**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(102)**
Raspunsuri - Pagina 3
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex he he..ce animatie aici!! Ana, scriam ca le comand dupa amazon ca le vreu in deutsch. tre sa imi fac rost in schimb de colectia disney, ca D a primit-o pe prima, si R mai vrea vreo cateva. |
Ce carti iti trebe, ca eu am cateva la dublu?
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
poohy spune:
Didi, acum am vazut cu Disney. Pai pot sa ti le iau eu daca vrei, de la libraria Adevarul ca tot o sa il trimit pe sotulache acolo, Manu le are numai pe primele 5.
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
DidiAlex spune:
Domnitelor, am doar numarul 1, adika cartea junglei, restul le vreau pe toate. Io evident ca mai am din ele, dar nu le am in romana. si mi-au placut tare mult cum sunt lucrate.
Liv, noroc ca ma link-uit pt tine si am citit ca bazinul e inchis dupa 20 iulie pan in 10 august. frumos asa. le dadeam sperantze la copii. tre sa ma concentrez mai bine, ca ramanem in strada
Anca, cand am primit loc la cresa pt Robert mi-au dat lacrimile si am bocit, un sentiment tare ciudat, care nu il poti stapani. imi ziceam. gata a zburat puiul.
io il iau pe D in brate cand doarme si il miros. dupa ce ei scapa de pampers si bibe..nu mai miros la fel. morosul asta pe mine ma imbolnaveste
in alta ordine de ideei si io is fan Lepsa. E multa liniste fatza de Valea prahovei. Fratele meu are casa acolo, dar din pacate nu am mai ajuns prin zona din 2003.
Si la Maneciu, pe teleajan iar e superb. Aveam un coleg de servici care isi inchiria casa acolo.
Florentina Roman spune:
Poohy, gradi se cheama Butterfly, noi mergem in Aviatiei, fac max 7 min pana acolo; vezi ca au site.
Didi, acelasi sentiment l-am avut eu cand l-am inscris pe Tudor la scoala asta iarna. Am iesit tremurand din secretariat...Deja ma gandesc ce ma fac in septembrie, la deschiderea anului scolar, parca vad ca incep sa dau apa la soricei pe acolo...
kid spune:
Liviana Iau tratamentul cu fier prescris de dr, iar cand il termin, voi merge sa repet analizele. Incerc sa mananc mai multa carne, sa beau suc de sfecla rosie, citrice...
Referitor la Mihai, momentan suntem in stand-by.
Foarte frumos ai scris de Belgrad, astept si eu poze.
Ioana Noi inca nu folosim pastile, avem plasa la geam, dar oricum e mai mult de decor pt ca sta destul deschisa. Si intra multi tantari pe usa.
Florentina Te referi si la alte sangerari in afara de ciclu?
Si mie analizele mi-au spus ca sunt bune, acum mai astept rezultatul la inca una.
Referitor la rana pe col, prima dr gineco la care am fost mi-a pus acest diagnostic. Cand am mers la dr meu de familie si a vazut anemia, mi-a spus ca este cauzata de aceasta rana pe col.
Apoi am fost cu rezultatul analizelor la o alta dr gineco(prima s-a mutat in alt cabinet si nu mai aveam cum sa ajung la ea) si mi-a spus ca nu e rana pe col, ci este de fapt o inflamatie a colului, mi-a mai dat sa fac o analiza, mi-a spus ceva de secretii, ca sunt cam abundente. Mi-a dat ovule cervucid si apoi o sa vedem. Trebuie sa mai merg saptamana viitoare la control
Nu stiu ce sa mai cred.
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
ang3lt0uch spune:
Fetelor, la mine asa a ramas cu gradi. De la 1 Oct o duc la o gradi particulara cum v-am zis si ieri, dar azi deja am fost si am vazut si am trecut-o pe listuta. O sa stea pana la 12-1, fara masa de pranz, daor mic dejun, si e in grupa mica caci aici nu au grupe de cresa... vor fi copii de la 2 la maxim 4 ani cu ea in grupa, parca 12, cat este maxium... Sper sa se acomodeze, cu toate ca fata de acolo( directoarea, dar e de varsta mea...) mi-a explicat cum ca nu prea exista copii care sa nu planga ceva timp dupa ce ii duci acolo... Mai ales dupa ce se prind ca e o activitate zilnica, nu e daor ceva ce faci o data si gata, ca o joaca. Sper insa sa fie ok pentru ca e deocamdata la programul scurt.
PS: Am efect glow, de-abia astept sa il vad...
PS 2: Pff iara vorbiti mult si mi-e asa greu sa va urmaresc
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
Graviduta spune:
Kid, du-te la un ctrl suplimentar la clinica Micomi, dr Mihaela Badea. S-ar putea sa nu gasesti locuri ca e f aglomerata, dar insista pe langa asistenta sau incearca sa te duci intr-o sambata pe-acolo ca doctorita are program administrativ si vb cu ea sa te programeze mai repede. E intre Belvedere si Crangasi, pe str. Alizeului.
Didi, trimite-mi un PM cu adresa ta, sa-ti trimit dublurile. Nu stiu exact care sunt, ca acum sunt plecata din Buc, dar iti scriu sambata.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
DidiAlex spune:
Alina,daca esti pe faza, lasa-mi un numar de telefon. sor-mea e in bucuresti si cred ca ar veni ea pana la tine, adika unde iti este tie convenabil. daca nu ai plecat de acasa, nici nu stiu cat e ceasul, ar veni si azi cienav la mine in ora, de la baneasa zboara. dar cred ca-i prea din scurt, si nu se poate. nu e graba, ca tot le vreau.
kid spune:
Graviduta Multumesc de recomandare. Poti sa-mi spui, te rog, cam ce preturi sunt sau daca ai, un numar de telefon?
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema