Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
DDna spune:
Seara buna tuturor :)
Mai este loc pentru inca o burtica ?
Sunt insarcinata in 15s si tare speriata dupa o mica decolare de placenta acum 2 saptamani, pete maronii sambata noaptea si azi noapte.
Sunt in repaos la pat si ma rog ca totul sa fie bine.
bAly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DDna Seara buna tuturor :) Mai este loc pentru inca o burtica ? Sunt insarcinata in 15s si tare speriata dupa o mica decolare de placenta acum 2 saptamani, pete maronii sambata noaptea si azi noapte. Sunt in repaos la pat si ma rog ca totul sa fie bine. |
DDna bine ai venit la noi la odisee!!! Loc este si inca mai asteptam, cu cit mai multe burtici cu atit mai frumos!
Stai linistita in pat si sa dea DD sa ne fii alaturi pin la sf celor 40 de sapt, sau cel outin 38.
Vine Surpriza
Alina
11+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
DDna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bAly
DDna bine ai venit la noi la odisee!!! Loc este si inca mai asteptam, cu cit mai multe burtici cu atit mai frumos! Stai linistita in pat si sa dea DD sa ne fii alaturi pin la sf celor 40 de sapt, sau cel outin 38. Vine Surpriza Alina 11+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005) |
Multumesc din suflet de primire
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Donna_n REBIANA nu-mi vine sa cred!!!! Am inceput sa plang de bucurie cand am citit!! Imi vine sa te strang in brate si mi se pare ca un "felicitari" virtual nu ajunge!! Sa stii ca bb-lul tau imi da sperante. Am pierdut sarcina in aceeasi zi..asta inseamna ca se poate! eu numar zilele pana la urmatorul cm cand voi termina tratamentul cu orgametril si nu-mi vine sa cred ca sunt asa aproape noi sanse... Nu ma avant in sperante ca stiu ca se poate sa nu raman poate pana la anul, dar recunosc ca am inceput sa sper. Mai ales acum ca am aflat ca esti gravi!! SUPER! Te voi urmari in continuare sa vad cum te simti si cum creste bb! Va doresc din toata inima sanatate, optimism si o sarcina frumosa si dusa la termen! Te pup! Salutari si la celelalte fete! "Two are better than one, for if they fall one will lift up the other." baby |
Doamne, dulcea, cat ma bucur ca inca mai citesti!! Ai fost prima la care m-am gandit atunci cand am tinut in palme testul pozitiv!!
Imi doresc asa mult sa fie totul bine de asta data!! Am convingerea ca vei ramane insarcinata si vei tine in brate puiul tau atat de dorit! Ma rog pentru asta! Ma bucur enorm ca esti mai optimista! Si pe mine tot asta m-a ajutat! Sa dea DD sa fie bine! Te pupacesc! 

I can't fake with dignity so i'll not try!!
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui DDna Seara buna tuturor :) Mai este loc pentru inca o burtica ? Sunt insarcinata in 15s si tare speriata dupa o mica decolare de placenta acum 2 saptamani, pete maronii sambata noaptea si azi noapte. Sunt in repaos la pat si ma rog ca totul sa fie bine. |
Te rog mult de tot, mergi la doctor neaparat si vezi ce spune, ar trebui sa-ti dea utrogestan intravaginal, stai relaxata in pat si ai multa grija! O sa fie bine!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
DDna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Te rog mult de tot, mergi la doctor neaparat si vezi ce spune, ar trebui sa-ti dea utrogestan intravaginal, stai relaxata in pat si ai multa grija! O sa fie bine! ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1) |
Multumesc mult de grija !!
Iau utrogestan de ceva timp, de cand am ramas gravi, duminica am facut chiar o ecografie, placenta este in regula, bebina e ok, e posibil sa se curete ceva mai vechi, ca dureri nu am.
_giulianna_ spune:

Multumesc din suflet pentru voturi! Datorita voua, Edi a urcat pe treapta a doua a concursului. Inca nu s-a terminat votarea, va asteptam pe cele care nu ne-ati votat.
Multumim! 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
Rebiana27 spune:
DDna am speranta ca totul va fi bine daca vei urma indicatiile dr si vei sta cat mai relaxata si odihnita! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Nerantula spune:
Ddna, cat utrogestan iei?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)