Mamici de zmeurici de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 12
MC2008 spune:
Neatza!
Va salut si eu de la cafelutza
. Azi m-am trezit de vreme fata de alte zile, ptr ca mi-a sunat tel
.
badurox, cu colul stau relativ linistita. Am avut alte prb mai mari acum pe final,in care eram panicata rau...
, si am trecut peste
. Am inteles ca daca este inchis nu este nici o problema grava, si singura chestie este ca poate duce la declansarea travaluilui. Insa maine intru in 38 sapt, deci suntem binisor, ca sa zic asa. Trebuie sa stam linistite, cat mai putin efort si mai mult la pat...asta e greu, dar o sa incerc, ca sa mai stea bebe un pic pe acolo
.
Sa aveti grija azi, CALDURA MARE!!!, iar eu trebuie sa ma duc sa iau manacre din Carrefour
, nu mai avem nimic. Iar zilele urmatoare se anunta jale mare... Deci, sa aveti grija
.
Va pup!

37 saptamani +
Mami de Tudor
!!!!
AMR 3 saptamani 
pogos spune:
Buna fete!
theea la multi ani!
da, blanca, eu o sa plec la spital. trebuie sa ma prezint la 13:00 pregatita pt internare. sa vedem ce va fi.
bafta si tie, ca poate nu apuc sa mai intru pana mergi tu la spital.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
noce spune:
Buna dimineata! Aparem si noi la prezenta de dimineata. Ultima zi de rac
Hai, Filip, afara!
Ma pregatesc sa ies cu mama la plimbare pe caldurica, asa cum imi place mie, poate ii dau idei lui bebe. Mi-am dorit atat de mult sa fie racut ... Oricum, el hotaraste cand iese, iar de va fi leu, voi avea o lectie frumoasa sa-l invat: sa fie smerit (dat fiind ca leii sunt caracterizati de orgoliu). Azi este ziua patriarhului, 22 este o data foarte puternica. La multi ani, Preafericite!
Pogos NASTERE USOARA!

Sa te intorci cu
frumos si sanatos de la spital!
Theea LA MULTI ANI! 
Adela parca si tu mergi azi la spital! NAstere usoara! Te asteptam cu vesti bune!

Blanca, s-ar putea ca acele mici secretii colorate sa fie si urmarea controlului de luni. Asa am avut si eu dupa controlul de la 38s. Nu stiu daca a fost dopul, dar s-a colorat de vreo 4-5 ori hartia cu roz. Dupa aceea n-am mai avut nimic. Am citit pe net ca dopul poate fi pierdut si in urma unui control gineco. Oricum, mie dr mi-a zis ca nu e relevanta pierderea dopului, deci nu e cazul sa o anunt.
40
Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
noce spune:
mQQm, daca poti/ ai timp sa ne pui pe mailul comun tiparul pelerinei de alaptat ne-am bucura
Dar n-am vrea sa furam din timpul lui Oliver!
Imi pare rau ca ai facut mastita! Sper sa treaca repede!
40
Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
alinutza78 spune:
Gooooo Pogos

iti tinem pumnii
..poate astazi este ziua cea mare, ziua cand iti intalnesti bebelusul
nastere usoara si rapida..si un strumf sanatos si papacios..te asteptam cu drag acasa

Alinutza
s38 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
alinutza78 spune:
Patricia multumesc mult pentru urari
. Tin pumnii sa stea bebele pana la termen sau macar pana vine medicul din concediu. Pana atunci stai cuminte acasa si nu te mai aventura pe afara...moamaa, si cand ma gandesc ca erai una dintre putinele gravidutze care in afara de
de dimineata nu te plangeai de dureri sau contractii
...crunt trimestrul III. Probabil si caldura asta innebunitoare i-a accentuat partile negative..si nervii intinsi la maxim de apropiata nastere. Le scoatem noi la capat..ca nu avem cum da inapoi![]()

moni tare faza...sau esti tare tu
Tre' sa le placa mult bebelinelor tale acolo la tine in burtica. Daca le e bine in continuare..de ce nu?
...dar tu cum te simti? Noi cu un copil la purtator chitaim pe aici mai tare, mai incet...dar tu cu doi nu spui nimic?
Oricum eu scot agitatele si pentru tine...mi se pare crunt sa te lase pana la 40 de saptamani
Hai bebeline de Moni...

MC2008 multumim pentru cafeluta si felicitari pentru rezultatele la echo.
E normal ca la varsta asta de sarcina sa se scurteze colul...deci nu-ti fa probleme. Daca aveai ceva indicatii de nastere apropiata nu te chema medicul peste 2 saptamani. Iar probleme de respiratie...join the club. Pe mine s-a suparat careva si-mi da oxigen cu portia..sa vezi ce horcai noaptea
Motana
..sa ne mai trimiti poze cu printesa mexicana. Apropo de vitamina D...medicul neonatolog ne spunea la cursuri ca doza de vitamina D se stabileste particular in functie de tara, respectiv de asezarea geografica. Asa ca cel mai bine intreaba medicul pediatru..e posibil ca in Mexic sa fie alta clima si sa fie alte indicatii pentru vitamina D. Interesant trucul cu seringa...daca incepem sa-l aplicam de pe acum da rezultate oare?
Ai mai incercat cu slingul?? Poate nu ai pus-o intr-o pozitie buna
. ma gandesc ca in sling ai putea sa si o alaptezi in public
dianka md multumim pentru informatii...dar ce sunt alea "capsule cu seminte fenugreek"??
Se gasesc si la noi? Felicitari pentru micuta mancacioasa
mqqm
..multa sanatate si sa scapi rapid de mastita. Cum ai reusit sa o faci? Nu trage bebe bine sau ai prea mult lapte?? Deja ma sperii la ce ma asteapta
...so, sa ma bucur de durerile de ligamente, de hemoroizi, iritatii inghinale, mancarimi de piele??
Dap..m-ai linistit definitiv
..dar daca optez pentru o vacanta in Caraibe, cu 20 kg mai putin..pe o plaja unde adie o briza usoara si por respira adanc sa simt cum imi umplu plamanii de aer proaspat...sa beau o bere receeee...si un negru lucios si muschiulos sa-mi faca vant...si sa nu mai existe telefoane, clienti...
Oare halucinatiile fac parte din pachetul efecte secundare sarcina??

blanca cred ca ai inceput sa ai emotii..ba apare mucusul, ba nu apare...se joaca bebelina cu tine
Scoatem maine agitatele cand intram la leuti?
danielle multa sanatate lui Ebonee..sa nu aiba nimic la rinichi. Au cam dat multe peste voi in ultima vreme
Pe tine te dor sanii..pe mine ma mananca de mor, in special mameloanele...si tot asa au aparut vene mari pe ei
eu sunt treaza de la 6,30 dimineata (si m-am culcat la 2 noaptea trecuta)...dar ma simt odihnita. In schimb sunt plina de nervi ca am ratat in doua dimineti recoltarea sumarului de urina
...parca sunt impiedicata...ieri dimineata nu am nimerit jetul din cauza burtii
(ca in filmele cu idioti...dar facusem un susu pe la 3 dimineata si nu aveam mult material la dispozitie..ca sa zic asa)...iar azi dimineata am scapat proba pe gresia din baie
...Mai incerc maine sa fac un pisu la cutiuta si dupa aia..no more..sa ma prinda aia sa le mai dau vreun strop de lichide din corp ca mi-a ajuns
.
Astazi iar am de lucru...si un chef nebun
..ca urmare ca acum stau pe DC si bat apa in piua
Dar ma delectez cu gandul ca ma duc dupa amiaza la o sedinta de masaj si tonifiere
.
Sa aveti o zi buna si racoroasa..si pup zmeuricile
Alinutza
s38 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
Giova spune:

