Mamici de zmeurici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Azi eu am stat toata ziua in pat..am atipit, m-am uitat la TV, mai pe la calculator. Nu vreau sa fortzez nota si uite e deja ora 5 si noi tot ou kinder suntem , dar asta nu inseamna nimic...mai e pana trece ziua.

Nici nu am prea mancat mare lucru azi..cred ca comand o pizza..sa vedem ce zice si sotu' cand ajunge acasa ca vrea.

A fost cald azi? Cred ca da...nu am indraznit nici sa deschid geamul ca a mers AC incontinuu noroc ca e pe hol si nu ma bate direct in freza.

Vad ca pogos nu mai da nici un semn, e clar a ramas la spital.

Goooo Pogos

Ziceti ca si Adela e azi la spital, pai atunci si eu

Goooo Adela

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Buna fetele! Doamne, cald mai e! Si astia au mai dat un cod galben. Am impresia ca-si bate joc de mine vremea asta. De mentionat ca noi supravietuim fara AC, ca sa nu racim.
Elenada, ai niste minuni de copilasi! Sa le dea Doamne - Doamne sanatate si lor si voua si sa va aduca numai bucurii; imi vine sa-i pap
Coccorina, noi mergem tot la Iasi, la d-na dr Dumitru Mihaela Daniela, adica sper sa ajungem pana la Iasi cand o fi, ca altfel cam nashpa. Am fugit ca dracul de tamaie de medicii di Birlad dupa ce era sa pierd sarcina din cauza lor. Multa bafta vineri la analize si cine stie, poate ridicam agitatele atunci pentru tine.
Neli_ra, sa-ti dea Dumnezeu putere si sa ai o frumusete de zmeurica sanatoasa! Esti un exemplu pentru noi toate.
Pentru mamicile cu doi copilasi care nu mai pot de oboseala, cu multa admiratie multe pompoane!
Pentru mamicile cu mastita, uram insanatosire grabnica si dam pup.
Noi mergem sa ne intindem un pic, ca nu prea ne place sa stam in scaun f mult si laptop de unde. ne vedem mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna ziua zmeurici.

Sunt una bucata cumnata de pogos. Vroiam sa va spun ca a ramas in spital, colul deschis dar nu este inca sters, este pe perfuzii cu oxitocina (banuiesc desi nu mi-a declarat exact) si se pare ca pana diseara vine Tudolel
Eu ma duc sa ii fac galerie (si un control la dovlecelu meu personal) cu aparatu pregatit si vin cu vesti mai pe seara.

Nasteri usoare va doresc la toate si bebei sanatosi si papaciosi

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua dragele!
As fi scris un mesaj scurt,dar mi-e rusinica sa ma refer doar la mine
Edit...pana citesc si scriu nastem toate:
GOOOOOOOOOO POGOS!!!asteptam vesti bune!Nastere usoara si BB de nota 100!!!
Nu mai stiu pe cine am apucat sa felicit si pe cine nu,asa ca sa nu gresesc oricum felicitarile in plus nu strica,sper numa sa nu omit pe careva:
Felicitari Elena,Meleea,Inutsa,Buburuza(offf prin cate ai trecut,sa ai grija de tine),Andreea,Flosideea,Luisa,Alexutza,Pony,Dianka!!!Recuperare usoara si completa si laptic muuult!!!Bun venit gemenasilor Ana Maria si Matei Stefan,BB Alexandru,Bianca,Serban Alexandru,Laura Maria,Denis Stefan,Sara,Ana Maria, Eliza Teodora,Radu Ion si Andreea!!!Sa fiti iubiti,sa aveti o viata lipsita de grija si sa fiti sanatosi!!!
Am mai reusit sa vad ceva pozici si ma declar ca de fiecare data de-a dreptul indragostita de frumusatele de zmeuriciMai mie imi par toti grasumei,chiar daca nu toti au venit pe lume cu 3 kilute si lungimea e mai mica deci tot falcosi raman
Alinakiss felicitari proaspatului crestin,sa-i fie de bine!
Alinutza cuscra si voua felicitari si muuuuuulti,muuuuulti ani impreuna si intelegere si de-acum inainte!Bafta cu analizele,sa iasa bine!
Bibuga,Theea Sa aveti parte de tot ce va doriti!
Neli m-ai ingrozit!Dumnezeule ce lectie de viata ne dai!Muuuuuuuulta sanatate si tot binele din lume,Maica Dmnului sa va ocroteasca si sa ai parte de o nastere usoara cu BBita sanatoasa,sa va intoarceti acasica repede si cu bine si viata voastra sa o ia pe carari mai linistite si prietenoase!
Moni ma asteptam sa va vad "trecute granita",la mamiciHai ca-s figuri pupele taleMai,atata timp cat tu nu ai prezentat nici un balaur n sarcina, ba mai mult ne-ai dat lectii de atletista,fetele sunt ok si ele,culcusul ok si el...pai ce sa ne plangem,ca nu-s motive.Lasa-le sa creasca si vin ele(ps:mie mi-e groaza de sefa mea ca va fi leutza,dar tu cu doua sefe???ca de-acum se fac remarcate )
Citesc intr-o parte si scriu pe parcursMdeee daca am absentat
Danielle ma bucur mult de tot ca sunteti bine!Sanatate in continuare!
Mqqm imi pare rau de intamplarea cu mastita,offf!Bine ca va dregeti deja.Clar e odisee cu personalitatiPepi teu nu face exceptie si de ar face-o?Logic ca-i place la tzitziE super misto ca ai oameni mari in jur,chiar ca jos palaria mamicilor cu copii micuti acasaDap sunt in tzitzi goali cuintuneric in casa si ventilator pe viteza micaDe maine vine iar canicula
Blanca ce zice-ce zice BB si burtica?Parca e de-un dop pe-acoloBag o agitata mica de incalzire
Elena bine ati venit acasa!Sunt taaaare dulcei!
Giova mai poti? E ok acum Marco,nu?Am inteles ca se simte mai bine cu stomacelul si e mai linistit si cu voi. felicitari pt BB Edi cel mancacios si recuperator de kilutze!!!
Alina ai decalat data cezarienei?Am apucat sa citesc un pic ieri din cap trecut si am vazut ca te luase cu griji.Deci:eu prefer sa am parte de travaliu un pic,chiar am discutat si cu al doilea dr, care e super fain si tanar si mi-a confirmat ca e mai bine sa vina BB cand vrea,adica picul ala de travaliu e bun.Chestia e ca nestiind cum ne dilatam...tre sa apucam sa facem ceza totusi inainte de a se angaja BB pe canal.Mi-a zis de sange ca e mai putin cand taie si inca o chestie.Ce am gasit pe net, pe un alt forum explicatia unei moase,citez:"circulatia fetala intrauterina se deosebeste de cea de viata de nou nasc.prin inchiderea unor canale hepatice care sunt ajutate de adrenalina din corpul mamei in timpul unui travaliu,la fel si curatarea plamanilor de lichid este ft mult ajutata de presiunea pe care o exercita un travaliu normal asupra toracelui fatului".Partea cu scoaterea mai usor a lichidului din plamani prin travaliu o stiam si eu...daca se face la rece ceza(ac nu exista indicatii medicale pt asa ceva exista riscuri mai mari pe termne scurt si lung pt copil legate de respiratie-astm). De-asta eu una as prefera pe langa dorinta mai romantica de a-si alege BB ziua ei, sa vina macar inceputul nasterii de la sine.Daaaar vom vedea ce va fi.Am mai spus:pt mine e mai convenabil sa stiu ziua,ca mai pot programa si pregati una alta,dar pt pupa cred ca e mai bine invers.
Sandy se mai poate intoarce,sunt exceptii ca in principiu nu mai e loc,dar mai depinde si de ce considera locatarii din burtica
Coccorina o agitata,ceva?Cam ce ati pofti:mai stati sau ba?
Trimit pe asta ca deja e dictai cearceaful si continui

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Buna ziua zmeurici.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Monica am citit povestea ta din 2008...nu am cuvinte, m-a podidit plansul. De foarte multe ori m-am gandit la astfel de scenarii, parca de multe ori dupa sapt 28 (cand fatul e viabil) imi venea sa ii spun dr sa il scoatem caci macar staim ca e bine. Nu e primul caz care aud ca exact in ultima luna se intampla ceva, sau la nastere.....si MA INGROZESTE... Sper ca DD sa aiba grija de noi si sa ne aduca sanatoase acasa. Cred ca ti-a fost tare greu, eu numai cat ma gandesc si ma ia cu tremurici, cred ca as deveni NEOM. Si eu sunt o optimista de fel. Ma bucur ca esti bine acum si esti iar cu bebe 2. Iti urez sarcina usoara si multa grija.

Coccorina 39s Isabelle
AMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Buna ziua dragele!

Coccorina o agitata,ceva?Cam ce ati pofti:mai stati sau ba?
Trimit pe asta ca deja e dictai cearceaful si continui

my little sunshine

Multumim, dar inca nu stim, mi-a dat 2 alarme false pana acum. Asa ca, vedem vineri care e treaba. La mine nu conteaza, cum vrea bebelina si DD si sa fim sanatoase. De fapt, asta doresc la toata lumea!

Coccorina 39s Isabelle
AMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Lucialu..bine ai aparut ca ne intrebam pe unde umbli sau ce faci de tu ne scrii tu cearceafurile de rigoare

Eu am comandat pizza cum ziceam, dar inainte l-am sunat pe sot sa il intreb de care vrea el si sa il 'sfatuiesc" sa vina repede de la job ca eu nu am bani sa platesc pizza. El a fost de acord si cica vine repede de tot mai ales ca mancarica se anunta in 40-50 minute.
Bun......eu comand si astept..si deodata tzzzzzaaarrrrrrrr la usa..ma uit pizzaru'..upsss...eu nu am bani...sun sotu' el la job (trecuse cam 35 minute de cand sunasem)...ce ma fac. Pana vb cu sotul pizzaru' pleaca.....PIZZA MEA....ULRU LA SOT ...se intoarce pizzarul, fug la usa..in chiloti si maieu caci asa eram uit ca nu sunt imbracata potrivit. Il poftesc si in casa si ii dau 15 euro (multttt) ii ofer si o explicatie..se uita la mine uimit, vede burta...da din cap (probabil face calculul ca ii ramane ceva bacsis si lui) zambeste si imi da pizzele.

Ma duc sa halesc

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

HAI POGOS!
Blanca esti de comedie...m-am prapadit de ras nu alta. pofta buna la pizza!
Lucialu marco e bine, azi a venit de la gradi si nu-l gasea pe bebe. a inceput sa planga, l-am linistit zicandu-i ca e pe balcon in carucior.
Burtica e bine, papa bine, il indoapa ingrijitoarea si la gradi, noi acasa....musai sa recupereze cele 3 kg pierdute.
si eu stiam ca e bine sa inceapa putin travaliul pt. cezariene. doamne ajuta sa fie bine, pana atunci mai este. stai la racoare in casa.

cred ca bag bebele in casa, poate asa se trezeste sa pape.
La ora 19 are Marco programare la tuns. Noroc ca soseste al meu sot acasa, sa mearga cu el. eu nu cred ca apuc.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Monica multumim de vesti!Bafta la dr!
Patricia stai cuminte! daca sunt bejuliii petele e clar ca ai intins coarda.Ok, esti singurica si tre sa ai grija de Rebecca dar sunt chestii pe care mai bine le lasi balta si nu mai le faci daca mai vrei sa stai cu BB la purtator.
Alinutza si mie mi-a mai crescut un hemorodius porcus neinvitatusImi pare rau ca din cauze de munci nu v-ati sarbatorit cum se cuvine. Sper sa apuci sa termini odata sa mai te odihnesti.
Eumada suna bine analizele tale,dar fa totusi si glicemia provocata pt linistire totala!Pup grasa si mamica!
Blanca pofta la pizza!!!Sa va fie de bine!
Va multumim ca ati intrebat de noi Alina,Patricia,Alinutza si Mqqm!
Stiti ca v-am spus de curatenie...ei bine pana la urma am facut-o sambata,tati mai mult,eu ca melcul.Insa m-am resimtit groazanic si mi-a fost rau-rau,mai ales ca era si cald,foooarte cald.Mi s-a umflat piciorul drept de ne-am speriat amandoi,vb Eumadei nu mai aveam piele si simteam ca cea din dotare va crapa, nu a trecut nicicum pana a doua zi.Duminica am fost varza-omleta,ma suparaem ca luni era sarbatoare dar mi-a prins ft bine in final ca asa am reusit sa stau pe fundul meu si sa ma odihnesc.S-a facut racoare si s-a dezumflat piciorul.Cu contractiile stam binisor acum.Din pacate de maine va fi iar caldura si mi-e graoza ce ne asteapta.Ieri am resuit sa termin tot,am fost si la cumparaturi si iar m-am resimtit si umflat. Mai am de calcat,vreau sa o fac azi ca altfel cine stie cand voi mai fi in stare daca e canicula.
Am fost si la dr, l-am cunoscut pe cel cu care voi naste daca BBlina va decide sa nu-l astepte pe dr nostru.Sunt ft multumita pe manile cui ne-a lasat dl dr si din nou jos palaria pt ce fel de om este.BBlina avea la 35s si 6z 2800 g(dr ne-a spus ca va avea cam in jur de 3600 cand va fi sa vina), ne-a aratat fatzuca in sfarsit si avem o tona de pozici cu fata ei pt ca dr a uitat sa puna dvd-ul,asa ca ne-am pozatSi i-a facut o poza si cu "gogoasa" cand l-a auzit pe al meu ca a fost mult timp sceptic la ce ni se arata pe ecran vis-a-vis de ce culoare avem.Suntem o bucalata,tati a ramas impresionat ce grasuta asteptam si frumusatza.A zambit pupa!Vreau sa va spun ca m-am topit cand i-am vazut primul zambet inca din burtica.E grimasa dar dr a spus ca e ft bine ca le are,din nou indica un copil sanatos!Lichid avem suficent si placenta nu e imbatranita,iar fluxurile sanguine sunt in grafic.
Legat de col.Vad ca Badurox si MC parca intrebau: i-am spus de toate necazurile noastre cu contractiile si umflaturile si tot.Si mi-a spus ca nu mai are sens sa-l masoare,doar daca vreau eu,pt ca deja la 36s suntem ok si el crede ca il vom astepta pe dr nostru.Oricum ideea e sa nu facem efort sau oricum sa stam cuminti macar atunci cand ne resimtim.Pe ultima o fac cand simt ca e groasa.Eu vreau totusi macar sa avem 38s.Cu ecograful pe burtica nu a putut sa vada colul pt ca fusesem la toileta inainte si aveam vezica goala. Si mi-a spus ca ma asteapta la cel mai mic semn,ne-a trecut in tel lui si imi face ceza daca asa a spus dl dr.
Legat de senzatia de sufocare...pai tocmai ca daca sunt BBeii intorsi e mai naspa senzatia ca dau cu fudulet si picioruse in stomac si il impinge mai sus.Eu asa zic ca acum resimt mai tare,cateodata parca vrea pupa sa se cocoate in gatul meu.Si nu doar ma sufoc am si dureri de stomac plus cosul pieptului de mama-mama.Probabil ca si marimea are un cuvant bun de zis in treaba asta.
cam atat si scuze ca m-am intins.Va dorim tuturor o zi frumoasa in continuare!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Pooh, asa ma impinge fara sa imi explic de ce, exact m-am gandit.. ca e jet prea mare sau nu e deloc dar nu cred. Acum mai are si gaze , nu se indoaie asa ca la super colici dar imi dau seama ca dupa ce trage niste ártz partz se calmeaza.. tre sa revizuiesc ce mananc.
Chiar, era parca o lista cu ce e si nu e permis in tp alaptarii, mi-o da si mie careva, pls?

Il lasi pe Balázs sa doarma cate 5-6 ore neintrerupt? La mine ar face asta dar nu noaptea, ci ziua... numai ca nu o las atata, nu ca la 3 max 4 ore tre sa le dam iar sa haleasca? M-a prins si pe mine somnul odata vreo 6 ore.. de uitasem de ea saraca si a dormit bine merci, dar daca las asa nu mai completez cele 8 ori de dat de mancare pe zi... oare cum e bine?

Alinutza, mai adaug poze pe linkul ala de pe gmail. N-am mai incercat cu slingul, dar nu ma las, ca imi place prea tare ideea. Sa stii ca e mai frumos sa nu dormi din cauza ca plange bb decat de durere de ligamente, hehe... adica na, sa dormi cu bb langa tine fara sa planga e si mai frumos dar deh, cat se poate, te si eu.

mQQm , be well... cu alaptatul afara nu e doar ca mi.e jena.. ci nici nu stiu cum sa fac fara perna cum sa o tin, caci acasa numa cu perna de alaptat, am mai incercat asa dar nu prea stiu cum, deci is 2 chestii nu numa 1.

Intru mai incolo, daca am timp, azi mergem la pediatru, o sa il intreb de vit D... poate ca la atata soare nici nu recomanda aici.
va

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput