Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
larisel spune:
Mi-am amintit...ciplox se chema solutia pe care o picuram cu pipeta in ureche, dar nu stiu daca o poti folosi in sarcina, dar e foarte buna.
17+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
bAly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Hey! Tocmai m-au sunat de la clinica, si m-au reprogramat pentru maine la 17.30! hehe asta da noroc! PUP cu 16+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!ne gandim la nume! astept sugestii primele poze http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922 |
Andre_lina, te astept cu vesti de la dr miine. Cu vesti bune bineinteles.

Vine Surpriza
Alina
11+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
Ashera spune:
Salutare gagici 
Bun venit noilor burticute
si felicitari fetelor care stiu culoarea carucioarului ![]()
Legat de kg, cred ca iar o sa detin recordul, din pacate. Si eu am deja 4+ si, daca va fi ca sarcina trecuta, o sa ajung la 30+. Nu pot sa controlez asta ptr ca mananc sanatos si cantitati normale de mancare, insa asa reactioneaza organismul meu. De data asta nu mai imi fac probleme, ptr ca stiu ca le voi da jos in cateva luni. Tot ce conteaza este ca bebele sa fie sanatos.
simonette, imi pare rau ca treci prin asta. Sper sa treaca repede 
Nerantula, am tot vrut sa spun si mai demult : felicitari din suflet ptr alaptare!!
Bravo tie. Si eu sper sa alaptez si pe bb 2 mai mult de 1 an. Ce o sa faci, o sa-i alaptezi pe amandoi? Ca si eu ma gandesc ca o sa-mi ceara Chris cand o sa-l vada pe bb ca suge.... si nu stiu cum sa reactionez
. Ce probleme imi fac ![]()
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
12+
Ashera spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel fetele, azi intru oficial in trim. II, ceea ce inseamna ca ma voi simtzi si eu mai ...om le invidiez sincer pe cele care sunt gravi care nu au parte de: - gretzuri o zi intreaga, vomitat seara, dar fara vreo ushurare' - ametzeli, balonari, migrene, - toane de plans si urlat degeaba la copil/sotz/mama si cine mai e pe acolo, - bufeuri de transpiratie si calduri la ...17 grade de la aer conditionat (eu, care abia la 26-27 mi se incalzeau picioarele...), - mancaruri si oameni care miros TOATE ingrozitor, chiar daca sunt unele obiecte care nu ar trebui sa miroasa ...deloc, - creme de fata care ustura/ususca/inroshesc, desi pana acum 3 luni erau ok, cosmetice fara alcool si miros, dupa etichete, dar super mirositoare dupa nasul meu, - vise ingrozitoare cu mine si bebe in rolurile cele mai rele si cu sotzul in cele mai ... bune pozitzii, dar nu cu mine - pareri "avizate" de la colegi, rude, necunoscutzi de pe strada si .."neavizate" de la medici care au tratamente diferite pentru aceeasi problema sau diagnostice diferite pentru ... probleme lipsa. - 4-5 kg in plus, deshi orice carte de bun simtz zice ca tre sa iei ...maxim 2 Toate astea m-au facut sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Stiu ca ar fi fost mult mai rau daca nu exista DC si voi, asa ca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dragele mele, indiferent ca faceti parte din categoria fericitelor "fara" cele de mai sus, sau a oropsitelor de gravi ca mine, care chiar se simt bolnave, cel putin in primul trimestru.Cris, 13+si Ana(04.04.2003) |
Cris, eu sunt!!! Pe bune
. M-ai descris perfect... impreuna cu crizele de isterie si paranoia pe care le am in ultimul timp Crezi ca din trimestrul II va fi mai bine? Esti optimista
Sper, asa sa fie

.Mami de

Chris (08.08.07) )
si
12+
Beatrice1982 spune:
buna ziua.................
ce faceti voi?
Poze
Bea
14+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Donna_n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Doamne, dulcea, cat ma bucur ca inca mai citesti!! Ai fost prima la care m-am gandit atunci cand am tinut in palme testul pozitiv!! Imi doresc asa mult sa fie totul bine de asta data!! Am convingerea ca vei ramane insarcinata si vei tine in brate puiul tau atat de dorit! Ma rog pentru asta! Ma bucur enorm ca esti mai optimista! Si pe mine tot asta m-a ajutat! Sa dea DD sa fie bine! Te pupacesc! ![]() ![]() ![]() ![]() I can't fake with dignity so i'll not try!! |

Esti o scumpa! Te-astept cu primul echo
si ne "odise-im" impreuna! Ooo ce mi-ar place! Simo nu am apucat sa citesc tot din urma..esti in Romania? Sper sa te faci bine repede! Pupic la bebe miscacios
Si bineinteles o
pentru toate burticile (2 pt larisel "Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."
baby
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui Ashera Nerantula, am tot vrut sa spun si mai demult : felicitari din suflet ptr alaptare!! Bravo tie. Si eu sper sa alaptez si pe bb 2 mai mult de 1 an. Ce o sa faci, o sa-i alaptezi pe amandoi? Ca si eu ma gandesc ca o sa-mi ceara Chris cand o sa-l vada pe bb ca suge.... si nu stiu cum sa reactionez |
Ashera, multumesc frumos!
Chris probabil iti va cere, dar din curiozitate si din dorinta de a fi si el atat de aproape de tine pe cat e noul bebelus, insa nu se va hrani la san, posibil chiar sa nu mai stie sa suga ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
blue_rain spune:
Se poate sa-l simt deja pe bebe? E prima sarcina, si am doar 14 saptamani.
Simt uneori, cand stau intinsa, daca pun mana pe burtica, un fel de pulsatii, si parca ma gadila in palma si locul il simt un pic umflat in momentul respectiv.
Ma rog, eu sunt convinsa ca e el:)il simt chiar inotand si alergand de ici colo![]()
Am tot citit de senzatiile de aripi de fluture in stomac,lovituri de cozi de peste si bule de aer... Astea sa fie pulsatiile pe care le simt si eu?
Sunt mica de inaltime si slaba: 156cm si 47 de kg acum ( am pus 2 kg in 3 luni jumate, dupa ce initial slabisem vreo 2). Si fac si eu parte din categoria norocoaselor: fara greturi, pofte etc. Burtica se vede bine deja.
Cele care l-ati simtit deja pe bebe, spuneti-ne si noua care e senzatia.
tzontzo manager
Ashera spune:
Nerantula 
![]()

Si eu am aceleasi idei ca si tine si cred ca ar prinde bine sa trimiti pe mailul comun ceea ce ai despre alaptare. Cu siguranta ca si fetele sunt constiente de beneficiile ei
.
Chris a fost intarcat la 1 an si 1 luna si urmatorul bebe sper sa fie la fel ![]()
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
12+
Beatrice1982 spune:
si eu simt cate ceva
azi am simtit
dar nu stiu ce e....e interesant
dar...................
na...............nu stiu
Poze
Bea
14+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

16+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

.
Ana(04.04.2003)