Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am vesti bune de la eco de aseara...bb-ii au crescut, au 150 grame si sunt ok, colul perfect inchis. Desi a scotocit o groaza, doctoritza nu a reusit sa vada sexul, deci carucioarele le mai asteptam. Azi am facut triplu test (150 ron) la care voi primi rezultatul pe 31 iulie. Iar pentru piciorul umflat si avand in vedere antecedentele mele din familie, mi-a zis ca sunt suspecta de trombofilie si pt asta am facut azi niste analize suuuper scumpe (700 ron) si am reinceput sa iau aspenter. Poze puteti vedea la semnatura, dar nu sunt prea clare de data asta.

17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta_roz spune:

imi cer scuze ca am scris cu diactritice...
buna fetelor!
De vreo doua saptamani in urma mi-a iesit un herpes la gura, care insa mi-a trecut destul de repede...apoi mi-a iesit de cateva zile pe barbita si sub nas ca niste cosulete mici albe, dar sub piele, iar pielea de pe ele se cojeste si formeaza un grup mic de bubite...e asa de inestetic!!! Uf!! si crema de fata nu prea da rezultate...
Oare trebuie sa merg la medic?
Pe data de 5 iulie mi-am facut toate analizeze iar rezultatele sunt OK.
Sa fie oare ceva specific perioadei de sarcina...cu sarcina nu am probleme, doar ca obosesc repede si imi vine sa dorm toata ziua si cand nu mai pot chiar pun capul pe birou si stau un pic.
MULTUMESC SI ICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

andrelinaaaaaaaaaaaaaa
ma bucur muuuuultttt pt voi
aVERI GRIJA DE VOI!!!!!!!!!!!!!!!111

Poze
Bea 14+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

andrelinaaaaaaaaa
super bine
ma bucur mult pt voi!!!!!!!!!!!!!!!!!

blue rain.................daca vrei intra pe mess bdemeter66
si acolo vb mai multe
m-ai salvat de la un calvar de la spitalul nostru bun si frumos de la zalau..............

vara mea sta vizavi de euromedica...........asa ca daca maerg mai repede am unde sta

oare la ced r sa merg?

ar trebui sa mai merg si la control nu?
nu numai sa nasc????????????????
daca ne ajuta domnul si e ok............

Poze

Mergi la inceput

larisesl ai grija de bebei
esti frumoasa in poze.............
se vede burtica bine,..............

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta_roz spune:

Felicit#259;ri Larisel pentru gemeni. Mi-am dori si eu gemeni...poate la urm#259;toarea sarcina o sa avem! Esti o fericit#259;!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Capitol nou aici.

Nico de Isabela si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Buna Fetelor ,

Andre lina felicitari si multa sanatate in continuare tie si la bebelin .Am vazut ecografiile si sunt super ....abia astept sa merg si eu in august din nou la Bucuresti sa pot face o ecografie poate aflam si noi ce carucior avem .

In rest sunt atit de fericita aprope in fiecare zi ii simt miscarile si in special atunci cind ma enervez la servici cred ca nu ii place .

La multi ani Danyelena numai fericire si tot ce doresti sa ti se omplineasca .....sarcina usoara si un bebelin sanatos !!!

Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare va doresc.

Va pup

Roxana 15w

Mergi la inceput