Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
DDna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel DDna In cate sapt esti ca nu vad la semnatura...nu e devreme pt triplu test? Eu stiam ca se face intre 16-20 sapt. 16+ ![]() odiseea noastra nepoteii mei viatza la tzara |
Sunt in 16 saptamani. Medicul mi-a spus ca se recolteaza intre 14-20.
Mami de
larisel spune:
DDna Asa da...nu stiu de ce aveam impresia ca esti mai micutza ca burtica.
Am schimbat si semnatura. Va cinstesc cu ce va pofteste sufletzelul
.
17+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
DDna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel DDna Asa da...nu stiu de ce aveam impresia ca esti mai micutza ca burtica. Am schimbat si semnatura. Va cinstesc cu ce va pofteste sufletzelul . 17+ ![]() odiseea noastra nepoteii mei viatza la tzara |
Ieri am intrat in a 16-a saptamana.
Felicitari !!! Trece timpul repede !!!
Mami de

15+
lalitica2000 spune:
merci mult fetelor de sfaturi. promit sa ma tin de ele, mai ales ca azi a venit prin birou o colega care este in 22 de saptamani si a pus pe ea 4 kg exact cat am pus eu in 10 saptamani si mi-a mai si spus ca ea stie ca cele care se ingrasa mai mult inca de la inceputul sarcinii risca sa ajunga la final sa aiba 30kg, ceea ce mie mi se pare enorm si nu prea ma vad ca la inaltimea mea de 1,67 sa ajung la 88kg. Sper sa nu ajung un dulap umblator, asa ca mobilizare scrie pe mine si voi incerca sa mananc cat mai sanatos si nu in cantitati mari, mai ales ca m-au mai lasat si greturile.
Lali
10+
tomaca spune:
Eu am mai citit prin cartile despre gravide ca sunt femei insarcinate care acumuleaza mai mult la inceputul sarcinii caci organismul face stoc acum pentru lunile ulterioare. Dar oricum, ritmul de ingrasase trebuie trebuie urmarit caci nu este sanatos nici pentru sarcina sa ai prea multe kg.
N-am "castigat" decat 1 kg in 2 luni, dar sunt curioasa care este scorul dupa 3 luni, caci luna asta am avut niste arsuri groznice combinate cu greata care nu prea m-au lasat sa manacat legume si fructe, ci mai mult carne si nu neaparat la gratar.
11+
Nerantula spune:
Nu am retinut cine a intrebat, imi cer scuze
, mai am o programare la dr. Iosup/clinica Fortis pentru data de 26 august, ora 17. Astept pm-ul de la doritoare.
Eu in sarcina cu Gruia m-am ingrasat 16kg in total, in saptamana 20 aveam +4kg. In doua saptamani dupa ce am nascut am pierdut 12kg fara sa fac absolut nimic (eram oricum la pat, ma miscam ff greu), iar restul de 4 kg le am inca si acum, de astea nu am reusit sa scap nici cand m-am straduit putin (nu prea mult, ca inca alaptez).
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
lalitica2000 spune:
tomaca, bine ar fi ca pana acum organismul meu sa-si fi facut stocul si de acum incolo sa nu ma mai ingras asa. Adevarul e ca eu din cazua greturilor am incercat tot felul de mancaruri si asa am descoperit ca painea, produsele de panificatie imi taiau greata, drept pentru care am mancat destula paine, covrigei, sendwisuri. Acum ca m-au mai lasat greturile, mi-am promis ca voi avea grija ce mananc ca sa nu ajung o batoza, pe langa partea estetica nici nu este sanatos sa ai multe kg
Lali
10+
danutza84 spune:
Eu ma inscriu la gravidute
. Cand am ramas insarcinata aveam 88 de kg. Sunt totusi multumita ca pana acum am scazut 1 kg. Sper sa fie bine pana la final. Intr-adevar am si grija ce mananc si marele meu noroc este ca dulciurile imi provoaca greata
!
Dana
13+
simonette spune:
ici si
cele la toate burticile!
Voiam sa stiti ca va citesc zilnic si sunt cu sufletul alaturi de voi, insa nu am ragaz deloc sa scriu........
De la apa marii am facut o otita serioasa si mor de durere la urechea dreapta
De 3 nopti nu pot dormi nici zi nici noapte
Maine am progra
mare la orl ca sa aspire ce e pe acolo da
desi am fost si ieri prea mare scofala nu mi=a facut.
In rest suntem bine si miscam......
Numai ganduri bune va transmit!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
18+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
larisel spune:
simonette Dar ce mai patimesti si tu acuma...otita asta este si dureroasa si destul de durata. Eu am avut vreo 2 repetate acum vreo 2 ani si le-am tratat numai cu antibiotic+nu stiu ce solutie ce se picura in ureche. Mergi neaparat la dr cat mai repede si trateaz-o ...ca de nu are repercusiuni naspa. Eu de atunci am ramas cu sensibilitate la urechea respectiva si acum la mare folosesc tot timpul casca de baie ca sa nu imi intre apa in urechi ca altfel ma dor.
17+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara