Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Noi suntem pe antibiotic cu ampicilina din cauza scarbei de otita care s-a mutat si la urechea stanga si am dureri crunte si noapte si zi Am luat si paracetamol si algocalmin ca efectiv ma urc pe pereti de durere

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
18+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

hello fetele,

Oana ai un picutz de grija la min ea debutat problema cu dureri de spate si apoi de burta. Si ulterior o sangerare mica, si asa am descoperit o decolare de placenta. Se vede la eco, ar fi bin esa ii spui dr tau de dureri. SI sa nu ridici nimic sub nici o forma.

Lali ai zis ca ai fost la eco si ca la 10 sapt + are 4,4. Noi am fost sapt asta (tot 10+ si noi) si are 3,3 cm. Mi-a zis ca e ok da acum ma intreb daca sa mai intreb pe cineva. Mai are cineva masuratori? ca o sa ma omoare chestia asta. probabil ca la al doilea copil o sa stiu muuult mai multe

O zi buna tuturor si fara greturi

Catalutza 10+

catalutza la mine s-au cam potrivit, cumarja de cativa mm, cu datele de aici. la 9 sapt, 2.1mm, la 11 sapt 4.1, la 12 spat 5.6mm, deci pe acolo pe undeva.
http://bim.bam-bum.ro/articole/2009/03/dezvoltarea-bebelusului-in-saptamanile-de-sarcina-greutate-si-lungime/

bebe creste in salturi, asa ca nu e nimic batut in cuie!

Mihaela 14+

bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

danyelana, la multi ani!!! sa fii fericita, iubita si sa ai parte in viata de tot ce-ti doresti!

azi cred ca l-am simtit pe bebe... de cateva zile il tot astept .... si la Marcu a fost tot pe la 14 sapt

simonette, imi pare tare rau pt ce-ai patit! esti in Romania acum? indraznesc sa-ti dau un sfat, poate iti va fi de folos - se gaseste la farmacie bitter suedez (cel original) - incearca sa-ti pui in urechi tampon de vata inmuiat in bitter si sa-l tii cat mai mult (poate ajuta - macar de ti-ar mai domoli durerea...); insanatosire grabnica iti doresc!

mami de Marcu (04.02.2006) si 13+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

catalutza, asa cum bine spune micki_mica nu trebuie sa-ti faci griji ca bebele creste in salturi. azi poate sa fie mai marisor ecografic fata de UM iar la alta echografie poti sa-l gasesti mai micut ca si varsta fata de UM. Important este sa fie sanatos!

Lali 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Mersi mult Onitza pt raspuns.Tre sa o acopar si in orele cand e permisa plaja gen 8-11 dim?Eu mi-am luat crema cu SPF 50 pt bebelusi de la Nivea, oare o fi destul?Daca tre sa o acopar efectiv si intre orele alea o acopar ca nu-i bai,nu mai sunt eu fan soare ca altadata.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaradu79

Mersi mult Onitza pt raspuns.Tre sa o acopar si in orele cand e permisa plaja gen 8-11 dim?Eu mi-am luat crema cu SPF 50 pt bebelusi de la Nivea, oare o fi destul?Daca tre sa o acopar efectiv si intre orele alea o acopar ca nu-i bai,nu mai sunt eu fan soare ca altadata.

17+

Eu am avut costum 2 piese, insa nu am stat deloc cu burtica la soare, stateam sub umbrela dupa ora 9 dimineata si inainte de 7 seara, doar cat intram in apa o vedea soarele. Am folosit si crema cu factor de protectie 50. Cu toate aceastea, culoarea burtii era la fel ca a restului corpului, pielea este foarte subtire si sensibila si se bronzeaza imediat. Doctorul m-a certat cand m-a vazut ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Mersi si tie Larisel pt raspuns,eu nu ma gandeam sa stau efectiv cu burta la soare,dar asa 5-10 min cat sa se usuce costumul,ca si eu tot cu apa sunt,ca soarele imi face alergie,ma umplu de bube si nu pot sta la plaja.Eu nu mi-as lua cu totul ca ma gandesc ca sa nu stau cu el ud pe burta dupa ce ies din apa.
Nerantula multumesc si tie pt raspuns.Interesant ca se bronzeaza la fel.Oricum am inteles ideea, cel mult pana in apa sa zambeasca la soare si apoi sub umbreluta.

La multi ani Danyelana,tot ce iti doresti sa se implineasca si mai ales un bebe sanatos si o sarcina usoara si la termen.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DDna spune:

Ziua buna la fete !!
Ieri am simtit si eu pitica si sunt

Mami de
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Am luat rezultatul de la urocultura. Negativ
Si at de unde hematiile in urina?

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Si eu pot sa jur ca simt bebele insa ginecologul imi spune ca e imposibil la varsta asta a sarcinii
dar eu imi sustin in continuare parerea

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 12+

Mergi la inceput