Mamici de zmeurici de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 11
Moniland spune:
Buna dimineata!!!
E ultima zi de racusori, ultima oferta. Cine doreste sa se grabeasca.
39
Laura Ioana
Irina Maria
CriPOD spune:
Apar si io ca ala care stie una si buna: sa se duca in weekend la urgente!
Adica invat greu, da si cand am invatat ceva tot aia fac.
Ca sa ii dau o nota pozitiva totusi experientei m-am indesat in blugii pre-pregnancy si mi-am pus curea la ei si uite-asa m-am dus la urgente si-asa mental ma simteam chiar bine overall.
Mno, va salut de dupa pirulele de antibiotic, am facut mastita, sambata febra si frisoane, duminica eram la coada la urgente cu Oliver dupa mine, si tac-su ofcors. De atunci ne-am cam chinuit cu mancatul, ca daca s-a stricat un tzitzi, am mancat cam la fiecare ora, dar azi am inceput sa scoatem capul. Cred ca si antibioticul ajuta.
Cel mai masochist lucru: dat la golit la bebe complet sanul cu problema, de cate ori se poate. Uof sa te urci pe pereti nu alta. 'niueiz, acu' e bine... pana la urmatoarea intamplare. Si dupa ce-am evitat la mustata mastita de 2 ori, la fiecare copil am patit-o, acu' am imbulinat-o. Culmea ca de celelalte doo ori era raaaau, de speriat, acu a fost briza marii, fara noduli, canale infundate si alte complicatii, ca stiu eu alea cum sunt, ohooo.
Asa ca n-am avut timp de onlainuri, sper ca n-am ratat multe si sunteti toate bine.
Vreau doar sa le felicit pe Elenada si pe Luisa!
Sa va traiasca mult si fericiti bebelusii! Laptic mult, colici ioc si adaptare rapida!
Danielle, ma bucur ca esti bine!
Moniland, io-s deja worried, cred ca bagam un corn in dr tau... inca o saptamana? Sper sa nu fie prea inghesuite bebelinele. Dar tu esti cuminte, ca si ele. Nu va plangeti niciodata, de nimic, inclusiv de nenea dr.
Hai ca mai e putin!
Alaptatul afara: eu mi-am luat pelerina de alaptat, e super, am folosit-o deja de cateva ori, nu observa nimeni ce fac eu acolo. Daca vreti va desenez cum arata tiparul si-l pun pe contul comun, va puteti confectiona si voi in doua miscari, e foarte simpla. Ziceti numai. E pacat sa va simtiti izolate acasa din atata lucru.
As vrea mult sa va iau la rand, dar nu pot, ca pic... Alinutza, aia cu ligamentele e minuscula cu alea de dupa ce vine bebe, adica pe langa astea ale tale (de fapt inaintea alora) vine guritza dulce si flamanda, cu program si chestii, care acu' e acolo in burtica, hranita, leganata, incalzita, etc. Nu ca nu-i fun, da' engioieste durerea aia inghinala cat poti, nici eu n-am apreciat-o cum trebuie, desi te-ai astepta ca as fi stiut mai bine de atat!![]()

Motana, barbar rau trucul ala... Sa stii ca asa a facut si Oliver de cand am trecut pe antibiotic, acum seara si-a revenit. Nu stiu daca e gustul de la medicament, ori altceva. La pediatru eu am fost prima data a doua zi dupa ce-am plecat din spital.
lucialu, tu esti ok sau te-ai topit de tot de la caldura? Te-ai imbracat intre timp? Si eu tot la bustul gol pe-acasa, da' din alte cauze.
Pupam pupa!
Proaspetelor mamici, vad ca voi va descurcati de minune... Giova, jos colopul, nu stiu cum faci tu... eu sa mai am unul mic in jur as claca, copilasul asta nu imi lasa un moment... oh, ba da, cand doarme-n wrap. Ma ajuta fie-mea, sotul, eu doar cu praslea, ce sa mai fac pt ei?! Ca nu apuc sa mananc uneori... Si el? Ar manca toata ziua, nici nu termina bine si cauta iar. Noaptea doarme langa mine, se trezeste uneori, alteori il trezesc eu la papa si bagam somn iar, uneori o lungim asa pana la 10 sau 11. Dar dup-aia gata, nici la buda nu mai merg fara el.
Pe mine ma face tare fericita atasamentul asta non-stop.
Si-i mai place la cumparaturi, cat shopuim, doarme ca valiza-n gara.![]()
Nu mai stau ca-i tare tarziu, tin pumnii cui se pregateste de marea intalnire, sper sa am timp sa mai vin.
blanca000 spune:
'Neatza si de la noi,
Vad ca de dimineata iar sa ivit secretia roz de data asta cu ceva chestie gelationoasa maro pe acolo...nu multa...tot asa cat sa iau un pic pe hartia igienica. Iar incep sa ma urmaresc.....Oricum dureri nu am si nici scurgeri asa de capul lor.
Nu stiu daca sa il anunt pe doctor doar pentru atat....dar daca e ceva el e de garda azi asa ca nu ma stresez f tare....dar poate ma apuca si pe mine mai incolo ca sa treaca si ziua asta...si sa vina dupa ora 0:00...am si eu un fix..dar poate are si bebelina unul
.
Parca Pogos se duce acum de dimineata la spital asa ca scot agitatele pentru ea :
pogos

s40
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
danielle02 spune:
`neata burtici,mamici
multumesc tare mult ptr cuvintele de imbarbatare,sunteti niste dulci
eu ma pregatesc sa duc fata la pediatru fiindca i-am facut o analiza la urina acu ceva timp in urma si i-au gasit nus` ce in ea.sper sa fie ok si ca rinichii sa functioneze cum trebe.
o mie de
fetelor care alapteaza,eu nu am reusit cu Ebonee si ma simt asa aiurea ca nu cred ca o sa pot alapta vreodata:((
neli,
moniland,m-am gandit la tine noaptea trecuta,esti o curajoasa cu gemeni in burtica si la termen
pe mine ma omoara unua,nus` cum poti tu cu doo.
am vazut poze cu bebelushi,insa nu mai tin minte care ce si cum..
va rog sa iertati neuronu` gravid inca.
Melissa e intoarsa cu,capusorul in jos si tot nu pot respira.cateodata am niste reprize cand simt ca ma sufoc.cine stie pe ce se aseaza ea pe acolo de ma lasa fara aer.si in plus de asta e foarte jos,gata sa iasa.
mie mi s-au umflat sanii si au aparut niste vene albastre/verzi pe ei de zici ca sunt ireali,asa nasol se vede.oare se pregateste laptele sa vina?ceva? si ma dor,nu mai zic de mameleoane,
mi se pare mie sau coccorina nu a mai scris de vreo zi doo?poate ne pregateste vreo surpriza.![]()
am fugit la dus si sa trezesc fata,trebe sa decolam spre spital.
va dorim o zi minunata
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
danielle02 spune:
blanca,eu ma gandesc ca o sa mai stea bebelina ta vreo 2-3 zile,nu mai mult.cand am pierdut dopul la Ebonee,era mult si cu sange si am nascut in 2 zile abia.
so...nu scot nici o agitata inca![]()
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Neli_ra Salutare fetele, Ne primiti si pe noi?Eu sunt Neli, asteptam,dupa verdictul 4D-lui o fetita ce se va numi Anastasia Marina si se va naste la Bega in Timisoara , prin cezariana cu dr. Craina undeva intre 8-15 august,maine implinim 36 de saptamani.Sunt la a2a cezariana,prima facuta pe 8 septembrie 2006,cand s-a nascut baietelul nostru David Marian la 36s5z,dar care a murit subit si surprinzator la 12 ore de la nastere,desi se nascuse perfect sanatos, lucru confirmat si de necropsie,fara maformatii ,insa, din motive neexplicate si ascunse de maternitatea Tr.Severin unde am nascut, a facut hemoragie cerebrala,hipoxie si stop respirator, inainte ca eu sa apuc sa-l cunosc.Au fost ,de fapt,mai multe motive banuite de noi,si din zvonurile care s-au scurs de la neonatologie,pt ca se pare ca acolo s-a intamplat ceva cu copilasul nostru,incat a ajuns in cateva ore,din sanatos tun, sa faca hemoragie cerebrala masiva pe 3/4 din emisfera craniana(sper sa nu fi gresit denumirile).Au refuzat orice cooperare cu alta unitate spitaliceasca, nu ne-au dat copilul sa-l transportam SMURD la Craiova sau Timisoara,motivand ca Severinul nu are ambulanta echipata pt astfel de cazuri grave si n-avea rost sa-l transportam, n-ar fi rezistat, desi, cu cateva ore inainte totul era ok si nu a mentionat nimeni ca ar fi fost probleme cu copilu.Au vrut sa ni-l arunce pe motiv ca n-avem ce face cu el mort, sa-l puna intr-o cutie de carton si sa-l arunce acolo unde arunca totii nou-nascutii morti,chiar daca copilul era deja botezat, soacra mea, intr-o inspiratie de moment, vazand ca ei refuza sa cheme preotul spitalului pt a boteza copilul si nici preotul nostru nu ne-au lasat sa-l aducem,i-a facut botezul de urgenta si asa a reusit copilul meu sa moara crestinat si inmormantat cu slujba in biserica, ca la orice crestin.A fost groaznic atunci, inca se mai resimt traumele de atunci, la un an dupa moartea copilului,pe 7 septembrie ,mi s-a curetat prin aspiratie o alta sarcina,de 13 saptamani la Elias, alta trauma.Acum , bebelina toti zic ca e og, "in grafic", se dezvolta bine, iar eu fac tot posibilul sa o scutesc de orice neplacere, efort sau stress din partea mea pana se naste.Va fi un pic mai greu acum ,deja este, deplasarea si mobilizarea s-au ingreunat mult intre timp,pe parcursul sarcini,din cauza kilogramelor acumulate in sarcina ,iar eu inca n-am scapat de scaunul rulant de care inca sunt dependenta si probabil voi fi muuuuuuuuuult timp de acum inainte, dependenta pe care am capatat-o dupa un accident rutier in 1998, accident soldat cu 3 traumtisme vertebro-medulare plus multe alte complicatii de obicei fatale(nu si pt mine, nu-mi venise ceasul si DD avea alte planuri, nu sa ma duca langa mama,care s-a dus in 1992 de la un cancer de col uterin).Iar ca sa fie tacamul complet,la Colentina, unde fusesem transferata la infectioase datorita leziunilor interne ce dadusera infectie si alte repercursiuni,2 brancardieri destepti au decis ca e mai simplu sa ma transporte intr-un cearceaf putrezit pe o distanta de 10 metri, n-avea rost sa mai mute masina, mai bine ma mutau pe mine cu cearceaful, desi eram bucati facuta dupa accident si ghici ce s-a intamplat?Am scapat pe asfalt, am capatat al3lea traumatism vertebral si sectiune medulara(in cel mai probabil caz)plus o infectie groaznica cu supuratie la locul fracturii,fusese 90%deschisa, aproape ca iesisera vertebrele prin piele).Dar,gata, cu povestile degroaza, acum suntem sanatoase,si eu si bebika si suntem fericite, abia asteptam sa ne nastem sanatoase si cat mai aproape determen, desi ea nu mai are rabdare si nici eu. Va pupam , sarcini usoare celor care n-ati nascut , nasteri usoare tuturor si sa aveti bb-i sanatosi,papaciosi,cuminti si frumosi, ca nimic nu-i mai de pret pe lume decat sa-ti vezi puiul sanatos si fericit! |
[b] Doamne, Neli ce povestesti acolo....DD ti-a dat putere sa treci peste toate, stia el de ce. Uite ca ai o fetita pe care ai sa o tii in brate si sa va bucurati una de alta la nesfarsit....Iti doresc multa sanatate si mult noroc.

