Mamici de zmeurici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup!

Danielle, bine ca a trecut gripa! Multa sanatate lui Ebonee!

Neli_ra . Iti doresc din suflet multa sanatate de acum incolo, nastere usoara si sa va bucurati de fetita voastra!

La multi ani fericiti Theea!

La multi ani Alexia, fetita de Crix si Stefan, baietel de Galarina!

Tinem pumnii celor care nasc azi!

Moni, ma uimiti toate trei . Pana la urma le faci leute .

mQQm, multa sanatate!

Pentru ca era iar in cadere libera cu mancatul (ajunsese iar la 300 ml/zi ), am hotarat sa ii schimb lapticul. De aseara ii dau combinat Aptamil cu o masura de Milumil si minune: bea 90 ml, panaq la ultima picatura . Asa ca se pare ca vom respecta traditia in familie si il trec pe Milumil.

Eu sunt f. f. obosita. Am cedat cu Maria si Stefan si, cat timp e prea cald si nu stau in curte, se uita la desene . nu faceti ca mine , dar in momentul asta nu am alta solutie. Si asa mi-am facut timp sa va scriu si doua vorbe .

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetelor,va rog frumos,daca ma puteti ajuta.Eu sunt de la odiseea de oct.,sunt la pat de 2 luni,acum sunt in sapt 26 de la conceptie si voi intra in prenatal mai devreme,de la 28 sapt,ca sa ajung cu bebe bine .Intrebare,pentru cine stie si ma poate ajuta,fiindca eu daca stau acasa,habar nu mai am de nimic,il trimit pe barbat sa umble cu actele pe unde este nevoie si sintem in ceata.Am citit(cit o fi de adevarat?) ca in cazul prenatalului angajatorul poate plati de la 85% la 100%.In cazul meu,pentru cele care cunoasteti,pot sa-i cer sa-mi plateaasca de la sapt 28,avind in vedere ca aceste plati ar fi de 6 sapt cu 100%?Adica din sapt 28 la 34?In baza carei legi,ce articole?
Voi ati cerut asa ceva,chiar fetele intrate la 32q sapt in prenatal?Cum ati facut?O cerere ...pe baza carei legi?
Multumesc frumos de ajutor,iertati-ma pentru indrazneala.astept raspuns pe pm sau aici la odisee,ca va citesc si eu sa invat de la voi ce e necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Pogos, !!!sa decurga totul usor si repede!!!

Elena, bine ati venit acasa! sint tare dulci, cred ca sinteti toti in culmea fericirii!!

MOni, hai ca ai batut toate recordurile! se vor leutze fetele tale, clar!

Alinuta, ce aventuri si cu recoltatul asta
da, asa e, e mai grea perioada asta dar nici nu am stat linistita deloc. Chiar daca am stat acasa, am mai zis, cu copil mic, e munca mai ceva ca la servici, iesit zilnic afara, in parc, chiar si de 2 ori, la cumparaturi, si nu ma menajez deloc. toata lumea imi zice sa ma menajez, dar e usor de zis, cind toata ziua esti singura acasa si uneori si noptile. daca eram singurica cum am fost la rebecca era altceva...eheee...la prima sarcina totul este altfel.
azi in schimb ma simt plina de energie, si normal ca m-am apucat si am spalat 2 masini rufe, am calcat ce am spalat aseara tot pentru bb,
am aranjat comoda, am mai verificat bagajul, si acum fac ceva smotru la bucatarie ; nu ma doare burta, desi secretia este destul de bej acum si multa.
in rest nu ma pling chiar de nimic, cu vomatul m-am convins ca asa sint eu, pina la nastere nu ma paraseste
cu ce papica te rasfata mama ta??

Mqqm, imi pare rau ca ai facut mastita. off..ce ne asteapta, si eu am avut aventuri mari cu sanii astia.

acum sanii mei, care de la natura sint generosi, parca au intrat la apa. eu una nu imi explic, sint clar mai mici, moi, nedurerosi, fara pic de secretie, doar mameloanele sint f inchise la culoare. dar parca sint in stare de amortteala...mai are cineva asa???

Mushil, depinde de la persoana la persoana si in ce saptamina esti. la Rebecca am pierdut tot dopul odata, in sapt 39, era miercuri si vineri m-au apucat contractiile si am nascut.

Blanca, sa ne tii la curent!

Patricia s37 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Elena, sunt superbi bebelusii! Cat de frumos! si bine ati venit acasa!

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Elenada
Chiar stateam cu ochiul pe net dupa un mesaj de la tine, ma bucur ca sunteti bine si ca piticii sunt acsa cu mami si tati.
Am vazut pozele , sunt asa de frumosi.

Sa va de-a Dzeu o viata lunga si sanatoasa sa va puteti bucura de ei cat mai mult.

