Mamici de zmeurici de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 6
pooh spune:
Noce,tic-tac,mai aveti putin pana sa va intalniti!!!!!Andreea,bine ati venit acasa!!!Primele zile sunt mai grele,dar va acomodati voi!Si o sa fie mai usor si cu alaptatul dupa cateva zile!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
CRIXIA spune:
Pooh, Giova, Sanziana, va multumesc pentru raspunsuri!
Deci:
- stergem gurita lui bb cu betisoare de urechi inmuiate in glicerina cu stamicin/nistatin sau cum se numesc substantele adiacente;
- vit D3 dupa 2 sapt de la nastere. Si eu i-am dat non-stop pana la 2 ani, iar dupa am trecut la pastilutze Vigantol.
Stiti ca se foloseste in max 3 sapt de la desfacere, cica si-ar pierde proprietatile. Oricum nu se mai vinde, deci va trebui sa ne reorientam.
- intradevar serul in sticle mari sta prea mult desfacut, dar si fiolele din farmacii sunt cam scumpe.
Am citit Sanziana prin ce treci, ce intamplari .... Ma bucur pentru Codrin, sper sa nu se plictiseasca de noua gradi. Cate fiole de imunoglobuline ai luat? Eu 2, cica, conform prospectului ar trebui 30ui/kg corp, dar neonatologul zice ca e suficient 1 ml(100ui) pt nou-nascut, indiferent de greutate.
Cand ai timp sa ne dai datele complete pt prima pagina: culoare carut, data nasterii...(multumesc pentru urarile de ziua mea). DPN-ul a ramas acelasi? La mine bb e mai mare cu 1 sapt si s-a mutat DPN la 19 aug, iar dr. ma cheama pe 13 aug.
Facand calculul cu cele 266 de zile asa si iese: 13 aug, asa ca al 6-lea simt al meu zice ca pe 14....
fetele help!!! vreau si eu carut! Neuronu' meu are cateva fixuri: sa se mute fata-spate manerul si sa fie max 2 in 1( landou si sport), caci avem cosulet(scoica) de la Alexia. Am memorat sfaturile voastre sa cumparam ceva pe probate, nu doar din poze, asa ca, voi daca-ti manevrat prin magazine ceva modele...va astept cu pareri.
Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt
alynakiss spune:
mi-e mi-a gasit nasa fara probleme vigantol oil s deja il ia bebe, mai ia si bonisan si se simte bine dupa el , am noroc ca micile crize de burtica il apuca dimineata si nu noapte , dar mai bine nu ar fii fost
serul fiziologic la sticluta mare nu trebuie neaparat desfacut ci intepat cu un ac de seringa pe care il lasi acolo si scoti cat ai nevoie cu seringa si astfel ramane in regula pt f mult timp
noi deja suntem crestini , am intrat in cazan sambata , broscutei mele ii place apa asa ca a fost f cumintel , cu o singura exceptie: a facut pipi pe paturica cu care a fost scos din cazan , dupa ce a fost miruit
bun venit tuturor zmeuricilor si asteptam in continoare zmeurici mari si sanatoase
mami de Rares mic si mancacios
CRIXIA spune:
Adela, vine bb! curaaaaaaaaajjjjjjjjj Epilata esti...pregatita, ce sa mai...!!! Deci, daca diseara nu zici nimik sa-ntelegem c-ai ramas acolo, la spital?
Dilaural zilele trec repede ...si eu ma gandesc ca acum se face august!!
Noce bb pare pregatit, dar tu? Emotii, nu-i asa?! Eu nu cred ca treci we, o sa va strnageti in brate curand!
Elena_adina e cam devreme sa inceapa travaliul! Eu zic sa stai intinsa, ia un no-spa...si eu m-am speriat la fel de niste dureri....cred ca au fost de la rinichi! Ai facut ceva miscari, zdruncinaturi pt bb? Ai baut carbogazoase?
Andreea bine ati venit acasa! Ai grija cu lapticul, daca prefera formula, vei pierde sanul! Ca sa nu faci rani, spala sanul dupa fiecare alaptat si stai cu ei la aer( pe cat posibil)plus unguentele recomandate de fete!
Alinakys felicitari pentru micul crestin! Ce va facut sa faceti botezul asa repede? sper ca nu deranjez cu intrebarea..sunt asa micuti pt evenimente chinuitoare
andreea_1979 spune:
Va trimit poze cu zmeurica mea :
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PozePapusaNoastraLauraMaria
elena_adina spune:
Am luat no-spa si nu imi treca.am doua luate de la 11 + 3 azi noapte.burta de azidimineata e tot mai tare.
Adina 35s = Razvan Ioan
noce spune:
Si eu sunt pregatita, am o stare de liniste, de incredere, parca nici n-ar urma un travaliu.
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Noce bb pare pregatit, dar tu? Emotii, nu-i asa?! Eu nu cred ca treci we, o sa va strnageti in brate curand! Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt |
40 Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_adina Am luat no-spa si nu imi treca.am doua luate de la 11 + 3 azi noapte.burta de azidimineata e tot mai tare. Adina 35s = Razvan Ioan |
Off... sper ca ai stat cuminte in pat sau intr-o pozitie relaxanta. Continua cu no-spa la 8 ore, nu iti face rau. Dr cand te poate vedea?
sanziana spune:
Am vazut pozele cu bebeii, sunt niste dulcei toti. Am uitat asa de repede cum a fost, desi au trecut doar 3 ani... Sa va bucurati de ei mamici fericite.
Crixia eu am luat 2 fiole de img pentru ca e destul de dezvoltat bebe. De ce spune neonatologul tau o fiola daca prospectul spune altceva (30ui/kg)?
Conform primelor 2 ecografii DPN este 23.08.2009. Conform celorlalte ecografii DPN este alta de fiecare data osciland intre 6.08 si 4.09 (intradevar nici eu nu stiu data UM dar nici chiar asa).Saptamana asta ajung iar la dr cu prima ecografie si poate stabilim data. Orcicum ea mi-a spus ca nu ma lasa pana la 40 de saptamani avand in vedere ca mai am o cezariana.
Facuse ea niste socoteli si ii iesise 15 august, dar Codrin e nascut tot pe 15 si parca nu as vrea in aceeasi zi (am auzit o superstitie urata - eu nu sunt superstitioasa dar cand e vorba de copii parca nu m-as juca), pe 13 august a zis ca nu opereaza ea, asa ca nu stiu cand o sa nasc. Sper numai sa nu ma apuce mai inainte ca sa nu mai pot face cezariana. Oare nastem amandoua pe 14?
Codrin nu se plictiseste, dar nu il mai las de poimaine. L-au "stricat" la gradinita: i-au lasat de capul lor, program de voie plus desene animate la greu si eu acasa nu ma mai inteleg deloc cu el, plus ca eu cred ca nu doarme acolo si se manifesta tot timpul irascibil de parca ar fi foarte obosit.
Bebelul o sa fie baietel si conform lui Codrin o sa se numeasca David.
Data nasterii mele: 30.08.1972.
Alexia a dormit pana acum cu tine?
Sanziana s36 si Codrin Marius (15.08.2006)
pooh spune:
Andreea,ce printesica frumoasa ai tu acolo!!!!!Sa-ti traiasca!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)