Coccorina
39s
IsabelleAMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik
eumada spune:
Buna dimineatza fetelor.....
Am fost ieri iar la eco si control si mi-a dat un termen 11 august.....
fetitza e mare..doctorul s-a crucit...mama fetei e si ea maaaaare..
....a tabarat omul pe mine...ce burta mare am...la 35 saptamani si 5 zile are 3400,m-a trimis pe loc la analize fulger..glicemie,transaminaze.........
In ciuda faptului ca mancasem a iesit glicemia 72{limita inferioara este 65}
si restul pperfecte....tensiunea 10 cu 6.Dupa aia...a inceput..testul de glicemie provocata..sa ti-l faci.....ai grija la copil...scoate sarea...aia am scos-o deja......etc etc..era de-a binelea speriat
La eco desi abia am facut una a zis ca e perfecta ....are tot la locul ei......e pusa in diagonala....si grasunica....m-a rugat doar sa nu fac deloc efort ca sa mai stea macar doua saptamani.....
cam naspa dar asta e...
Pe de alta parte mi-e frica de operatie...dar.....citind postarile lui Neli_ra mi s-a facut rusine.......ea are curajul asta de a infrunta viatza......asa cum e...eu(noi) avem de toate si ne plangem..de una...altele sunt incercarile vietii nu o banala operatie.....zau cand vad de atea imi dispare orice frica..
NELI_RA ESTI DE ADMIRAT........
VA DORESC O ZI BUNA...

Madalina
s35
Eva-Maria
AMR 20 ZILE
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui badurox buna fetele! Noi am avut o zi tare nasoala astazi. Ne-am foit toata ziua, si eu si zmeurica mea, fara sa facem ceva important, desi suntem in curatenie. apropos, curatenia mi se pare ca nu se mai termina, ca mai avem o gramada, plus ca tati merge la servici si nu poate sa faca treaba decat dupa ce ajunge acasa, si uite asa intru in panica putin cate putin; lasa ca ne revenim noi. bagam majoretele pentru zmeuricii nou veniti!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .coccorina, scrie barlad la tine; la ce doctor mergi si ce fel te-ai hotarat sa nasti? Noi ne ducem sa facem o baita, ca avem praf si-n ... ma-ntelegeti. Va pupam pe toate!!! |
E bine tu ai observat ca eu n-am observat la tine
...Da, sunt din Barlad, dar toata sarcina am mers la Iasi la Dr Tiberiu Grigoriu si acolo as vrea sa si nasc. Spun as vrea caci in caz ca mi se declanseaza travaliul o sa ma vada cineva aici sa-mi spuna daca e ok sa plec la drum. Altfel, dr meu ma asteapta vineri sa ma internez ca sa imi faca ultimele analize de rigoare si sa asteptam
. Tu? Unde ti-ai monitorizat sarcina?Coccorina
39s
IsabelleAMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik
blanca000 spune:
THEEA
LA MULTI ANI sa ne fii sanatoasa si sa ne aduci o zmeurica perfecta 

s40
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
alinutza78 spune:
Theea 

...multa sanatate, fericire..nastere usoara si o bebelina sanatoasa, papacioasa si care sa va bucure toata viata!!!

Alinutza
s37 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009