Mamici de zmeurici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Crixia,mie mi s-a zis din spital ca vit. D3 se da dupa ce face bb 2 saptamani....eu imi astept doctorita de familie,care e in concediu saptamana asta si nu raspunde la tel.,sa vad ce imi recomanda......Ser fiziologic inca nu am cumparat ca nu a fost nevoie,nici cu glicerina nu i-am sters gurita,oare trebuie?Cu Timea foloseam glicerina doar cand aveam probleme cu gurita......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

I-am curata la bebe nasul cu BB. I-am bagat inainte ser fiziologic si pe urma cu batista. doamne ce cuminte a stat, se vede ca e mic si nu stie prea multe. Voi mai repeta operatiunea macar la 3 zile, zilnic nu o folosesc.

Pony chiar ca ai fost o curajoasa...ai stat o zi cu dureri, bine ca nu ai nascut acasa.
Crixia de vigantol am uitat sa intreb doctorita. stiu ca se da dupa 2 sapt., dar si vara? stiu ca vara trebuie intrerupt...acum nu stiu cum e cu nou-nascutii.
Eu am luat ser fiziologic de la Chicco, e in sticlute mici de plastic, pt. o singura folosinta/sticluta.
nu mai sunt filoe de ser, ci ditamai sticloaia. eu am luat de la Chicco din Italia, aici sunt cu mult mai scumpe.
Ii sterg guritza cu nistatin cu glicerina, caci e alb...acum s-a mai dus...cica e o candida din maternitate. Dupa fiecare masa, pun pe betigas de urechi si-i dau in guritza. cica si pe san sa-mi pun, inainte de a papa.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,ii vei sterge gurita si dupa ce se va curata?Nu-mi vine sa cred cum am uitat ce-i faceam TimmeiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Acum am venit si noi de la epilat ... ne-am facut frumosi pt marea intalnire . La ora 3 merg la spital sa vedem ce zic ... nasc azi sau bb meu asteapta leul ? dar dupa contractiile care le-am avut ieri la 5 min nu cred ca o sa mai stea mult . Va tinem la curent .
sa fie totul bine cu amandoi .
mamicutzele si zmeurei veniti deja .

Adela 39s5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Pony, felicitari! Bine ai venit pe lume, Radu Ion! Sa fii sanatos si bun, inconjurat de iubire!

Dianka, felicitari pentru travaliu si pentru cumintica ta! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si iubita cum e acum!
Am auzit ca Bonisan ar fi cel mai bun/ natural pt colici. Eu am pregatit Infacol, si pastrez ca alternativa Bonisan.

Buburuza, ce minune de baietel ai tu acolo ! E SUPERB! Si ii sta atat de bine in portocaliu, de nu mai pot dupa el! Felicitari! Sa-l faci mare si frumos! Recuperare usoara, sper sa scapi de dureri cat mai repede

Fetelor, ce de cezariene, sper sa incepem sa echilibram balanta!

Adela, iti scoatem majoretele la inaintare

Nastere usoara oricand o vrea bb!
ps: felicitari pentru new look! Eu n-am avut curaj sa merg la epilat profesionist si numai dr stie cum arat . Problema e ca va trebui sa reiau actiunea de bicuit zilele urmatoare, ca mult nu tine.

40 Filip
dpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna ziua buna ziua...

Pupam dulce toate mamicile si toti bebelusii! Sa se faca mari si sa fie sanatosi!

Noi am fost ieri la dr. Totul e bine, colul scurtat dar inchis. Dr. a spus ca nu sunt riscuri pt saptamana asta. Asa ca ne vedem luni pe 27 la un nou control...
Vaaai... cum mai zboara zilele...

Abia astept sa ma duc vineri la coafor ca arat ca baba-cloanta...

Ieri dimineata m-am epilat... ca de obicei singura dar tare greu a mai fost ... ufff... si mai urmeaza o tura de finisare exact inainte de ziua cea mare!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 36 sapt. Daria Ioana
AMR - 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Aseara am fost si noi la control. S-a modificat si la noi dpn, nu mai e 20 iulie, e 25 iulie. E drept ca si Iosup a zis 25 cel mai sigur, iar pana in luna a7a bb a fost mai mic cu o sapt.

Bb e pregatit, cu capul foarte coborat, l-a gasit dr imediat, nu m-a durut absolut deloc controlul. Colul meu e scurtat si deschis si eu sunt pregatita . Bb are 3,5 kg, am rasuflat usurata ca nu a mai crescut mult (avea 3,3 kg acum 2 sapt). Mi-a zis dr ca nu crede ca prind weekendul, dar daca nu nasc pana luni dimineata, ma prezint la spital, cu bagajul, pentru un control si mai vedem.

40 Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA
- ce produs vit D3 la dati zmeuricilor? Se zvonea ca nu mai exista in farmacii Vigantol Oil
- ce fel de ser fiziologic? auzeam pareri cum ca ar exista in farmacii ser la sticla mare, nu doar fiola. Se refera la produsele cu apa termala cumva?
- gurita lui bb se sterge cu glicerina boraxata? Noutati?
Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt

Eu cred ca o sa ii dau vigantol daca am sa gasesc(am sunat acum la o farmacie si mi s-a spus ca intradevar nu se gaseste la depozite). Lui Codrin imi aduc aminte ca i-am dat tot timpul pana pe la 2 ani (si vara) cate o picatura si apoi doua zilnic.
Serul la sticla mare nu e apa termala. Sunt sticle de 500 ml de ser dar nu cred ca se potrivesc pt un bebe ca le consumi foarte greu si nu stiu daca e ok sa le tii atat desfacute. Eu am gasit la carrefour niste fiole de ser (36 fiole) pt uz nazal si oftalmic la 10 lei parca. In farmacii stiu ca o fiola de ser este foarte scumpa (ceva de genul 5-6 lei una).
Si acum ca spui de glicerina parca imi aduc aminte ca ii dadeam lui Codrin in gurita dat fiind ca il alaptam exclusiv artificial. Ii ramanea limbuta incarcata, ba chiar a facut niste afte urate la un moment dat.

Ti-am scris la celalalt capitol, nu stiu exact daca ai vazut mesajul.

Giova, Alinutza multumesc, sunt ok, dar atunci am crezut ca mi-am rupt .... Incerc sa nu mai fac imprudente.

Sanziana s35 si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna fetelot
De ieri la ora 16 juma ma doare f tare spatele in zona lombara si putin mai jos si burta.Am niste dureri nasoale de tot si nu trece cu nimic,nu pot sta nici culcata,nici in sezut.a mai patit cineva ?ce este oare?

Adina 35s = Razvan Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna si de la noi! Ieri am ajuns si noi din spital si suntem bine , am cam plans noaptea trecuta , e cam greu cu alaptatul pentru ca nu am sfracuri si ea nu prea suge , plus ca nu mi-a venit laptele asa repede dupa cezariana si in spital s-a obisnuit cu lapte praf NAN formula pentru sugari .
As vrea sa rectific ceva am inteles eu gresit atunci , dar in fisa scrie ca a avut 3430 g si 51 cm , daca puteti voi sa modificati in listuta . Pupici
O sa va trimit si niste pozici cu buburuza mea .

Mergi la inceput