doamne ce obosita am fost!!!
ieri cu copiii in prc, la ora 19 i-am plasat sotului si eu am facut piata. la ora 21 dupa ce a papat Edi dormeam dusa. nu stiu cum s-a descurcat clau cu ei...bb era cam marait. m-am trezit la ora 11:30 azi, cu pauzele de alaptat.
Sper ca azi sa fiu ok...a venit si canicula....in casa scrie pe noi
.
Maine vine sorella...marco ma innebuneste de sambata de cand l-a intrebat care masini din Cars nu le are. de atunci o tot asteapta
.
ma pun sa citesc...ca multe pag. ati mai scris.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Mushil spune:
Buna fetele,
Stiti cumva cam la cat timp dupa ce elimini din dopul gelatinos nasti?
Eu stiam ceva 1 saptamana sau 2.
36 s si 3 z cu Darius Matei
elenada spune:
Hello hello
Va multumim frumos pt gandurile frumoase.
Ieri am ajuns acasa.
Sa facem cunostinta
Eu sunt Ana si sunt cumintica foc. Pap si dorm mai tot timpul. Mami zice ca seman cu tati si imi place somnul cum ii place si lui. Va pupic dulcic si daca vreti sa am vedeti gasiti poze puse de mami in urmatorul link http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Piticii%20mei%20scumpi/
Eu sunt Matei si ieri m-am speriat putin din cauza schimbarii locatiei astfel incat am tinut mortis cateva ore sa stau numai la mami si la tati in brate. Dar pana la urma m-am linistit si dupa ce am papat dormim linistit in patut. Eu sunt tare curios de fel asa ca atunci cand sunt treaz studiez pe toata lumea. Si cu mine a pus mami poze in linkul de mai sus.
Mami tati bunica si cu bunicu sunt absolut topiti dupa pitici si nu ii mai scapa din priviri.
Mami isi revine dupa cezariana. E cat de cat ok dar foarte agitata din cauza noastra. Nu stie ce sa mai faca sa ne fie noua bine dar suntem siguri ca incetu cu incetu se va descurca.
Mai vorbim
Pupici
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Piticii%20mei%20scumpi/ Piticii mei iubiti]
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Giova spune:
Livia imi pare tare rau sa aud ca ai avut probleme. bine ca mai poti alapta, doamne ajuta sa scapi repede. super a luat in greutate zmeurica, bravo ei
.
Alinutza la cati mai multi ani fericiti impreuna...in formatie cat mai mare
.
Bouncerul l-am folosit la Marco, i-a placut in el. Pt. Edi mi se pare inca devreme, dar vreau sa-l folosesc. am mai comandat si un leagan dintr-ala automat, tot de la Fisher-price, sa vedem daca il aduce matusa din canada.
Neli bine ai venit in
. sarcina usoara in continuare si o bebita sanatoasa!
Doamne prin ce ati trecut! ma bucur ca esti ok acum, DD te va apara si va fii ok cu zmeurica. sper ca esti pe maini bune, nu-l cunosc pe acest dr.
Moni bine ca ati fixat data marii intalniri. nu mai este mult.
pai si eu am vb. cu Edi al meu sa stea pana vine dr. si uite ca nu s-a putut
.
MC2008 ai grija de tine, nu mai e mult...si multe fete au dus la termen sarcina, chiar cu col scurtat.
Mortana trucul cu seringa pt. sfarcuri si eu l-am aflat la prima nastere. acum s-ua format super fain, de cand tot trage bebe, dar tot cu silicoane ii dau.
eu guritza o sterg cu glicerina cu nistatin. Ochisorii cu ser, dar nu zilnic.
Unghiile i le-am taiat, unele s-au rupt, au fost naspa la inceput, caci erau lipite de piele, acum e mai ok.
Fenicul+anason+chimen. pt. lactatie si colici. Pt. bebei mai e si baby drink...asta il bea marco caci continea fructoza, era dulceag.
La bebu nu-i dau nimic, in afara de lapte matern.
Dianka felicitari pt. gr puse intr-o sapt. e super bine.
mersi de info referito la lactatie. Eu nu prea dorm zilnic, cand o fac doar odata, cate 2 ore. Fulgi nu mananc cu late, dar beau ceai.
Cica si laptele de pasare e bun pt. lapte si ciorba de cartof.
mQQm imi pare rau ca ai patit-o si tu cu mastita...of...sa treaca repede.
Uite ca mai clachez si eu...noroc ca se descurca Clau cu amandoi, caci de asera am dormit pana azi la 11:30, trezita pt. alaptat si somn.
Bb s-a cam invatat in brate....cat doarme profit si eu de net si ceva treaba prin casa...sper sa rezist cat mai mult. de lapte mi-e cam frica...uneori am impresia ca nu se satura, alteori e prea mult...nici eu nu mai stiu. s-au adoarme la san si se trezeste dupa vreo 2 ore ca ii e foame
.
Blanca o fi fost dopul gelatinos....hai ca Eva va fii leut, cu siguranta.
danielle asa sunt si sanii mei, se vad toate venele....
Eumada felicitari pt. rezultatele bune de la control si pt. grasunica.
Theea! nastere usoara si un bb sanatos! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
!
Pogos pregatim agitatele? doamne ajuta sa fie bine. te asteptam cu vesti.
Noce il vroiai racusor pe Filip? hai ca inca sunt sperante...pana la 12 la noapte mai este.
Elena
...sunt absolut superbi zmeureii!! sa va traiasca si numai bucurii sa va aduca. m-am topit toata cand i-am vazut
.
gata, fug la treaba pana mai sta bb cuminte.
o zi faina si racoroasa sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)