**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(102)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Kid, da, eu am avut sangerari intermenstruale, dar diagnosticul de rana pe col l-am primit abia dupa Papanicolau si 2 colposcopii, de asta te intrebam cum s-a ajuns la diagnosticul tau. Sper sa ai rezultate bune la analize!

Sorina-angel, eu sunt din categoria cu copil care n-a plans cand l-am dus la gradi. Vorbesc de cel mare, cu Cip vom vedea cum va reactiona. Parerea mea e ca cu cat intra mai repede in comunitate, cu atat se adapteaza mai bine.

Kid, vezi ca cei de la Micomi au site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Florentina Am vazut ca au site www.micomi.ro, dar nu au nici o informatie acolo. Cel putin la mine nu se vede nimic. Mai au si alt site?
Nu stiu nici eu ce si cum, de asta as vrea sa merg la alt dr.

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele!

Asa cum am promis revin cu pozeeee!

Mai intai o

DEDICATIE pentru voi!

CASA AMENAJATA

BELGRAD

Enjoy!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Liv, si eu vreau casa!!! Foarte mult imi place baia cu gresie verde inchis! Si usa de sticla! SI curteaaa, care nu se prea vede, dar o sa o vedem si pe asta mai incolo

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana super casa, Bravo! Mi-au placut dormitoarele baietilor si macii din baie. Baietii au baia lor?

Ca tot s-a animat subiecul gradi mai fac si eu cateva precizari:
- pampers. noi am scapat de el, dar nu stiu de ce deranjeaza ca e mai comod sa schimbi pampersul decat sa mergi cand iti e lumea mai draga la wc ca poate face/nu face. Eu am oprit de vreo 2 ori duminica pe autostrada ca a vrut sa faca pipi .
- bibi. Maya inca mai bea din biberon, dimineata si seara, chiar asta e primul lucru pe care il cere "mami face bibi". Este in afara orelor "regulamentare de gradi" deci nu stiu de ce ar deranja.
- mancatul singuri. Maya mananca micul dejun singura si restul doar daca are chef, deci teoretic poate, practic nu vrea....ii va prinde bine un training printre copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Sorina vad ca te-ai hotarat la gradinita privata. Imi poti spune si mie pe unde este?
Eu sunt inca pentru stat, dar mai astept niste raspunsuri, daca nu il primesc in grupa mica si ar trebui obligatoriu la cresa il duc tot la privat si eu, in grupa de 2-3 ani.
Liviana ti-am admirat si eu casuta, superba, asa mi-as dori si eu una. Poate reusim ceva cu prima casa asta.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

madaiulia Tocmai de asta am dus-o la privata, caci la stat mi s-a zis clar ca o ia la cresa. De la anul insa merge tot grupa mica la stat, dar la program prelungit, acum o duc daor pana la 1. Gradinita este vis-a-vis de casa studentilor,in centru, o casa rosie. Am uitat cum ii zice ... Oricum sa stii ca, cum este peste tot, exista si pareri contra acestei gradinite... Eu sunt de parere ca este SUPER ok, dar eu stiu o fetita care s-a dus acolo si i-a fost f bine, chiar daca ea era mai introvertita si s-a adaptat mai greu. Nu e o gradinita unde sa ii streseze sa invete f multe, cum se mai intampla, dar urmeaza o programa normala, plus ceva activitati mai "libertine" cum ar fi "pictat cu degetele"...am auzit mamici revoltate de aceasta activitate.... Mie imi place acolo, e frumos, sunt 12 copii in grupa deci e Ok, au atentie, mai ales cei noi veniti. Acum parca ti-a zis, au si copii mai mici ca Adriana, de 2 ani (aproape 2 ani defapt). Dar in aceeasi grupa vor fi si de 3 ani, 3 ani si ceva.

Liviana Super casuta, ce am vrea si noi una asa

mica treaba cu biberonul este de alta natura, in sensul ca pe ei nu ii intereseaza daca mai bea din biberon pe acasa, ii intereseaza sa poata bea din cana, pahar apa sau ce li se da, si sa nu ceara neparat biberonul pentru asta...Eu asa cred.

florentina Ce bine ar fi sa nu planga prea tare nici a mea. Dar nu cred, chiar daca imi pare ea mie acum viteaza si independenta, totusi ma are la dispozitie...Altceva va fi cand va vrea ea la mami si mami va fi de negasit...
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc mult pt aprecierile cu casa, fetelor. As zice ca sunt dovada vie ca se poate, asa ca luptati pt obtinerea casutei dorite! Acum cativa ani nici nu credeam ca ne vor permite vreo data o casa, dar viata nu se stie niciodata ce-ti ofera. Sanatosi sa fim si sa ne putem plati creditul ca nu-i usor deloc cu el!

Nu stiu daca v-ati prins, dar florile din dedicatie le-am cules personal aseara special pt voi! Imi pare rau ca nu le pot oferi (deocamdata) decat virtual, insa cine are placerea sa ne viziteze cu inima curata, usa noastra este deschisa!

Florentina, te cred ca ti-a fost greu cu piticii la mare, dar o sa fie mai usor in anii urmatori. Nu aveti posibilitatea sa "fugiti" de acasa in 2 pt cateva zile? Doar asa sa va reclasati. Cel mare cu cine sta acasa, banuiesc ca e in vacanta, nu?
Didi, fain si bazinul vostru. E o chestie si treaba asta cu marimea si adancimea, am alfat ca M nu vrea sa se indeparteze prea mult de margine, dar a promis ca azi va innota singur pana la culoarul 3.
Poohy, va urez petrecere placuta la botezul lui Mihnea si desigur asteptam poze cu ambele gogosele.
Sorina, eu cred ca intotdeauna copiii mici vor prefera sa se joace cu cei mari pt ca de la ei au ce sa vada/invete, pe cand cei mari nu vor fi interesati de cei mici, din motivul invers. Depinde insa de varsta in cauza si de personalitatea copiilor.
Mica, la et 1 mai avem o baie insa nu e amenajata, deci se poate spune ca au si baietii o baie a lor. Tu ai plecat singura cu fata pe autostrada sau cum? Vom merge si noi la BR in week-end, sa vedem cum va fi cu B in chilotei pe drum.
Elteka, te intreci cu gluma, UNDE ESTI? Hai ca ne e dor rau de tine.
Mihamora, ce mai face burtica? Cum te mai simti, juniorul e ok?

Si pt amuzament cateva cuvinte a-la-Bogdan:

mna-mna=lumina
shunca=shinca
dag-dag=tractor/excavator
capa=cap/sapca
sosete=shishite
tataia, mamaia in clar
brm brm=masina
iapa=este apa
stim sa numaram: unu, doi, patu; doi mna-mna, doi dag-dag etc :) si sa spuna orice cuvant din 2 silabe mai putin "mami" care e "meme".
Cand se supara, spune "meeei"!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Draga liv, casa ta e minunata!!! mi-a placut bucataria, nota 10 si scara. Ti-e si cu mine. Vroiam sa te intreb, scara ta nu scartie?
daca tu zici, mi se pare cam imposibil in momentul asta sa zic ca imi iau casa. nici la un ap nu prea is hotarata, doar cand ma enerveaza propietarul ca nu izoleaza casa. La vreme asta de aici cand ploua ca la ecoador, nici nu iti trebuie gradina, ca nu prea te bucuri de ea. si vara cu 10 grade

Kid, io am trimis-o pe sormea la miconi si a fost tare dezamagita. a costat-o o caruta de bani, a asteptat din iulie pan in noiembrie. acu depinde de pile..sau mai stiu io cum..pe ea au taxat-o dar de ex la testul papa nicolau i-au scris o pagina A4 si nici macar nu i-a spus gradul, care de fapt e universal si concludent pt toata lumea. Parerea mea

Fetelor, hai sa ii scriem fiecare cate un PM la Elteka si daca nici asa nu apare o sun io . Sper sa nu fi patit ceva si doar lipsa timpului sa o tina departe de noi

Si Miniuta, Angiuta, Alice Alex und Irinusha scrieti si noi o litera pe aici.

Io sunt aia care nu scoate pampersul inca, pt ca copii mei nu au dat/dau semne ca ccc constietizeza procesul, deci nu-s maturi si apoi daca plec la drum, ori nu au iesire dupa autostrada cand vor ei ori nu opresc din ora in ora si fac 2 ore in plus sau in oras, el sta in carutz, parca totusi nu l-as duce la toate toaletele pe care le intalnesc, ca doar nu stam numai in casa.
Si, nici la gradinitza nu e o drama daca ajunge cu pampars. io cred ca-s alte lucruri mai importante in viata decat sa fac acu o tragedie ca are pampers. Cum am mai scris odata. conteaza cand si-a tinut gatul, cand a mers? nope..toti merg..toti vor scapa de pampers, importantul e sa fie el fericit , idiferent unde va fi, ce va face.

zilele astea doar cu 1 copil mi-a fost asa usor. uitasem cum e doar cu unul. Am fost cu D in park, ne-am uitat dupa vapoare si lebede ne.am jucat, am dormit amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Legat de bautul cu bibe/cana, Mara mai bea din biberon doar laptele (ii dau 350 de ml dimineata si vreo 300 seara, nu-mi vine sa-i dau din sticla cu tutur, iar din cana nu reuseste sa bea ca varsa pe ea) si apa de noapte. In rest, bea apa din sticluta cu tutur (i-am luat din Carrefour, sunt si sticlute de Prigat sau Cappy, nu mai stiu exact, care au tutur) sau din pahar/cutie cu paiul (daca ii dau limonada/suc de fructe). Cred ca la gradinita nu ar fi o problema daca ar bea din sticluta ei cu tutur si nu ineleg care e problema cu biberonul, atat timp cat bea din biberonul ei. Se umple la fel ca o cana, nu? Doar ca trebuie sa-i infiletezi capacul . In fine, eu nu m-am prins care ar fi problema.
Legat de Pampers, Mara spune deja cand face pipi, nu spune la kk decat dupa ce a facut. Dar in deplasarea asta de cateva zile am tinut-o mai mult cu Pampers, ca am mers ceva cu masina si ar fi insemnat sa oprim din 10 in 10 min sau din juma in juma de ora. Asta nu ar fi fost o problema, dar ne-am gandit ca e posbil sa o apuce pe undeva unde nu putem opri si de tinut nu poate sa se tina prea mult. Asa ca am tinut-o si cu Pampers, si fara. Am laudat-o insa de fiecare data cand spunea "pis la olita", desi avea Pampers pe ea. Acum sper sa nu-i fi cauzat procesului de dezvatare, dar are tot timpul sa scape de ei.
Eu am fost multumita de dr Badea de la Micomi, imi place cum se comporta cu mine (nu ma trateaza, ca alti dr la care am fost, ca pe un animal), imi explica destul de mult si mi-a scris rezultatul detaliat de fiecare data. Poate ca mai are si scapari, nu stiu ce sa zic. Eu am recomandat-o pt ca am fost, personal, multumita de ea. Plus ca mi-a fost recomandata ca foarte bun colposcopist de mai multi ginecologi, e.g. Tutunaru, Parvu etc.
Liviana, felicitari inca o data pt casuta, sa o stapaniti sanatosi! Ati avut curaj sa mergeti la Belgrad, asa cred

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput