Mamici de zmeurici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Motana,exact asa a facut si bb al meu aseara,azi noapte si azi dimineata....tragea ce tragea din san,dupa care il scuipa.....plansete,circ,etc.Dupa ce l-am linistit si l-am convins sa pape,s-a repetat povestea.....nu mai stiam,nu vine laptic sau vine prea mult......am verificat si am constatat ca vine ok,nu-mi dau seama din ce cauza plangea asa de tareTrucul cu seringa l-a folosit o asistenta in spital cand aveam sanii impietriti si bb nu putea apuca sanul,chiar avea rezultate!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Danielle, dupa cum vezi sunt tot pe aici...2in1 , multumesc ca te-ai gandit la mine totusi.

Cum a spus si sandy si eu stiu ca prenatlul si lehuzia sunt 85% din venit, doar daca s-a mai schimbat ceva...

Noi suntem bine, clar bebitza mea vrea leoaica , ceea ce ma bucura ca nu voiam racusor, dar important este sa ajungem sanatoase acsa. Noi ne vom interna vineri, adicatelea merg la Iasi, ca sa nu mai stau cu inima stransa ca daca nu ajung la timp...imi face niste analize numai bine venite inainte si sa monitorizam bebelina ca deh, au trecut 2 sapt de la ultimul control si fiind ultima luna... IEri a miscat mai putin si incepusem sa imi fac griji dar vad ca azi iar e miscocioasa , cred ca vrea sa o linisteasca pe mami ei sa ii arate ca e bine... Prin urmare de vineri incolo nu mai stiu cand o sa intru, dar cand se va intampla minunea o sa trimit sms, ca am vreo 3 numere de la zmeurici. Oricum, oricand ar fi evenimentul sunt nerabdatoare...

la mamici/zmeurici/burtici..

Coccorina 39s Isabelle
AMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Pogos,MQQM,imi pare rau ca ai facut mastita,ma bucur ca esti mai bine!!!Elenada,gemenii zmeurici sunat absolut minunati,frumost si dulci,sa va bucurati de ei!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui sandy_2008

o sa merg la control din nou saptamana viitoare si dr a zis ca atunci vom stabili si data cezarianei, insa eu am o dilema: cum sa aleg data, in functie de ce? nu sunt o persoana care sa traiasca dupa horoscoape si alte chestii de genul, dar mi-a aparut in cap ideea ca o alta zi de nastere decat cea in care ar fi aparut in mod normal bebelul va insemna si un alt destin... voi cum ati procedat? sau ce spun eu aici e o pura tampenie...

Sandy, imi pare rau ca s-a intors bebelul, poate ai noroc si revine cu caputul in jos. Te inteleg cu alegerea datei, pt ca si eu vreau sa-l las sa se nasca atunci cand ii vine momentul, tocmai pentru a nu-i influenta destinul. Cred ca vorbesti cu dr tau sa te duci la spital cand ti se rupe apa sau cand incep contractii, exact ca la o nastere normala si atunci sa ti se faca cezariana. Poate e mai comod pentru el sa stabileasca data in functie de programul lui la o ora la care e de serviciu, dar daca tot primeste o "atentie" (care la cezariana e mai mare pt munca mai putina) poate sa faca un efort sa vina atunci cand se declanseaza nasterea.

Cumnata mea a trecut prin aceeasi poveste, copilul intors trasversal si a asteptat pana in sapt41, cand au apucat-o contractiile, sa i se faca cezariana. Chiar a stat acasa cateva ore in contractii (nu erau dureroase), a ajuns la spital cu dilatie 5 si atunci au operat-o. Fetita ei a ales sa se nasca intr-o zi de mare sarbatoare, iar din punct de vedere numerologic are o data de nastere foarte buna, probabil cea mai buna pe care si-o putea alege.

40 Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

hello dragele mele,

semnam si noi condica, dupa o absenta de cateva zile, in care vad ca avem ceva de recuperat. :) Am fugit un pic din bucuresti cu bebela, undeva spre munte, si desi credeam ca o sa uit ca am copil, de la aerul curat, am surpriza sa constat ca zmeuroaica mea e tare agitata, si nu prea ii place sa stea afara. imi inchipuiam ca o sa o pun in landou si o sa o tin non-stop pe terasa si o sa uit de ea, dar plange incontinuu, cel putin ziua, si afara nu-i place deloc, o deranjeaza lumina, aerul, nu stiu... noaptea e mai bine, dar ziua e teroare. :(( ce-i drept, o doare si burtica, si e si un pic constipata, colac peste pupaza...si o vad ca se chinuie. se mai linisteste la mine in brate, dar nu mereu, uneori urla de ma socheaza ca are atata putere.
Cornelia, stiu ca tu ii dai lui Vladimir tot formula...aveti probleme cu constipatia? Asta mica are scaun cam la 2 zile, si e cu cantec de fiecare data...Mi se rupe sufletul cand o vad ca se chinuie...

Giova, eu folosesc BB zilnic, la recomandarea doctorului, pentru ca avem obstructie nazala, si Doamne, ce scot din nasuc, ma sperii. In mod normal si eu stiu ca trebuie folosita de 2-3 ori pe saptmana, doar daca nu e racit bebe.

Neli_ra, multa multa sanatate, am reusit sa citesc mesajele tale si am ramas impresionata. Nu imi imaginez de unde atata putere, dar esti de admirat. Doamne Doamne sa fie langa tine si sa ai o nastere usoara si o bebelusa sanatoasa, care sa va lumineze vietile!

va pup, nu mai e de stat ca se aud plansete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

hai ca o tineti intr-o veselie!
zboara pompoane,flori peste tot,pupici

va multumesc pt urari si la rindul meu urez noilor mamicute numai bucurii,refacere rapida,bb linistiti si mancaciosi!

zmeuricile sint adorabili ,sa va traiasca!

luni am fost si noi la control,cica bb e mare 3550,dar nu e coborit
pt nastere,l-am vazut pt prima data si in color pt ca intre timp dr meu si-a tras un eco 4D,dar cum sarcina e avansata si lichidul e mai putin nu s-a vazut f bine,eu cel putin ma holbam la imagini si ma bucuram tare cind descoperam un nasuc,buze ...de sapt viitoare dr e in concediu ,glumesc,dar macar nu m-a lasat simtul umorului.cu toate astea ma mai vede o data la miercuri si probabil va vb cu cineva daca nu nasc pina atunci.

cred ca ma voi apuca incet incet de treburile gospodaresti demult uitate din cauza sperieturii de nastere prematura caci imediat intram in alta sperietura .desigur mai avem pina la 40 sapt implinite 9 zile,asa ca nu ne facem probleme deocamdata.

va tin pumnii si fac si eu un dans virtual cu pompoane pt fetele care urmeaza sa nasca

bibuga AMR 9zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cu toate ca am dormit mult sunt moarta de oboseALA.
a venit sotul acasa si m-am pus pe un mama-mama. BB e cumintel, dar as dormi mai mult...nu pot, caci marco e acasa de la ora 16. pana atunci trece repede timpul...daca ma trezesc pe la 11-12.
in curand cred ca voi chema ajutoare.
pooh te inteleg....am papat si eu putin azi, trebuie sa-mi termin ciorbitza de cartofi, dush am facut cat a fost sotul acasa. Timeea e tot la bunici?
cornelia si al meu sta mult la tv si comp. n-am ce face, asta e situatia acum.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

E acasa Timea...azi a venit......saracuta,era rupta de foame pana am reusit sa termin un papricas de puiAm papat acum 10 minute.Cel putin a lins farfuria,nu trebuia sa stau cu gura dupa ea sa pape.Eu ziua nu reusesc sa dorm deloc-deloc.....bb al meu doarme adata/zi mai mult(2-3 ore),in rest atipeste cate 10-20 de minute,si iar vrea tzitzi.....Ma tot gandesc daca se satura de laptele meu?Insa ma linistesc ca probabil,caci altfel nu ar dormi noaptea cate 5-6 ore nemiscat......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Bibuga,ce putin ai pana te intalnesti cu bb...Cat sta dr. in concediu?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu acum as dormi, dar nu pot lasa copiii nesupravegheati.
al meu doarme daca il tin pe balcon in carucior, in rest asa ca si al tau Pooh atipeste si se trezeste urland...dar nu de foame, caci nu vrea lapte...cred ca vrea brate...cum il iau cum tace mac.
Noaptea si al meu doarme tot cate 5-6 ore depinde....
Saraca Timeea, lasa ca a papat bine de tot.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput