de garda. de doua nopti ma doare spatele si burta. simt in somn si dorm chinuit. aseara ma uitam la tv si am avut o ameteala de cateva secunde de ziceai ca sunt in carusel....
acum sa vedem ce o sa-mi spuna maine. ea mi-a zis sa vin pregatita de internare.
si cu Tudor Petru
AMR aprox 1 zi
mihaStroescu spune:
Neli, de unde putere sa treci peste atatea nenorociri?
Te felicit si mult curaj cu bebelina!
DoamneDoamne sa fie cu voi!
pogos spune:
neli ra, bine ai venit la noi!
Doamne prin cate ai trecut!
sa dea Dumnezeu sa fiti bine de data asta si sa va vedeti minunea sanatoasa!
si cu Tudor Petru
AMR aprox 1 zi
mihaStroescu spune:
MC2008 si eu patesc la fel - raman fara aer si ma sufoc pur si simplu - dar pun pe seama ca bebe inca nu s-a intors si ca e foarte cald noaptea.