Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Andre_lina, ma bucur mult ca te-ai linistit si ca te-a si amuzat Iosup, l-ai prins in toane bune. Eu, dupa prima eco la el, il numisem omul-masina, era una cu aparatul ala, n-a zis un cuvant in plus fata de ce 'citea' de acolo, n-a clipit suplimentar, nu i s-a miscat nici un muschi pe fata. Dar atata vreme cat totul era cu 'aspect normal' sau de 'dimensiuni normale', nu mi-a pasat.
Spune-mi, te rog, si-a pus el parafa pe rezultatul de la eco?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Nerantula, nu...asta m-a socat dupa ce am studiat eco...ca parafa e a lui Tutunaru, care avea cabinetul in biroul de vis-a-vis... nu stiu de ce nu a pus el?!!

17+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Nerantula, nu...asta m-a socat dupa ce am studiat eco...ca parafa e a lui Tutunaru, care avea cabinetul in biroul de vis-a-vis... nu stiu de ce nu a pus el?!!

Stiu ca la CMU nu mai are voie sa faca eco de sarcina pentru ca nu are voie sa-si puna parafa pe astfel de ecografii ... sper sa fie vorba numai de vreo chestiune birocratica ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns masinutza spune:

buna fetelor,
ce spor aveti la scris..eu n-am mai scris de mult dar va urmaresc zilnic de cateva ori pe zii intru pe forum sa vad ce mai faceti si cum va simtiti
vreau sa le urez si eu celor noi...bun venit si sarcina usoara!!!
despre mine ce sa zic, sunt cam stresata, greturi nu mai am asa un pic dim si seara, burtica se vede, astept cu nerabdare data de 10 august sa merg la dr......dar nu mai rezist asa ca mi-am facut o programare maine la eco la o matusa la cabinet si d-abia astept sa-l vad pe bebe ca nu l-am vazut cam de mult(sincer imi este teama si ma rog ca bebe sa fie bine)
va rog sa-mi tineti pumnii si va voi scrie maine ce am facut
va pupacesc
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui masinutza

buna fetelor,
ce spor aveti la scris..eu n-am mai scris de mult dar va urmaresc zilnic de cateva ori pe zii intru pe forum sa vad ce mai faceti si cum va simtiti
vreau sa le urez si eu celor noi...bun venit si sarcina usoara!!!
despre mine ce sa zic, sunt cam stresata, greturi nu mai am asa un pic dim si seara, burtica se vede, astept cu nerabdare data de 10 august sa merg la dr......dar nu mai rezist asa ca mi-am facut o programare maine la eco la o matusa la cabinet si d-abia astept sa-l vad pe bebe ca nu l-am vazut cam de mult(sincer imi este teama si ma rog ca bebe sa fie bine)
va rog sa-mi tineti pumnii si va voi scrie maine ce am facut
va pupacesc
12+

cu siguranta e bine, vei vedea! felicitari pentru starea de mai bine! asteptam si pe celelalte fete sa treaca de perioada asta grea si sa va fie mai bine! bebele tau e bine, vei vedea. asa eram si eu, dar de cand am vazut "pestisorul" m-am linistit!

prima data mi s-a parut ca e un ET...ciudat rau de tot, eram in 7 sau 8 sapt...apoi l-am revazut ...o molusca...apoi...cand i-am vazut sira spinarii si coastele am zis ca seamana cu un peste ...

Mihaela 15+

bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Andre_lina

Sa va zic faza la eco. Eu eram speriata de brida aia...si de ce citisem pe net. M-a vazut cam panicata si cum e el amuzant dar serios, imi zice pe un ton grav: "Mai aveti cu 5 degete in familie?"
Eu inghit in sec si fac pauza. In gandul meu era clar...are malformatii.
Dr.: "V-ati gandit? Mai aveti asa ceva in familie?"
Eu: "Cu 5? ...da..." era sa lesin, a trebuit sa ma gandesc bine cate degete am, parca mi se stersese tot ce stiam.
Dr.: "E bine atunci, are cu cine sa semene!!"

17+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

SUPER TARE!!!HIHIHIHI

Mihaela 15+

bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns masinutza spune:

micki_mica multumesc mult ptr incurajari
nu l-am mai vazut pe bebe de la 7 sapt si mi-e dor de el, stii cum e la prima sarcina iti faci ff multe griji si eu sunt si o fire care intra in panica imediat dar cu credinta mult si dorinta sunt sigura ca bebe e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_rain

Beatrice, am vrut sa-ti scriu in privat, dar nu ai activat PM-ul. Nasterea normala la Euromedica costa 1500 Ron iar cezariana 2000 Ron.
Conditiile sunt foarte bune si tot personalul foarte atent si dragut. Nu trebuie sa aduci nimic de acasa nici pentru tine nici pentru bebe. Le primesti pe toate cele necesare in spital, in costul nasterii. Parca ai fi intr-o camera de hotel, in plus, daca doreste poate sa ramana si sotul alaturi de tine, nu mai stiu cat costa patul pe noapte pentru persoana insotitoare, parca in jur de 50 Ron.
Nu se accepta spagi, atentii.

tzontzo manager

serois??????????????????????
pai astia la zalau striga la tine frate ca nu esti in stare sa faci un copil............
si doamne dfereste cum se poarta cu tine!!!!!!!!!!!!!!!
vai!!!!!!!!!!!
eu as da oricat numai sa stiu eu ca e bine si ca e bebe bine iti dai seama
ce multe prostii se fac si la nastere din cauza mediciclor!!!!!!!!!!!
aoleu...........
apoi de e sa ma duc.............iti spun
tu cand nasti????????

Poze
Bea 14+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

masinutza si eu sunt tot la prima sarcina dar am inteles ca la prima sarcina, toate ni se par exagerate, in afara de ajutorul hormonilor. de multe ori aveam impresii false, dar noroc cu fetele de aici! citind m-am linistit si am inteles ca pana si temerile si fobiile din primul trim, pe care le-am avut erau normale!

si apoi daca in afara de nervi ar trebui sa ne innebunim sotii cu toate nebuniile care ne trec in orice clipa prin minte, nu si-ar lua campii? macar aici ne intelegem temerile, gandurile, spaimele...

al meu ajunge acasa si intreaba "ce mai fac fetele?" hihihi

deci, cu placere si oricand!

Mihaela 15+

bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta_roz spune:

buna fetelor!
De vreo dou#259; s#259;ptamani īn urm#259; mi-a ie#351;it un herpes la gura, care īns#259; mi-a trecut destul de repede...apoi mi-a ie#351;it de cateva zile pe b#259;rbi#355;#259; #351;i sub nas ca ni#351;te co#351;ule#355;e mici albe, dar sub piele, iar pielea de pe ele se cojeste #351;i formeaza un grup mic de bubite...e asa de inestetic!!! Uf!! #351;i crema de fata nu prea da rezultate...
Oare trebuie sa merg la medic?
Pe data de 5 iulie mi-am f#259;cut toate analizeze iar rezultatele sunt OK.
S#259; fie oare ceva specific perioadei de sarcina...cu sarcina nu am probleme, doar c#259; obosesc repede si imi vine sa dorm toat#259; ziua #351;i cānd nu mai pot chiar pun capul pe birou #351;i stau un pic.
MUL#354;UMESC #350;I ICI

Mergi la inceput