Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
lucia2000 spune:
La sumarul de urina mi-au iesit niste hematii in urina si medicul mi-a zis sa fac urocultura 3 zile consecutiv.
Stiti cumva de ce 3 zile consecutiv?
O singura proba nu e concludenta?
Nu ar trebui sa aiba acelasi rezultat toate 3?
Bebe
catalutza81 spune:
Ddna, nu iti face griji, am trecut si eu prin asta. Inca sunt consemnata la pat.
DAR, bateti tobele, am fost la doctor si mi-a zis ca placenta mea se lipeste usor usor 

, doar sapt asta mai stam la pat. In rest bb e super, s-a dublat!!!! si e normal dezvoltat pt 10+. asteptam eco de 12 sapt si DT. prietenul meu jura ca ne-a facut cu mana, dr a zis ca e ff sugubat ceea ce e semn bun ![]()
Va
pe toate
Catalutza
10+
catalutza81 spune:
Lucia ma gandesc ca vrea sa vada daca nu e din alta parte de ex col sau uter si nu din vezica.
Din cate stiu io, am avut cateva cistite la activ, daca nu ai mai avut episoade de infectie urinara, nu ar trebui sa fie de la vezica.
Poti sa ne zici ce scrie mai exact pe sumar: "rare", "relativ frecvente", frecvente sau foarte frecvente. Nu stiu daca am voie sa dau linkul, am gasit un site de interpretare a analizelor si acolo zice asa:
Rare: 1-4/hpf.
Relativ frecvente: 5-15/hpf.
Frecvente: 15-50/hpf.
Foarte frecvente: >50/hpf.
poti sa compari cu ce ai tu pe buletin.
Sper sa te ajute, da un pm dc vrei linkul complet!
Catalutza
10+
lucia2000 spune:
LA mine sunt 10 hematii deci relativ frecvente
Cistite am tot facut pana acum vreo 2 ani dar de atunci nu am mai facut.
Bebe
cris.dogarel spune:
Catalutza, 

. Bravo, sa fie bine!
Ddna, bine ai venit! Eu am avut sangerare/pete maronii o zi la 11s+ si mi-a dat utrogestan 4/zi pana la 16 s. insa nu era de la placenta sau ceva concret. dr. a zis ca de la un efort, cel mai probabil, sau ....de la sex. acum e totul ok, sper sa raman asa. ai grija de tine

Cris,
13+si
Ana(04.04.2003)
cris.dogarel spune:
fetele,
azi intru oficial in trim. II, ceea ce inseamna ca ma voi simtzi si eu mai ...om
.
le invidiez sincer pe cele care sunt gravi care nu au parte de:
- gretzuri o zi intreaga, vomitat seara, dar fara vreo ushurare'
- ametzeli, balonari, migrene,
- toane de plans si urlat degeaba la copil/sotz/mama si cine mai e pe acolo,
- bufeuri de transpiratie si calduri la ...17 grade de la aer conditionat (eu, care abia la 26-27 mi se incalzeau picioarele...),
- mancaruri si oameni care miros TOATE ingrozitor, chiar daca sunt unele obiecte care nu ar trebui sa miroasa ...deloc,
- creme de fata care ustura/ususca/inroshesc, desi pana acum 3 luni erau ok, cosmetice fara alcool si miros, dupa etichete, dar super mirositoare dupa nasul meu,
- vise ingrozitoare cu mine si bebe in rolurile cele mai rele si cu sotzul in cele mai ... bune pozitzii, dar nu cu mine
- pareri "avizate" de la colegi, rude, necunoscutzi de pe strada si .."neavizate" de la medici care au tratamente diferite pentru aceeasi problema sau diagnostice diferite pentru ... probleme lipsa.
- 4-5 kg in plus, deshi orice carte de bun simtz zice ca tre sa iei ...maxim 2
Toate astea m-au facut sa 

![]()

.
Stiu ca ar fi fost mult mai rau daca nu exista DC si voi, asa ca 

dragele mele, indiferent ca faceti parte din categoria fericitelor "fara" cele de mai sus, sau a oropsitelor de gravi ca mine, care chiar se simt bolnave, cel putin in primul trimestru.
Cris,
13+si
Ana(04.04.2003)
DDna spune:
Va multumesc mult pentru incurajari ! E tare placut aici cu voi, parca m-am mai linistit. E a doua zi la pat, ma odihnesc, va citesc, o sa fie bine !
_giulianna_ spune:
Neata!
Sunteti minunate! Multumim mult!
Sa dea DD sa aveti sarcini usoare, nasteri fara probleme si bebei sanatosi!
Va urmaresc din umbra si ma bucur alaturi de voi!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
albinuta_roz spune:
Buna mamicilor! Eu sunt noua pe aici, acum m-am inregistrat si as vrea sa stiu cumsa ma inscriu la mamici de februarie 2010
Andre_lina spune:
Dragelor, cu ajutorul lui Nerantula merg vineri la Iosup sa vedem cum e cu brida aia amniotica...
Numai gandul ca merg la Iosup ma linisteste.
In rest...m-a durut ieri burtica...destul de tare. Apoi dupa o curatenie in toata casa, abia ma miscam de dureri de spate, azi-noapte nu m-am putut intoarce de pe o parte pe alta...simteam ca mor daca ma misc, si sunt o fire puternica.
Acum e mai bine, dar va tb sa fac iar curat.
Sunt admise unguente ca voltaren, genul asta?
PUP
cu
16+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume! astept sugestii
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922