Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
DDna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Ddna, cat utrogestan iei? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1) |
Cand am avut sangerarea am luat 2 cp la 8 ore, acum iau 2 dimineata, 2 seara.
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui DDna
Cand am avut sangerarea am luat 2 cp la 8 ore, acum iau 2 dimineata, 2 seara. |
Tin pumnii sa fie bine!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
Rebiana27 spune:
DDana acum am citit ca esti din Targoviste (eu-s din Fieni)! La ce dr mergi?
I can't fake with dignity so i'll not try!!
DDna spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nerantula
Tin pumnii sa fie bine! ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1) |
Multumesc mult. Trebuie sa ne ajute si noi Doamne-Doamne
DDna spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 DDana acum am citit ca esti din Targoviste (eu-s din Fieni)! La ce dr mergi? I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Merg la Bucuresti la dr Parvu de la Elias. In spitalul de aici nu mai calc ever.
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui DDna
Merg la Bucuresti la dr Parvu de la Elias. In spitalul de aici nu mai calc ever. |
Bine zis!!! Eu am ajuns de urgenta cand am pierdut sarcina trecuta (si-am jurat ca la noi la Judetean n-as trimite pe nimeni) dar pe Luca l-am nascut la Bucuresti la Filantropia si acolo intentionez sa nasc si de asta data daca totul decurge bine!
Nerantula spune:
Imi cer scuze pentru off-topic, voiam sa va spun ca Iedi este primul in clasament!

Daca veti avea vreodata nevoie de voturi in vreun concurs, va rog sa faceti o strigare la mamicile de bobocei de septembrie-octombrie 2008, ca facem cheta! ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Imi cer scuze pentru off-topic, voiam sa va spun ca Iedi este primul in clasament! ![]() Daca veti avea vreodata nevoie de voturi in vreun concurs, va rog sa faceti o strigare la mamicile de bobocei de septembrie-octombrie 2008, ca facem cheta! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1) |
Lucia are dreptate, toti copiii sunt dulci si minunati! 
Nerantula spune:
Da, sunt de acord! Sunt absolut minunati, niste stele in viata noastra! Burticilor care sunteti acum la primul copil, eu ma bucur de pe acum gandindu-ma cum veti trai si simti primele lui clipe ... si toate celelalte, cum vin bucuriile in cascada si cum o sa va explodeze inimile de dragoste si dor!