Mamici de zmeurici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Hello tuturor!

Azi nu a fost o zi prea ok. M-am trezit bine dupa o noapte de somn buna, am hranit sotul si am mai facut treburi pe aici, insa am vrut sa dorm un pic de pranz, si 2 ore cat am stat intinsa am avut niste probleme de respiratie groznice. Nu mai puteam sa trag aer in piept, era oribil. Doar dupa cateva incercari reuseam. Iar daca incercam sa adorm, ma trezeam instant fara aer. A mai patit vreuna asa? Oare se impinge bebe?
Azi ma duc si la dr sa vdm daca facem un "schedule" pentru cand vine bebe, si sa vad ce e si cu asta. In rest, dureri nu am, decat rar in partea de jos a abdomenului, dar de spate nu.
Faza asta cu respiratia am mai patit-o acum cateva seri, insa nu am bagat de seama ca am zis ca este de la caldura. Dar acum am dat drumu si la aer si racorica asa, tot nu m-am calmat.
In fine...sper sa nu fie ceva grav.

Bebeloiul ma loveste la greu...acolo jos . Sper sa mai stea un pic oricum. Intram joi in 38 sapt. Diseara poate aflu care e treaba.

Azi bagam pepene la greu. A fost soacra si a luat unul mare, si mere.

Pupici!

37 saptamani + Mami de Tudor !!!!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Blanca,Patricia,cum sunteti?Scoatem sau nu agitatele?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pooh si eu am uitat, noroc cu pediatraca de nu....
Nu-i mai curat dupa ce-i trece. de fapt mai are doar in laterale, limba si restul e ok.
Adela super, te-ai facut frumoasa...gata-gata de marea intalnire.
Noce s-a mai amanat putin, dar tot aproape esti....imediat scoatem majoretele pt. voi.
Crixia si ce le dam atunci? Fluor vigantoletten? astea sunt pastile parca, se pun sub limba. Musai sa vad, ca la noi sunt deja 3 sapt. de la nastere.
alynakiss sa va traiasca proaspatul crestin.
Andreea_79 e o dulcica laura, sa va traiasca.
si noi am avut tot bratarica dintr-aia, dar albastra.
Elena_adina sper sa-ti treaca, sa nu fie durerile nasterii. sa mai stea bb putin in burtik.
MC2008 te asteptam cu vesti bune de la dr.

am reusit sa ma epilez, sa fac si ceva rapid de mancare si sa calc cate ceva.
acum musai sa duc bb jos la birou si sa merg dupa Marco.
baita, alaptat si pe urma afara in parc. de maine iar vine canicula.
acum musa

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Se gasesc in farmacii picaturi orale Vitamina D3.A luat Timea in iarna,cred ca si bb o sa ia din asta.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Blanca,Patricia,cum sunteti?Scoatem sau nu agitatele?

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Eu sunt ok, am si dormit vreo 2 ore asa de dupaamiaza. Vad ca secretia nu mai e colorata desi am mai avut o picatura dar spre maroniu mult mai devreme. Ma controlez totusi mereu cu hartia alba si nu vad mare lucru. Mai vedem......
Maine e dr de garda asa ca poate sta bebitica cuminte pana maine.

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Poate scoatem agitatele pentru Moniland..zicea ca il suna pe doctor azi pe la ora 13:00 si vede ce face....Ce o fi facut?

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Giova, Eu i-am dat flourvigantoletten pisat si diluat, dupa o perioada a invatat sa o rontzaie. Acum speram sa gasim in farmacii produsul romanesc iar bb sa nu se strambe.
sanziana pai da, si eu am de gand sa ma tin de capul neonatologului sa-i administrez conf prospectului. Hehe, ce-ar fi amandoua pe 14?! Eu pe 13 merg la control, seara pe la 18-19, deci am mari sanse sa-mi spuna s ama prezint in ziua urmatoare.
Asa s-a intamplat si la Alexia, azi 21.07 control pe seara si verdict: maine nastem, placenta matura, lichid putin....si pe 22 dimi mi-am luat bagajul, la 7 eram la internare, la 9 se declansa travaliul si la 12 a iesit bb!! Am emotii dragelor, parca retraiesc odiseea...

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

SMS de la Adela:
s-a internat, colul un pic scurtat. spera ca la noapte sa i se declanseze nasterea sa scape repede si bine.
[HAI ADELA

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

Ceao gagici!
Nu am mai apucat sa scriu pe forum cam de mult, asta pentru ca de fiecare data cand ma puneam la scris, se trezea Daria si trebuia sa dam papica. Luni seara si noapte mi-a fost foarte rau, am facut 40 temperatura, nu mi-a scazut cu nimic, am luat paracetamol si mama mi-a facut frectie cu spirt si cu otet, dar nicicum nu a vrut sa scada. Ieri dimineata am mers la spital, si se pare ca am facut mastita, am un canal foarte infundat, si trebuie sa iau antibiotice. Acum stau cu branula in vena si bag la injectii de ma rup. Ma bucur ca totusi mai pot sa ii dau lapte, acum ca mi-a scazut temperatura, doar de asta imi era frica, ca nu mai pot alapta. Cum nu am putut sa-i dau lapte la printesa, i-am luat Milupa Milumil, dar saracuta s-a constipat, de ieri a vomitat foarte urat de 4 ori. Nu imi dau seama de la ce vomeaza asa, oare nu-i prieste laptele praf? Voi ati patit vreuna asa cu copilasii? Cu constipatia am rezolvat-o, am pus un varf de supozitor in fundulet si imediat a facut kk draga de ea.

Referitor la vitamina D3, la noi se gaseste in farmacii Vigantol Oil, nu pare sa fie vreo problema de stoc, cautati si sigur exista

Gagica mea are 17 zile si are 4200 si 53 de cm, iar din spital am scos-o cu 3 kg si 50 km, suntem mancacioase tare

Felicitari mamicilor care si-au cunoscut puisori, sa va traiasca si sa fie frumosi si sanatosi.

Mult curaj si nasteri usoare celor care urmeaza sa isi tina in brate copilasi, sa fiti sanatoase si voi si puii vostri
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Despre copilul mai mare...nu e frumos sa va povestesc aici, dar totusi e bine de stiut cat de imprevizibili pot fi copii.
Sanziana m-a intrebat daca Alexia a dormit tot timpul cu mine, probabil e de mirare cum de nu reusesc sa o dezlipesc de mine!? Nici eu n-am gasit raspunsul si nici solutia!

Din prima zi a dormit in locul ei, in dormitor cu mine, dar in cosul/patutul ei. Cand avea 3 ani si jumatate ne-am mutat la casa si n-am obligat-o sa doarma direct in camera ei ( destul de mare 24 mp si nemobilata) a continuat sa doarma in patutul ei, dar in dormitorul nostru. Dupa 4 ani am inceput transferul, treptat am decorat camera ei, alt patut, piese de decor...si a acceptat sa doarma in noua camera. Totul a durat 1 an, pana vara trecuta, cand mami si tati au disparut din tara pentru 15 zile, timp in care a dormit cu bunica, la bunica acasa, in patul ei. 2motive: lipsa noastra( era prima data cand lipseam asa mult de langa ea) si dormitul cu cineva in pat. Cand am revenit acasa nu a mai vrut in camera ei, ba ma vroia doar pe mine, noaptea dormea tinandu-ma de mana, imi lua tot bratul(mana mea) si-l strangea la piept. Eu nu eram obisnuita s adorm cu copila langa mine, dormeam cu grija....treptat am incercat s-o readuc in camera ei, eu pana o adormeam, dar venea peste noapte in patul meu.....am folosit toate tehnicile, metodele, tot ce mi-a trecut prin cap, si cu frumosul, si cu certatul, explicatul, stimulatul.....toate au fost trecatoare. IArna trecuta credeam ca am descoperit motivul: frica de umbrele de pe pereti, luminile masinilor de pe sosea - am comandat jaluzele black out, plus veioza aprinsa tot timpul. In loc sa vedem ca puiul nostru isi gaseste linistea in culcusul ei, ea venea din ce in ce mai des la mine, pana cand si-a aratat si gelozia fata de tati: Nu te iubesc, ca tu dormi intotdeauna cu mami!
Daca-r fi sa dau un sfat, sa concluzionez: eu tot timpul am zis ca cel mai bine ii este copilului in mediul sau, in patul sau, camera sa. In situatia noastra, bunica a bagat motive si fff rar a inoptat la noi. Nici fata nu a stat decat f.rar la bunici. Ma gandesc ca era mult mai bine pt ea sa fi stat acasa la noi cat timp am fost plecati, poate ar fi simtit altfel lipsa noastra. Totodata, tind sa cred ca e un copil rac( Copilul Rac ( perioada 21 Iunie – 22 Iulie) are ca planet#259; dominant#259; Luna, iar cuvântul cheie al acestei zodii este “EU SIMT”. Familia, c#259;minul #351;i mai ales mama sunt extrem de importante pentru el. Este un copil sensibil, vis#259;tor, cald, iubitor #351;i foarte emotiv. Are o mare nevoie de afec#355;iune, în#355;elegere #351;i aten#355;ie continu#259;), si familia, siguranta insemna totul. Ma iubeste mai mult pe mine, asta e cert, si pe zi ce trece vrea tot mai mult cu mine. In vacanta asta a renuntat la tot doar ca sa stea cu mine. O roaga bunica sa mearga la plaja si ea refuza, stie ca mami e acasa, asta o multumeste enorm si prefera sa stea cu mine.

Ma scuzati ca v-am umplut cu prb mea!

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt

Mergi la inceput