PS sper ca ati dormit bine
(si sotul) in timpul sarcinii ca de acum incolo cuvantul''somn''nu o sa mai fie folosit intr-o fraza pozitiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

fetelor,va rog frumos,daca ma puteti ajuta.Eu sunt de la odiseea de oct.,sunt la pat de 2 luni,acum sunt in sapt 26 de la conceptie si voi intra in prenatal mai devreme,de la 28 sapt,ca sa ajung cu bebe bine .Intrebare,pentru cine stie si ma poate ajuta,fiindca eu daca stau acasa,habar nu mai am de nimic,il trimit pe barbat sa umble cu actele pe unde este nevoie si sintem in ceata.Am citit(cit o fi de adevarat?) ca in cazul prenatalului angajatorul poate plati de la 85% la 100%.In cazul meu,pentru cele care cunoasteti,pot sa-i cer sa-mi plateaasca de la sapt 28,avind in vedere ca aceste plati ar fi de 6 sapt cu 100%?Adica din sapt 28 la 34?In baza carei legi,ce articole?
Voi ati cerut asa ceva,chiar fetele intrate la 32q sapt in prenatal?Cum ati facut?O cerere ...pe baza carei legi?
Multumesc frumos de ajutor,iertati-ma pentru indrazneala.astept raspuns pe pm sau aici la odisee,ca va citesc si eu sa invat de la voi ce e necesar.

Mergi la inceput

Din cate stiu eu prenatalul este 85% din salariul brut. Nu am auzit de varianta asta cu pana la 100%...
Eu am intrat in concediu prin saptamana 37 si am facut un mail catre seful meu direct in care i-am cerut zilele de concediu de odihna pe care le mai aveam si am mentionat ca dupa aceea o sa intru in concediu prenatal...si atat...nu a fost o cerere speciala...
Fetele care se pricep mai bine poate iti dau mai multe informatii :)

Bye

Citat:
citat din mesajul lui unombun

Mergi la inceput

Hey

eu sunt in saptamana 38 si am aflat acum cateva zile ca bebe nu sta cu capul in jos, s-a pus transversal ceea ce va insemna cezariana...oare se mai poate muta cu capul in jos, mai are timp?!

o sa merg la control din nou saptamana viitoare si dr a zis ca atunci vom stabili si data cezarianei, insa eu am o dilema: cum sa aleg data, in functie de ce? nu sunt o persoana care sa traiasca dupa horoscoape si alte chestii de genul, dar mi-a aparut in cap ideea ca o alta zi de nastere decat cea in care ar fi aparut in mod normal bebelul va insemna si un alt destin... voi cum ati procedat? sau ce spun eu aici e o pura tampenie...

si mai am o intrebare, pe langa subiect fetele care ati aranjat camera bebelului, puteti sa imi recomandati un zugrav (in bucuresti) care sa nu aiba tarife astronomice...vroiam sa dam noi o mana de lavabila dar cu programul pe care il are sotul meu nu cred ca mai reusim si as vrea sa iau un mester insa nu prea stiu pe unde sa il gasesc...

merci. bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ciao,mamici,burtici!!!!!!Eu sunt rupta,de la 8 dimineata acum am reusit sa-mi adorm copilul si nu garantez ca doarme mai mult de 10 minutePe la ora 13 am luat micul dejun,imi tremurau piciorele,asta da cura de slabire.....Ar sta la san non-stop,deja nici nu-i mai simt.Incerc sa recuperez ce ati scris si revin....in caz ca nu se trezestePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Hello hello

Va multumim frumos pt gandurile frumoase.
Ieri am ajuns acasa.
Sa facem cunostinta
Eu sunt Ana si sunt cumintica foc. Pap si dorm mai tot timpul. Mami zice ca seman cu tati si imi place somnul cum ii place si lui. Va pupic dulcic si daca vreti sa am vedeti gasiti poze puse de mami in urmatorul link http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Piticii%20mei%20scumpi/
Eu sunt Matei si ieri m-am speriat putin din cauza schimbarii locatiei astfel incat am tinut mortis cateva ore sa stau numai la mami si la tati in brate. Dar pana la urma m-am linistit si dupa ce am papat dormim linistit in patut. Eu sunt tare curios de fel asa ca atunci cand sunt treaz studiez pe toata lumea. Si cu mine a pus mami poze in linkul de mai sus.

Mami tati bunica si cu bunicu sunt absolut topiti dupa pitici si nu ii mai scapa din priviri.
Mami isi revine dupa cezariana. E cat de cat ok dar foarte agitata din cauza noastra. Nu stie ce sa mai faca sa ne fie noua bine dar suntem siguri ca incetu cu incetu se va descurca.
Mai vorbim
Pupici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Piticii%20mei%20scumpi/ Piticii mei iubiti]
Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Elena ce bebici frumusei ai tu acolo....scumpi foc!!!!!! Sa iti traiasca, sa va bucurati cu totii de toti...

Coccorina 39s Isabelle
AMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik

Mergi la inceput