Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
mariucasara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucia2000 Am luat rezultatul de la urocultura. Negativ Si at de unde hematiile in urina? Bebe |
Hematiile in urina apar in special datorita calculilor renali ("pietre la rinichi" sau "nisip"), infectiilor urinare (daca ai urocultura negativa este exclusa ca si cauza), boli renale sau unele medicamente (anticoagulante, aspirina,).
Repeta urocultura asa cum ti-a spus medicul si in plus, daca tot recoltezi urina, repeta si sumarul de urina. Daca e vorba doar de o leziune minora datorata "nisipului" nu vor mai aparea hematii.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si
12+
blue_rain spune:
Beatrice, am vrut sa-ti scriu in privat, dar nu ai activat PM-ul. Nasterea normala la Euromedica costa 1500 Ron iar cezariana 2000 Ron.
Conditiile sunt foarte bune si tot personalul foarte atent si dragut. Nu trebuie sa aduci nimic de acasa nici pentru tine nici pentru bebe. Le primesti pe toate cele necesare in spital, in costul nasterii. Parca ai fi intr-o camera de hotel, in plus, daca doreste poate sa ramana si sotul alaturi de tine, nu mai stiu cat costa patul pe noapte pentru persoana insotitoare, parca in jur de 50 Ron.
Nu se accepta spagi, atentii.
tzontzo manager
Andre_lina spune:
Buna seara mamicilor!
Vin de la eco si sunt foare bucurooaasaaaaaaaa ca nu exista nicio brida. Dl Iosup mi-a zis clar si raspicat ca nu e nici o brida sa imi intre in cap!
Apoi mi l-a masurat pe toate partile...i-am numarat degetelele, masurat talpile, organele in parte, ficat, rinichi, stomac, inima.
L-am vazut 3D, cu profil, nasuc, buze, ochi...e superb cum se misca si inchide si deschide gurita.
Dr. Iosup e mare om... sunt incantata de modul cum comunica cu gravida, am ras copios...de nu mai reusea sa prinda imaginile.
Avem 17s2zile si facem revelionul in maternitate!
Va pupam si multumim Nerantulei pentru ajutor!
cu
16+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume! astept sugestii
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922
micki_mica spune:
buna seara dragutelor!
Andre_lina felicitari pentru rezultate!
pana la urma te-ai linistit si tu!
fetelor intrebare: mie imi curge iar sange din nas...nu mult dar ma sacaie. similar la voi?
eu ma bag la somnic, am citit si tot citit...
Mihaela
15+
bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+
Monnica spune:
Catalutza, nu trebuie sa te sperii dar, parerea mea este ca ar trebui sa repeti echo peste vreo doua sapt, daca este mai mic tot cu o sapt e ok daca este mai mic cu mai mult abia atunci ar trebui sa iti faci probleme.
Andre_lina
, eu personal, am incredere deplina in Iosup si sunt de acord cu tine: este un mare om. La 20 de sapt mi-a spus cand eram gravi cu Alex ca are o problema la rinichi dar nu necesita tratament ca o sa isi revina singur. Vreau sa iti spun ca a fost exact cum a zis el. Bineinteles ca eu i-am facut toate investigatiile la Grigore Alexandrescu ca sa imi spuna si cei de acolo exact ce imi spusese Iosup la 20 de sapt. Am mai fost cu micutul la el la 2 luni si mi-a spus acelasi lucru: ca o sa isi revina iar cand am fost la 2,5 ani deja Alex era ok. Am mare incredere in Iosup.
Blue-rain mi se pare ok 1500 fiindca oricum tot aici ajungi daca nu mai mult. O sa caut pe net detalii in legatura cu aceasta clinica, mi se pare avantajos.
13+ mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
Monnica spune:
Blue rain nu am gasit nimic pe net despre Euromedica Bucuresti. Este in Baia Mare? Da-mi si mie mai multe detalii, te rog.
13+ mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
Ashera spune:
Neatza fetele. Poftiti la
si forumeala ![]()
micki_mica, am avut si eu o perioada, la inceputul sarcinii, cand imi curgea sange din nas. Poate sa fie de la caldura, tensiune, oboseala, etc... Oricum, ar fi bine sa vorbesti si cu un dr despre asta.
Andre_lina, felicitari ptr bebele sanatos si miscator
. Ma bucur ca totul este bine si ca te-ai linistit.
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
12+
Andre_lina spune:
Buna dimineata...toata noaptea l-am visat pe asta mic... sunt foarte fericita ca e sanatos si totul e in regula.
Am pus pozele - le gasiti in linkul de la semnatura, sa ii vedeti moaca 3D.
Sa va zic faza la eco. Eu eram speriata de brida aia...si de ce citisem pe net. M-a vazut cam panicata si cum e el amuzant dar serios, imi zice pe un ton grav: "Mai aveti cu 5 degete in familie?"
Eu inghit in sec si fac pauza. In gandul meu era clar...are malformatii.
Dr.: "V-ati gandit? Mai aveti asa ceva in familie?"
Eu: "Cu 5? ...da..." era sa lesin, a trebuit sa ma gandesc bine cate degete am, parca mi se stersese tot ce stiam.
Dr.: "E bine atunci, are cu cine sa semene!!"
Rad si acum, cat a fost de amuzant si cum mi-a mani****t mintea ravasita si m-a binedispus intr-un mod original!
Excelent!
Va pup!
17+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
ramonaradu79 spune:
Neatza fetele!
Andre Lina ma bucur pt tine, ca ti-ai luat bolovanul de pe inima si ai scapat de griji.Ce bine de voi in Bucuresti acolo ca aveti parte si de dr. super buni.
17+
Andre_lina spune:
Ramona, nu-s toti asa super...dar si unii care te fac sa te simti cea mai fericita mamica/gravidutza.
Multumesc fetelor pentru sustinere!
17+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2